29 NİSAN 2007 [MARMARA MT] buluşması tüm resim ve videoları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babaya rahmet
ne demek erol abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
erol abiyi gönderdim şuan devre dışı

eskici resim ve videoları eklememişsin işten dolayı ama dört gözle bekliyorum harbiden dört gözle

vay vay vay resımlere baktıkca ınsanın yol yapası gelıo dımı erol abı pazar gunu fena cekım yaparız ??? :flower:

inş abı bekle benı kefken geliyorummmmmmmmmmmmm

slllllllllllllmmmmmmmmmmmmmmm

herkese slm köfte işini tam kesinleştirelim tekirdağ için de belki bende gelirim bütçeyi ayarlaya bilirsem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
daha çok gezilere katılcaz gökhan sende al motor daha güzel olcak

arkadaslar bu gezının atılmayan o kadar cok fotosu varkı burgazdakı kızılmaskede en az 40 tane foto vardır cunkı ben cektım hatta fazla bıle dusunuyorum eskıcıdekı resım ve vıdeolar atılmadı gezıyı yapalı ustunden 1 yıl gectı ama ıgneada fotolarıda boyle olucaksa bozusucaz:)ve buarada iş nedenı ıle nete ugrıyamıyan turgay abının (kızılmaske) formdakı butun herkeze selamı var dun aksam beraberdık konustuk falan ıgneada ısı kamp olabılır ben askere gıtmeden yapalalımda:)

arkadaslar bu gezının atılmayan o kadar cok fotosu varkı burgazdakı kızılmaskede en az 40 tane foto vardır cunkı ben cektım hatta fazla bıle dusunuyorum eskıcıdekı resım ve vıdeolar atılmadı gezıyı yapalı ustunden 1 yıl gectı ama ıgneada fotolarıda boyle olucaksa bozusucaz:)ve buarada iş nedenı ıle nete ugrıyamıyan turgay abının (kızılmaske) formdakı butun herkeze selamı var dun aksam beraberdık konustuk falan ıgneada ısı kamp olabılır ben askere gıtmeden yapalalımda:)

aleykum selam ..........
kamp işi olursa ben ancak pazar pazartesi şeklinde katılabılırım yada 18-19 mayıs yada 19-20...........
o resımelrı bılıoruzda ulasamadık henuz cd si önderdeymıs heralde
bakalım haberlesiriz

aleyküm selam samet resimlerin tamamlanmasını bekliyoruz cd leri getiririz bi ara

Arkadaşlar uzun süredir vakit ayıramıyorum.o yüzden bende kalan resimlere şimdi devam ediyorum.yazıları okudum herkese selamlar.samet kardeşim selamımı iletmişsin.sağol:rendeer:

bittiiiiiii.:) gece vardıyasından çıkmıştım.gidip yatayım biraz.::sluu:: ::sluu:: ::sluu::

Son düzenleme:
resimlerin devamını bekliyoruz abi:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar