29 NİSAN 2007 [MARMARA MT] buluşması tüm resim ve videoları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olsun sonuçta ibadet ediyoruz cami olması şart değil resimlerde görüldüğü gibi her koşulda ibadet ediyoruz :wiinkk:

haklısın inancımız tam :cat:

Selamin Aleyküm Herkese

Bugün Itibariyle Motorumu Satmiş Bulunuyorum En Kisa Zamanda Yeni Motorumu Alip Araniza Katilmak Dileğiyle Herkese Tekrar Slm Aslinda şu Para Işini Bi Ayarlaya Bilsem Hemen Alacam Ama Neyse...

Forumdan Uzaklaştırıldı
aleyküm selam arkdadaşım. İnşallah istediğin motoru en kısa zamanda alırsın :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısın beklediğimize değdi zaten herkes açtı oraya giderken yolda çok bekledik mola falan verdik oraya gidincede baya bir bekledik

arkadaşlar bendeki resimleri ve videoları kaisre (önder) ilettim... ben ekliyemiyorum :pr: ksuruma bakmayın lütfen...

önder erol dayıya iletecekti... ama ne oldu bilmiyom..

herkeze mutlu günler dilerim...

arkadaşlar bendeki resimleri ve videoları kaisre (önder) ilettim... ben ekliyemiyorum :pr: ksuruma bakmayın lütfen...

önder erol dayıya iletecekti... ama ne oldu bilmiyom..

herkeze mutlu günler dilerim...

millet resimdi videoydu derken cıldırdı iyi olmus öndere verdiğin bir an önce cdleri yapalım

ohooo bu topicin üstünden ne geziler geçti hatta yenisinin organizasyonu bizzat kendim trafından yapılıyor tabi abi ve kardeşlerimin fikir ve görüşleri çerçevesinde
biz bir bütünüz makul teklifler yaparım fikirler gelir çoğunluk asıl olanı belirler demokratik bir organizasyon :)

bu arkadaşlarla sarayda karşılaştım ben ist.la doğru geliyordum onlarda yaklaşık 15 motorla igne adaya gidiyorlardı saraya 7 km kala motorun biri arıza yapmıştı harbiden varya sizin grup'a helal olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar