arkadaşlar lutfen trafikte birbirimize olan selamı unutmayalım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gitarcı istersen kaşınma he? akşam akşam bi de senle uğraşmıyayım yoksa bende enerji çok eğer istiyosan sanada bi şeyler düşünürüm....

Forumdan Uzaklaştırıldı
kamil ismin çok güzelmiş bizim oralarda kamil çok tutulan bi ismimdir sanada başarılar KAMİL......

he güzeldir :mrgreen:herkeze verilmez bu isim :mrgreen:sen jenneferinle dewam et:phadi bakalım

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyi ya ne güzel işte akşam akşam güldün bak evet yanlış dumadın zamanında jennifer lopez i götüren adam yaaa bende giyiyom ki belki bi jennifer bulurum diye şans bu bellimi olur?

abi sen geçekmisin :silent:

neyse gerçekten alındıysan hakaret saydıysan özür meselenin başlangıcı benim kabul ediyorum .. kapatalım ok ?

bu arada bende motora takunya terlik kundura ile binenler dışında genelde selam vermeye almaya çalışıyorum :p

yaw arkadas şuraya geldım....baslık acıcaktım cavamla ecık gezdım resım cektımde......adamda ne keyıf kaldı ne bısey.......
Ya bırak bahadinli sabahtan beri beyaz ceket görüyoruz ne keyif kaçması.Koy şu Cava'nın resimlerini de alem beyaz ceket fiyatına Cava görsün en beyazından.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw arkadaslar hanı resmı imageshacktan baslıga sey ediyokya...benım resımler hep minik cıkıo....resme tıklayınca buyuo resım...dırek baslıkta buyuk olması ıcın napcez....:silent:

ya bana bı yardımcı olun heriii...
bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıppp...ben ögrenmek ıstıom ögretmıyonuz.....
:salut:

iyi ya ne güzel işte akşam akşam güldün bak evet yanlış dumadın zamanında jennifer lopez i götüren adam yaaa bende giyiyom ki belki bi jennifer bulurum diye şans bu bellimi olur?

tipten, sanstan, shadowdan ve ceketten 4 degisik cevap veririm alayi da eglendirir insanlari ama tadimizi kacirir, kapatalim konuyu en guzeli :mrgreen::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
1-jennefer degil KAMİL efendi:pr:
2-özkan senin içinde özel kelimeler bulurum ama bu sitenin içinde olmuyo bak yakınsın bi ara gel dertleşelim arkadaş şişli uzak değil...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya bırak bahadinli sabahtan beri beyaz ceket görüyoruz ne keyif kaçması.Koy şu Cava'nın resimlerini de alem beyaz ceket fiyatına Cava görsün en beyazından.:rendeer:

abı yardımcı olunda koyum yaw.....

yaw arkadaslar hanı resmı imageshacktan baslıga sey ediyokya...benım resımler hep minik cıkıo....resme tıklayınca buyuo resım...dırek baslıkta buyuk olması ıcın napcez....

Forumdan Uzaklaştırıldı
rayjay daha benim alanıma giremedin be koç uza istersen ya da ben biraz sulama faslı yapim he ne diyorsun?

komik bi topic olmus sanirim devam ediceksiniz neyse ben kendi fikrimi yaziyim

korumasiz tshirtle atletle terlikle motora binenler disinda genelde selam veriorum herkese..

Deneme

bahadinli vallahi bende resim eklemeye eklemeye unutmuşum.:)Bu arada ceket siyah ama idare edin :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ahhh be KAMİL tam adın gibi bi espri yaptın bak bende çok güldüm akşam akşam puhahahahaa ilahi KAMİL....

benle görüşmek istiosan gel mekannnnnn belliiiiiiii:mrgreen:eek: lafıda anlayan anlar cengizim anlamayan sen gibi yazar anladın sen

Forumdan Uzaklaştırıldı
1-jennefer degil KAMİL efendi:pr:
2-özkan senin içinde özel kelimeler bulurum ama bu sitenin içinde olmuyo bak yakınsın bi ara gel dertleşelim arkadaş şişli uzak değil...

yaw abı dayanamıom kusura bakma.....
bendede laf cokta burda olmuo dedın gıbı.....ank da uzak değil abıcım ist da....400km cavamla 4 saat....:bounce:
hatta boludaki böyük delik acıldı...3 saat 30 dk olabılır.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar