sonunda motorumu aldım

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım kolay gelsin , bizim shadow cu lar sana sataşabilir buluştuğumuz zamanlar hazırlan da gel :) aranızı bozayım şimdiden :p

fotografları bekliyoruz :)

Vallaha ben 4 ay shadow la dragstar arasında kaldığım için hiç öle shadowcu dragcı ayırımına gelemem herkesin haberi olsun :):)

saygılar..

çok çok güzel bir makina 6000 km kullandım hiç sorun yaşamadım.2006 model di neredeyse dağa taşa vur kolay kolay bir şey olmaz ağız tadıyla kullan.

kazasız ve güzel günler seninle olsun.

hayırlı olsun.. Bi gün herkes motorcu daha sonrada herkes endurocu olacak.. :p

Herkese tekrar merhabalar ;

Arkadaşlar arada toplantı şeklinde buluşmalar oluyormu, oluyorsa ne zaman, nerede? İşten vakit bulursan bende katılmak isterim.

Ayrıca dizlikli pantalon, mont , eldiven ve bot alacağım. Hangi markaları tavsiye edersiniz? Kaliteli olmalarını istiyorum.

Bu arada bu sıralşar maddi açıdan göçmüş durumdayım, ayağa kalkmam 2 ayı bulur heralde :):):)

Saygılar...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bugün saat 15 anatolya showlandin yan tarafında kafeler var , bikaç kişi orda oluruz heralde .. gelmeyi düşünüyorsan , genelde planlı programlı değil buluşmalarımız :) geziler için daha önceden başlık falan açılır takip etmek lazım

Anladım. Malesef bugünde 8 e kadar mesaim var. Bu arada buluşmaya geldiğimizde nasıl tanicam insanları. Motorlar olur tabiki ama kişisel olarak soruyorum. Daha kendimi motorla oraya gelcek kadar hazır hissetmiyorum. 20 gün - 1 ay kadar alıştırma yapmalıyım diye düşünüyorum. Eryamandan bahçelievler uzun yol sonuçta ama az kaldı:):):):):)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
alış tabi :) eryamandan çevreyolu çıkışı yakın :) genelde ben evren nikim şu falan diye tanışıyoruz :p bide scorp diye arkadaşımız var merhaba ben scorp der :)

Herkese selam;
Dün neredeyse 2 saat motorumu kullandım. Eryaman 1. etaptan göksu parkına ve oradan 3 ncü etaba kadar geldik arkadaşlarla. Güzeldi zorlandım diyemem. Sadece göbek dönüşünde 1 kere stop etti makine o kadar. Onun dışında bir problem olmadı. İnsan hangi makinaya binerse binsin, motor üzerinde neye bindiğini anlamıyor. Motorumdan inip dinlenirken vay be dragstara bak diyorum ama üzerindeyken dragstaramı yoksa mobiletemi biniyosun hiç anlaşılmıyor. Tabii çekişi, sesi vs.. bunlar farklı. Yani demek istediğim sürüş mantığı aynı hepsi için. Yoğun trafik için biraz daha zaman var ama 2 haftaya işe motorla gitmeye başlarım sanırım. Resimler de gelecek işallah. Hala makine bulamadım resim çekecek :(:( Herkese iyi hafta başları..

Saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar