Tayinim MUĞLA ya çıktı.....)))))

İki yıl süren Hakkari görev süresinin ardından.Bugün belli olan tayinlerde yeni görev yerimin MUĞLA olduğunu öğrendim.:rendeer::rendeer:

Bu sevinçli haberi Siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim.:cat:

Muğla mt ye yeni bir üye.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlııı Olsunnnnn :) :)

Hadı hayırlı olsun benım arkadasında orası cıktı ama ılk atama KPSS ıle daha doguya gıdecek :) ama suan o marmarıste ve cok sıkayetcı yer olarak cok guzel ama pahalılık olarak cok fazlaymıs ev kıraları cok ucukmus tatıl , yasamak ıcın ıyı ama memurıyetın batı surgunu dıyolarmıs ordakı memurlar asırı pahalıymıs bılmem dogrumu Barıs abı ne der :) ?

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER:)
Abicim sınırın öbür ucunu tam olarak göremeden Muğlaya gidiyorsun ha hadi hayırlısı olsun.

Hadi Hayırlı Olsun. Gözünaydın. :cat:

Bir doğu bir batı. Dayım da ; Edirne , Mardin , Muğla , Antep , Ardahan ,Bursa geziyodu en son gördüğümde... :mrgreen:

hayırlı olsun. tam yerine düştün. mugla mt gezi olayında devrim yapmış bir gruptur. her hafta başka bir yerde:mrgreen:

İki yıl süren Hakkari görev süresinin ardından.Bugün belli olan tayinlerde yeni görev yerimin MUĞLA olduğunu öğrendim.:rendeer::rendeer:

Bu sevinçli haberi Siz değerli arkadaşlarla paylaşmak istedim.:cat:

Muğla mt ye yeni bir üye.:cat:

çok sevindim dostum...herşey gönlüne göre olsun...şimdi doğudan geldin ya...sana hürmet bi başka olur...psikopata bağlama birliği hee...:queen:

Muğla merkez demi...düşünsene Muğla Bodrum görev yerin...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok sevindim dostum...herşey gönlüne göre olsun...şimdi doğudan geldin ya...sana hürmet bi başka olur...psikopata bağlama birliği hee...:queen:

Muğla merkez demi...düşünsene Muğla Bodrum görev yerin...:mrgreen:

Marmaris içmeler miş kanka....

25 kanka...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar