[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın hayırlı işler bol ve huzurlu kazançlar herkeze :)

Öymen satarım ama o fiyata değil zaten dedimya şuan bu motorun siyah olarak sıfırı bayilerin ellerinde yok diğer taraftan az çok yaptığım masrafı ve aldığım zamanı biliyorsun o yüzden sıfır fiyatına yada ona yakın bir meblağya satarım....

Öymen satarım ama o fiyata değil zaten dedimya şuan bu motorun siyah olarak sıfırı bayilerin ellerinde yok diğer taraftan az çok yaptığım masrafı ve aldığım zamanı biliyorsun o yüzden sıfır fiyatına yada ona yakın bir meblağya satarım....

Naber Gürkan.Eski bir SL 150 kullanıcısı olarak nacizane tavsiyem bu motoru en kısa sürede en fazla km yi yapıp tecrübe edinmek için kullanman,motorda azami özeni ve bakımı göstermen olacaktır.

Zaten fazla sürmeden elden cıkarmak ve daha büyük hacimli bi motora sahip olmak isteyeceksin.Doğrusu ne kadar az ilave masraf ve modifikasyon yaparsan o kadar karlı çıkarsın.Çünkü satmak istediğinde pek karşılığını almak mümkün olmuyor.

Ben motorumu sattığımda 2200 km deydi.2006 Eylülünde 2050 ytl ye satmıştım.Ama beni ufak tefek ve her çinli motora has bazı şeyler dışında ne üzmüş ne de yolda bırakmıştı.

Veeee,evet arkadaşlar plan nedir?napıyoruz?

cihan abı bız sabah 8 de sırkecıden vapura bınıyoruz sabah 8:30 da senle kucaklasıyoruz hatta ben parlatma malzemelerını getırıp senın motoru parlatıyorum.....
gürkan abi senin motor tertemız bılıyorum zaten onlar bulmuslar bıtane 1500 e cok temızmıs lafta bende piyasası budur dıye dedım sana ole....
tophanedede dedınya race e gececem dıe elınden cıkarmak ıstersın dıe dusundum....
sıfıra yakın fıyatı ındırırsın sen ılerkı zamanşarda ben vıteslıye gecerken dusunurum :queen:

Naber Gürkan.Eski bir SL 150 kullanıcısı olarak nacizane tavsiyem bu motoru en kısa sürede en fazla km yi yapıp tecrübe edinmek için kullanman,motorda azami özeni ve bakımı göstermen olacaktır.

Zaten fazla sürmeden elden cıkarmak ve daha büyük hacimli bi motora sahip olmak isteyeceksin.Doğrusu ne kadar az ilave masraf ve modifikasyon yaparsan o kadar karlı çıkarsın.Çünkü satmak istediğinde pek karşılığını almak mümkün olmuyor.

Ben motorumu sattığımda 2200 km deydi.2006 Eylülünde 2050 ytl ye satmıştım.Ama beni ufak tefek ve her çinli motora has bazı şeyler dışında ne üzmüş ne de yolda bırakmıştı.

Veeee,evet arkadaşlar plan nedir?napıyoruz?

Öncelikle çok iyiyim.... Bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum bende o yüzden satma niyetimi daha alalı 2 ay olmadan dile getirmeye başladım benim yaptığım modifikasyonlar ise
1. Gidon değişimi
2. Süspansiyon
Sis farı vs. şeyleri zaten söylemeye gerek duymuyorum.. Hafta sonu için inşallah benim hatun bir sorun çıkarmaz

öymen racing alma niyetim halen var bakınıyorum fakar bu motoru o kadar düşük bir fiyata elimden kesinlikle çıkarmam çünkü nisan sonunda alındı beklerim yani :)

Son düzenleme:
nasıl yanı ya oyle bı ıhtımalmı var abı perde falan yıkasanız???? :queen:

nasıl yanı ya oyle bı ıhtımalmı var abı perde falan yıkasanız???? :queen:

Bakacağız artkın birşiler düşünüyorummm bulacağım bir yol merak etmeyin yanlız hadi hatunu hallettim annelerden nasıl kaçıçam onuda düşünüyorum :)

Tamamdır Öymen.Ben sizi saat 8.30 da haremde bekliyor olacam.

Gecen gezide bahsettiğin malzemeler galiba bunlar.Ok dir deneyelim gercektende.

abi evet ya annemde aynısını dedı pazar gunu anneler gunuymus galıba???zıctık ben kurtulamıcam dılınden aksam eve elı bos donmemek lazım

Tamamdır Öymen.Ben sizi saat 8.30 da haremde bekliyor olacam.

Gecen gezide bahsettiğin malzemeler galiba bunlar.Ok dir deneyelim gercektende.

evet abı aynen eger bı gelısme olursa senın tel var bende rahatsız ederım ben senı

Son düzenleme:
Bakacağız artkın birşiler düşünüyorummm bulacağım bir yol merak etmeyin yanlız hadi hatunu hallettim annelerden nasıl kaçıçam onuda düşünüyorum :)

:queen: benim çocuklarımda, hop durbakalım baba neye gidiyorsun anneler gününü unutma akşam küçük kızım benden para aldı hediye alıcakmış vallahi yandık.yanlız gezi için çalışmalar devam ediyor:wiinkk:

demekki bidaha gezi yaparken nelere diikat edıyoruz...
yol durumu ...
hava durumu....
(bazılarımız) ekonomık durum...
ve gunun anlam ve onemıı

oo bakayırum anneler günü hesabı bir hareketlenme var :)
aman gürkan gözünü seveyim perde bulaşık :cyclopsan sakın haa..
cihan karşıdan biri daha vardı şenturktü sanırım o da senin otarafta özelden bir msj at istersen ??
ben çıkıyorum herkeze hayırlı günler..:rendeer:

çay ısamarlarsan sana gelmeye çalışacam erol abi..

:queen: öymen bir de şunu ekle evlilerin durumu:queen:

levent abi nedemek buyur gel lafımı olur

Son düzenleme:
ekliyorum abi offfff.....
pazar gunude kefken burnunda ne cay ıcerız be hatta ben kola bıle ıcebılırım ozgur yalnız kalmasın ha ozghur nerelerde????
kırklareline gıttı dun galıba??
abiler akçaovadada erik toplayalım bıyerden ben yanlıs hatırlamıosam ole bı erık adı vardı

günaydın istanbul mt :cat:

ahanda geldı iyi insan mı şimdi özgür tam olarak????
günaydın başkan nasılsın bakem gittinmi kırklaeline naptın bı bılgı ver

gelişmelerle birazdan burada olurum idare edin biraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar