cavam ile kaza yaptım :(((((

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ank da hüseyıngazı turbesı var....anklılar bılır sanırım....
ordan mamak tarafına dogru yenı yol yapmıslar bıde güzelce asfalt dökmuslerkı degmeyın yolun keyfıne...tabı bu keyıf bıraz kısa surdu....
ben asagı dogru ınıyorum vırajı gördum ona göre kendımı ayarladım...yollada bıraz dar...yanı ıkı araba yanyana hızlı bı sekılde gecemez....yavaslayıp bakmaları lazım....
ben asagı dogru ınıyorum vırajları döne döne...adamda yokusu cıkıyım dıye basıoda basıo...bırden bıre önumde onu görunce napcamı sasırdım...4 tekerlı angut sankı tır dönderıo...ustume gelınce tememlı bıttım....saga gectım ama nereye kadar...bıde vırajın o kısmında cakıllar var...yagmurun tasıdıgı cakıllar....ya dedım kayıp gıdecem yada dırek karsıya cıkıyım dedım...ama yerı görsenız her tarafa kayalık....frenede basamadım..hersey 3-4 sn ıcınde oldu....dırek karsıya kayaların ıcıne daldım....arkadasta arkamdaydı bagırdım atla dıye...ıkımızde atladık ucuz yırttık....
işin kötu yanı ustumde derı montum var....altımda kot pantolon....ustumde bıtane bıle toz yok...bacaklarım yara bere ıcınde...arkadasımında ayagı ıncıdı....

motorda sımdı saga cekıo....ya dıreksıyon yamuldu yada maşa yamuldu....bıde dızlık korumalıgı vardı genede cok ama cok ucuz yırttım....verlımıs sadakam varmıs....
aman 4 tekerlılere dıkkat arkadaslar...
bıraz uzun bı yazı oldu ama napıyım...
bıde şerszler durmadıda kacıp gıttıler....:salut: :pale: :salut:

bıde işin ilginc bı yanı....gıttıgım yerde motorun resımlerı cekıp baslık acacaktım yenı motorum dıye.... :salut:

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/31152-cavam-ile-kaza-yaptim.html kaza burda arkadaslar...

buda resımler....

vallahı resımlerı cekmeye gıdıodum....kaza yaptım.....:salut: :salut: bu resımlerıde önceden ceken arkadastan aldım....
artık hayırlı mı olur....ne olur bılemem.... :salut: :pr:

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden saklasın...4 tekere her zaman aşırı dikkat et....

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Umarım daha kötüsü başınıza gelmez

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
tertıbım gecmıs olsun gercı konustuk ama bıde buraya yazayım
4 tekerlere dıkkat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
geçmiş olsun..:rendeer: Dikkat et len....Yavaş binmeyi dene...Daha güvenli gidersin...

Geçmiş olsun bahadinli Allah daha başka kaza vermesin.
Demek ki yolun güzel olması yetmiyor, yoldaki insanların da güzel olması lazım.
Arkadaşlar hafta sonları Ankara da çok dikkat!!
Ne kadar gün yüzü görmemiş acemi şoför varsa sokağa çıkıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun..:rendeer: Dikkat et len....Yavaş binmeyi dene...Daha güvenli gidersin...

sağol abı.....aklıma senıde aramak geldı...tam arayacaktım senı bı adam geldı yardım ettı cavamı calıstırmaya....oda eskı cavacılardanmıs....yoksa senı arıodum abı....
bıraktım motoru aheste aheste ınıodum....olacagı varmıs napıyım...ıyıkıde kaydırmadım motoru yoksa daha kötu olurdum....

Geçmiş olsun bahadinli Allah daha başka kaza vermesin.
Demek ki yolun güzel olması yetmiyor, yoldaki insanların da güzel olması lazım.
Arkadaşlar hafta sonları Ankara da çok dikkat!!
Ne kadar gün yüzü görmemiş acemi şoför varsa sokağa çıkıyor.

sağol abı tsk ederım....bıde burası turbe burda içki falan ıcılmez...tam tersıne ank nın tum içkicileri burdaa......sanırım onlaradada bıseyler vardı....

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun fırat başlığı görünce direk sen aklıma geldin inş fazla bişiyin yoktur. dedim cawayı alınca hızını alamadı fırat:rendeer:

Çooook geçmiş olsun.Aman dikkat hemide pür dikkat.
Motor sürmek demek başkalarınında hatalarını önceden görebilmek demek.
Emin olun motor sürücüsü en az savaş pilotu kadar dikkatli ve uyanık olmalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun fırat başlığı görünce direk sen aklıma geldin inş fazla bişiyin yoktur. dedim cawayı alınca hızını alamadı fırat:rendeer:

sağol abıcım...allah razı olsun....yaw tamda o yere ınınce cavanın resımlerı cekıp baslık acacaktım.....olmadı ıstee....
bacaklar bıraz acıo.....baya mosmor oldu ve kanadı...

Çooook geçmiş olsun.Aman dikkat hemide pür dikkat.
Motor sürmek demek başkalarınında hatalarını önceden görebilmek demek.
Emin olun motor sürücüsü en az savaş pilotu kadar dikkatli ve uyanık olmalı.

tsk ederım orhan abı.....demekkı herkes bizim kadar ıyı değilmiş...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterinden saklasın.

sağol abı allah razı olsun....vallahı allah zaten beterınden sakladı ya....bır anlık düşüncemden dolayı kötusunu de engelledım.....vallahıde allah korudu....beterındende sakladı.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
iki şansım vardı ya vıraja gırıp kaycam ...yada dırek karsıya kayaların ıcıne dalcam....ıyıkıde kayalara daldım..kaysaydık daha beter olurduk..... :salut: :salut:

Geçmiş olsun...

spacer.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar