[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelirlerse ben seni artcı alırım

ufak tefek bakımlarını yaptırıyorum duruma göre kırık yerleride degiştirip rüzgarı birazdaha kesip daha hızlı yol yapalım

bugün torpidoyu degiştirdim hafat sonun kadarda ön gögüsün sag ve sol tarfını degiştirecem bi aksilik olmazsa

ben cıkıyorum birazda gidip calısalım hafta sonu geliyor para kazanmak lazım

abi kimseyi yolda bırakacak şey yapmayız yaaniii sizde abartıyonuz ben yemeğe gidiyom gelince yaptığım logoyu atarım siteye yenisini

işte logomuz

bu logo kimseyi bozmaz :)

Beğenmedim :farao:
Bir logomuz olacaksa bu ingilizce olmamalı...
Non-Stop yerine Dur Durak Yok denilebilirdi...

bence görkem dogru söylüyor ne öyle ingilizce yinede dua edelin çince veya japonca yazmamış :queen:

Son düzenleme:
bencede güzel fakat görkeminde dediği gibi türkçe yazalım nedersin?:silent:
görkem nasılsın bu arada ?

olayi herkes goremedi bi daha yazayim

millet burdan bi nabiz yoklama islemi yapayim.
Haziranin ilk pazari(bu sene 3 haziranda olacak) Kirklaeli/Vize - Sogucak Koyu Derneginin Tavsantepe goleti denen yerde bir gunu yapiliyo.
biz Kirklareli MT ve Tekirdag MT olarak bu geziye gitmeyi dusunuyoz,ben buyuk ihtimal yetisemeycem ama diger tayfa tamamen hazir olcak.Eger isterseniz en sonki Marmara MT gezisi gibi bi gezi yapilabilir.Istanbulun stresinden 1 gunlugune kurtulmak icin iyi bir yontem.Hem Istanbuldan otobusler tutuluyo bu gezi icin ,Isteyen atlar motosikletine gelir ve ailesini otobus ile gonderir.eglence sonunda otobusler yolcularini istanbula geri birakiyo.Bu dedigim yer istanbula 150 km falan uzak.
Eger boyle bir gezi dusunen varsa burdan ben biraz ortami olceyim,uygun ortam olursa gerekli tel numaralarini size vererek olayin kesinlesmesini saglariz.
Saygilar

fırat fikir sadece istanbulu daha ii vurgulayacak bişeyler koyup birazda orataya yaklaştırsan veya alta ortalı bir şekilde boğaz köprüsü atsan logoyu otaşısa tabi fikir sadece !!

abiii manyakk biişler geldi aklıma züpper olcak bikerede ok vericeniz okdar iaadlıyım

olayi herkes goremedi bi daha yazayim

millet burdan bi nabiz yoklama islemi yapayim.
Haziranin ilk pazari(bu sene 3 haziranda olacak) Kirklaeli/Vize - Sogucak Koyu Derneginin Tavsantepe goleti denen yerde bir gunu yapiliyo.
biz Kirklareli MT ve Tekirdag MT olarak bu geziye gitmeyi dusunuyoz,ben buyuk ihtimal yetisemeycem ama diger tayfa tamamen hazir olcak.Eger isterseniz en sonki Marmara MT gezisi gibi bi gezi yapilabilir.Istanbulun stresinden 1 gunlugune kurtulmak icin iyi bir yontem.Hem Istanbuldan otobusler tutuluyo bu gezi icin ,Isteyen atlar motosikletine gelir ve ailesini otobus ile gonderir.eglence sonunda otobusler yolcularini istanbula geri birakiyo.Bu dedigim yer istanbula 150 km falan uzak.
Eger boyle bir gezi dusunen varsa burdan ben biraz ortami olceyim,uygun ortam olursa gerekli tel numaralarini size vererek olayin kesinlesmesini saglariz.
Saygilar

sinan gördük ama bunlar baska alemde
sen onlara bakma ben yarın bi ara gidip bakıcam sabah kırklarelindeyim

levent abi sende akıl veriyorsun abi bu seninde işin aynı zamanda sende bişeyler hazırla istersen ama bana sorarsanız

gaziantep mt nin yaptıgı gibi yapalım logonun altına istanbul mt yazalım olsun bitsin

işte son hali

köprü olayı hoş olurdu ama istediğim gibi kadrajlanmış bir resim bulamadım onun yerine surları ve galata kulesini işledim

Özgürcüm biz ist mt yiz bizimki janjanlı olmalı sade olamaz :rendeer:

:) :) :mrgreen: :pale:
arkadaşlar fiyatlandırmam var yoksa başım üstüne :cat:

eywallah levent abi

fırat logoyu sola koy logoyla kule arasına istanbul mt dur durak yok yazısını ekle ve su martıyıve zeytindalını kaldır bakalım nasıl olacak

yaa fırat tşörte trignomi basmaz ekstra yap sana zahmet ve evet zeytin dalı ve martıyı sana zahmet :silent:
şuanda teklif yazdığım makinada freehand yok yoksa konuşmadan yardımcı olurum:p
lap top ta reklamım olsun :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar