sonunda motorumu aldım

Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben de yeni aldığım için yaşadığın duyguyu çok iyi anlayabiliyorum. Mutlaka eğitime gitmeni tavsiye ederim...

Sayın shadow man

Keşke zamanım olsada gitsem. Ama malesef haftanın 7 günü çalışıyorum. Tek tesellim trafikten uzak bir yerde oturduğumdan makinamı tanımak babında alan sıkıntısı çekmicem veya direk trafiğe çıkmicam. Ama zamanım olursa mutlaka...

Saygılar..

ya bend eıstıyorum onlardan .yaz sonuna almayı düşünüyorum allah nasıp ederse.makinayı kullandıktan sonra tecrubelerınıze aktarırsanız motora yenı baslayanlar ve o makınaya sahıp olmak ısteyenlere bıraz ön izlenım vermıs olursunuz.(benım gıbı ) kazasız belasız uzun yıllar kullanmayı nasıp etsın allah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun darısı başıma

dostum hayırlı olsun ama böle olmaz bnı resmını cek koy buraya dımı ama:cat:

Sayın sporcu_32 ;

Öncelikle teşekkür ederim. Umarım sizde en yakın zamanda istediğiniz motora kavuşursunuz.

Tabii ki izlenimlerimi paylaşırım, hemde zevkle. Merak etmeyin :)

Sayın GeCe motor henüz gelmedi. Sanırım haftaya elimde olur, o zaman çekip koyucam tabii ki...

Saygılar..

hayırlı olsun güle güle bin bol bol gez bol bol yol yap; özgürlüğün ve rüzgarın tadını çıkar :):)

Sayın shadow man

Keşke zamanım olsada gitsem. Ama malesef haftanın 7 günü çalışıyorum. Tek tesellim trafikten uzak bir yerde oturduğumdan makinamı tanımak babında alan sıkıntısı çekmicem veya direk trafiğe çıkmicam. Ama zamanım olursa mutlaka...

Saygılar..

Haftanın 7 günü çalışılır mı yaw? Ne iştir sormamda sakınca yoksa...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun
Allah kazadan beladan korusun
güzel günlerde kullanırsın inşallah arkadaşım

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sayın sporcu_32 ;

Öncelikle teşekkür ederim. Umarım sizde en yakın zamanda istediğiniz motora kavuşursunuz.

Tabii ki izlenimlerimi paylaşırım, hemde zevkle. Merak etmeyin :)

Sayın GeCe motor henüz gelmedi. Sanırım haftaya elimde olur, o zaman çekip koyucam tabii ki...

Saygılar..

abi haftanın yedi günü çalışılmaz hakkaten , ama saygılı bir yer olduğu kesin :p :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar