sonunda motorumu aldım

Kesinlikle katılıyorum. En azından çalışılmamalı ama bu geçici. İşler çok yoğun 2 ay daha böyle gidecek sanırım. Çelik konstrüksiyon imalathanesinde kalite uzmanıyım. Rusyaya viyadük yapıyoruz. Neyse 2 ay daha sabretmem gerekecek ama akşamları iş çıkışı binerim ben motoruma.

Sadow man nasıl başlangıçta büyük motor kullanmak zor oldumu. Deneyimlerinizi okudum ama büyük motor olduğundan dolayı bir zorluk veya ağırlık problemi yaşadınızmı?

Saygılar...

ne mutluu

Heyecanın satırlarına da yansımış,ne mutlu sana.. Güle güle binersin
inşallah her şey gönlünce olsun........

::miiz::
Sadow man nasıl başlangıçta büyük motor kullanmak zor oldumu. Deneyimlerinizi okudum ama büyük motor olduğundan dolayı bir zorluk veya ağırlık problemi yaşadınızmı?

Saygılar...

Kesinlikle kişiden kişiye farklılık gösteren bir durum bu bence. Ben, kendim, şahsen, ben yani, yani herkes için geçerli değil bu söylediğim, benim için geçerli yani, zerre kadar problem yaşamadım. Bu demek değildir ki kimse yaşamayacak, veya ben daha da tecrübelenene kadar yaşamayacağım. Öyle bir durum gelir ki, hafif motor olsa atlatabilecekken, bu ağır motor+acemilik yüzünde atlatamayacağım durum olabilir...

Öyle bir stres oldum ki yazarken, en ufak yanlış bi söz söylesek yanlışlıkla, birden forum canlanıp, hööööö, huaaaa, aüeee, şeklinde yorumlar gelmeye başlıyor. Hani Amerika'da millet sürekli birbirini her bi şey için dava eder ya, burada da öyle bir nebze. Tabi yazanların nasıl sürdüğünüde merak etmiyor değilim... ::miiz::

shadow Man cok güzel söylemiş bende aynı şeyleri düşünmekteyim.Bazı insanlar hataları hiç çekemez durumda ki tahmin ediyorum o tarz ınsanalrda motor konusunda cok az bilgiye sahip olan ınsanlardır.

Hayırlı olsun bende daha 1 hafta önce aldım. Kazasız ve sorunsuz sürüşler dilerim:)

Hayırlı olsun.

spacer.gif

Allah kaza bela vermesin kardeş

bende motorumu yeni aldım bugun 3. gün

keyifli sürüşler ..
:bounce:

İzlenimleriniz için teşekkürler. Benim motor da cuma akşamı kapıda olacak işallah. Dört gözle bekliyorum cumayı, iple çekiyorum ama gelmiyo. Bakalım bende sorunsuz alışabilecekmiyim? Bende izlenimlerimi paylaşıcam.

Saygılar...

hayırlı olsun yolun acık olsun güzel gnlerde güle güle kullan çok sevindim.
darısı bana ve olmayan arkadaslara hehe:salut:

güzel motor almışsın güle güle kullan inş.kazasız belasız..curiuserciler çoğalıyor ne güzel..

Selam arkadaşlar;

Dün motorum geldi nihayet. :) 2-3 saat kadar motorumla haşır neşir oldum. Shadow man bende senin gibi hiç zorluk çekmedim. 1-2 kere stop ettirdikten sonra alıştım motoruma. Bugün iş çıkışı güzelce temizlicem onu. Fotoğraflarını en kısa zamanda koyucam merak etmeyin. İşten zaman bulabilirsem tabii. Çok güzel bir duygu. Motoru olmayanların en kısa zamanda istedikleri motora kavuşmaları dileğiyle.

Saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar