Şampİyonuz..tebrİkler İÇİn Siraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bağdat caddesinden yeni geldim. süper süper süper. :queen:

ortalık yıkılıyor. :cherry:

bu ne yaw?????????????????spor forumu mu motosiklet forumu mu?
kitleyin ve fenerlilerin üyeliklerini iptal edin.şaka şaka.tebrikler arkadaşlar.

manisa fb liler lokalinden yeni geldim eve
varya yıkıldı burasııı görmeliydiniz
ama bende ne ses ne de enerji kalmadı

sarı-lacivert
sarı-lacivert
ŞAMPİYON - FENER

olm galatasaray tarihinde fenerbahçeyi kaç defa yenmiş onu bi söylesene:queen: :queen:

hey gidi günler heyyy. ne döşemiştik beeee:queen: :queen:

Fenerbahçeyi ve tüm Fenerbahçe taraftarlarını kutluyorum:rendeer:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

elint arkadasımm bu olaylarımı cıkarmaa istersenn bizimdee var ellerımızdee bomba ama biz dalgamızı zamanında patlatırızz geçmiş artık 6-0 olayıı

bu aradaaa bir GALATASARAY lı olarak fb lilerıı kutlarımm
aldıkları şampiyonluk bencee hakkettılerr tekrar tebrık edıyorumm

arslanfb arkadasımm senın nikini kınıyorumm bı kere asrlan fb olmazz kanaryafb olabılırr puhahahaha

vay be Smırno kankamızda yalan oldu...ula tek kankim oydu be...:p

hadi iyi geceler size...

abi mumkunse su topic hafizamdan silinene kadar malum 3'lunun ortasina dusecek topicler acma,eger acarsan bilki yanlizsin,hatta bir sure taraf bile degistirebilirim :cherry:

Maç muhabbeti yapmak istemiyorum sadece bi rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum müsaadenizle..

Galatasaray şampiyon olduğunda fenerbahçe taraftarları koskoca bi fener bayrağıyla trafiği kapatmış insanlar evlerine gidebimek için helak olmuşlardı. Şimdi fenerbahçe yendi ve yine aynı eziyet.

Alt tarafı oyun, hobi vs olan bir eylemi insanlara eziyet, vakit kaybı, cebelleşmek şeklinde yansıtan zihniyeti yadırgıyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Maç muhabbeti yapmak istemiyorum sadece bi rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum müsaadenizle..

Galatasaray şampiyon olduğunda fenerbahçe taraftarları koskoca bi fener bayrağıyla trafiği kapatmış insanlar evlerine gidebimek için helak olmuşlardı. Şimdi fenerbahçe yendi ve yine aynı eziyet.

Alt tarafı oyun, hobi vs olan bir eylemi insanlara eziyet, vakit kaybı, cebelleşmek şeklinde yansıtan zihniyeti yadırgıyorum.

Bir oyun bu kadar büyütülebilir...Ne gereği varsa anlamadım gitti....:pr: :pr:

Bir oyun bu kadar büyütülebilir...Ne gereği varsa anlamadım gitti....:pr: :pr:

hastasina sorcan,ben bu fener-cimbom icin kac defa eve giremedigimi bilirim be .damarimi kessen kirmizi akar ama sari akarmi bilmem :silent: :silent: :cherry: .
ulan bursa macida gecti off off ::angry2::

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi avrupa falan olsa anlıycam...Ama öteki takımda bizden....

Hiç unutmam Cimbom avrupa şampiyonu olduğunda 3 mz ci arkadaş tunalı hilmi caddesinde lastikleri yakmıştık....Sonra kamyonetle götürdük motorları....

Avrupada başarı sağlasınlar bak nasıl bağırıyorum....Ama burda kazanılan başarıları abartmak bence başka şeyler içeriyor...Gizli takım düşmanlığı gibi...

Hadi avrupa falan olsa anlıycam...Ama öteki takımda bizden....

Hiç unutmam Cimbom avrupa şampiyonu olduğunda 3 mz ci arkadaş tunalı hilmi caddesinde lastikleri yakmıştık....Sonra kamyonetle götürdük motorları....

Avrupada başarı sağlasınlar bak nasıl bağırıyorum....Ama burda kazanılan başarıları abartmak bence başka şeyler içeriyor...Gizli takım düşmanlığı gibi...

yasa alp abi yasa,sen boyle yaz ben 1 ay mete_han abiye kar$i yazayim abimm be dewam,ver co$kuyu :cat: :cat: :cat: :cat:
avrupada gorelim sizi kizlar ::pembe:: ::pembe:: ::pembe:: ::pembe:: ::pembe:: ::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
ayrica motorlari eve kamyonete goturme muhabbeti ho$uma gitti :cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
Ahhh nerde o eski günler ahhhhhhhhhh :p ...bu haleredemi düşecektiniz ahhhhhh

geçen sene fb yediremedıı dıyee cok abarttıı

bosverınn sevınsınlerr onlarındaa böle sevinme haklarıı varr

EN BÜYÜK CİMBOM son noktaa ...

geçen sene fb yediremedıı dıyee cok abarttıı

bosverınn sevınsınlerr onlarındaa böle sevinme haklarıı varr

EN BÜYÜK CİMBOM son noktaa ...

bosver kanka birakta bu sene sampiyon olup sevinsinler,zaten bu senede sampiyon olamasalar o kadar paraya,Aziz yildirim tum futbolcularin ayaklarina siktirirdi,bi dahada futbolculuk hayatlari biterdi.son mermiyide YILDIRIM kendi kafasina sikardi :queen: :queen: :queen:

elint arkadasımm bu olaylarımı cıkarmaa istersenn bizimdee var ellerımızdee bomba ama biz dalgamızı zamanında patlatırızz geçmiş artık 6-0 olayıı

bu aradaaa bir GALATASARAY lı olarak fb lilerıı kutlarımm
aldıkları şampiyonluk bencee hakkettılerr tekrar tebrık edıyorumm

arslanfb arkadasımm senın nikini kınıyorumm bı kere asrlan fb olmazz kanaryafb olabılırr puhahahaha

her ne kadar soyadım arslan olsada ben FENERBAHÇELİYİM boşuna benim nikimle uğraşma(hasan-arslan-fenerbahçe)

her ne kadar soyadım arslan olsada ben FENERBAHÇELİYİM boşuna benim nikimle uğraşma(hasan-arslan-fenerbahçe)

puhahahahaha uğraşmıyorum kii gözümee battıı sadecee asrlan fb mişş ehuehuehu

SmirnouF
kankaa cokk ağır konusmusunn ayıp olmuyormuu acabaa
bakk ............ koy orayaaa :queen: :queen: senın iyiliğin için

puhahahahaha uğraşmıyorum kii gözümee battıı sadecee asrlan fb mişş ehuehuehu

SmirnouF
kankaa cokk ağır konusmusunn ayıp olmuyormuu acabaa
bakk ............ koy orayaaa :queen: :queen: senın iyiliğin için

herkese hakettigi hareketler bunlar.
zaten aci bi kaybim var,delikanli diye bildigim silah arkadasim mete_han fenerli cikti.moraller sifir,gerisi onemli degil kanka,olursem cimbomuma ve vatanima oleyim ...

Son 4 sezonda 3 ŞAMPİYONLUK

Herkes haddini bilecek!!!

"FENERBAHÇE CUMHURİYETİ"

fenerbahe100ylfg8.jpg

fenerbahe100ylam0.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar