Haklısın aslında.:cat:
1) Elcik korumadan kastın crosslardaki gibi bişey sanırım, bu motorda henüz takan duymadım. Ama bizim Metehan kuryelerin kullandıklarından takıyordu.

.
Mete Handro öpsün sizi emi...illa kulaklarım çınlayacak...
o zımbırtı o kadar işe yarar ki...bunu yağmurda soğukta farkederdim...ama Tekirdağ dönüşünde ne kadar iyi yaptığımı daha iyi anladım...bi ara gungerla motorları değiştik...abicim ellerim dondu uyuştu...kafam ellerime odaklandı...vücutta ısı kaybı olunca beden diğer aktiviteleri unutup oraya kilitleniyor ve konsantrasyon bozuluyor...Dönüştede rüzgarın kralı vardı...bas bas motorlar gitmez...ellerim o sağlam rüzgarda bile ısısını korudu...ayak ve eller çok önemli beyler...tavsiye ederim...ama temmuzdan itibaren çıkarırım tabi...
arkadaşlar bu topick bu şekilde çekişmelerle gitmez bence biraz daha düşünceli davranırsanız ve sağduyulu sevinirim kimin kaç km hızda gittiğinin bir önemi yok hepsi aynı bu motorların pilotaj hatalarından dolayı dır aranızdaki fark hepsi bu neyi paylaşamıyorsunuz anlamış değilim.
bence burda birbirimize ne kadar daha faydalı oluruz bunu konuşalım mesela
1) elcik koruma takılıyormu
2) sisfar takan varmı aküyü etkiliyormu
3) üzerinde bulunan ön canım alt yapısı aynı şekilde sadece 10-15 cm daha yüksek yaptıran varmı araştıran varmı.
4) hondada en iyi servis kim bizle en iyi kim ilgilenir
bence bunları konuşalım
Hocam bu topiğin nedeni firkir ayrılıklarını bir potada eritmek...tartışmak...uzlaşmak...kalp kırmadan...kısır çekişmede geyikte olsa bişeyler paylaşılır...ilk mesajında ayarı vermişsin...bu topiğin birrde başı var...ordan başlarsan okumaya bu insanların birbirlerine az çok nazlarının geçtiğini anlarsın...kimsenin bişeyi paylaşamadığı yok...bi kendini tanıt hocam...nesin ...neredensin...en iyi servisi soruyorsun...nerede olduğun yazmıyor avatarında...bunumu araştıralım...yazdığın şeyleri 5 kere konuşmuşuzdur...aslında sen biraz dikkatli olsan cevapları bulursun...aslında soruların cevanı o kadarda zor değil...
1.takılıyor...memnunum...tavsiye ederim...
2.sisfarı takan var...etkiler diyorum ben...servisle aran iyiyse granti dışına çıkmaz...ama genelde servislerde iyiniyet olur...bişey demezler...ihtiyac ek ışık sistemi...ama ben aküyü etkileyeceğini düşünüyorum...sistemi bozar artı yük biner...vs..vs..
3.cam olayı rüzgarı kescek ama performansını etkileyecektir...ben kafayı ön siperliğe takmış vaziyetteyim zaten...ama orjinali bozacak ve verimsiz olacağını hissettim rafa kaldırdım düşüncemi...
4.nerde olduğunu bilmiyorum...ilk mesajına bakıp nerede olduğunada bakamam şimdi...İstanbuldaysan D&B motor Ümraniye uygun bence...yetkili KASIM bey sıcak biridir...İşi olmasa bizle Tekirdağ gezisine gelecekti...ondada cbf 150 var...
selametle....