bu tiple mi:mrgreen:bakcanı sanıon mu:cherry:
fırat abi sadece motor değil çekette vareğer görürsen telefonum var sende:cat::wiinkk:
iyi ya ne güzel işte akşam akşam güldün bak evet yanlış dumadın zamanında jennifer lopez i götüren adam yaaa bende giyiyom ki belki bi jennifer bulurum diye şans bu bellimi olur?
Ya bırak bahadinli sabahtan beri beyaz ceket görüyoruz ne keyif kaçması.Koy şu Cava'nın resimlerini de alem beyaz ceket fiyatına Cava görsün en beyazından.:rendeer:yaw arkadas şuraya geldım....baslık acıcaktım cavamla ecık gezdım resım cektımde......adamda ne keyıf kaldı ne bısey.......
yaw arkadaslar hanı resmı imageshacktan baslıga sey ediyokya...benım resımler hep minik cıkıo....resme tıklayınca buyuo resım...dırek baslıkta buyuk olması ıcın napcez....:silent:
iyi ya ne güzel işte akşam akşam güldün bak evet yanlış dumadın zamanında jennifer lopez i götüren adam yaaa bende giyiyom ki belki bi jennifer bulurum diye şans bu bellimi olur?
Ya bırak bahadinli sabahtan beri beyaz ceket görüyoruz ne keyif kaçması.Koy şu Cava'nın resimlerini de alem beyaz ceket fiyatına Cava görsün en beyazından.:rendeer:
1-jennefer degil KAMİL efendir:
2-özkan senin içinde özel kelimeler bulurum ama bu sitenin içinde olmuyo bak yakınsın bi ara gel dertleşelim arkadaş şişli uzak değil...