Trafik polisi olsaydım...

Trafik polisi olsaydım kaskını takmayanlara,nazi kaskını takıp şapka gibi gezenlere (yani kaskı kafasında sabitlemeyenler),kaskını yarım takanlara bol bol ceza yazmak isterdim.

en çok ta nazi kaskını şapka takar gibi kullananlara sinir oluyorum.

tabiki bu cezalar bir önlem değildir ama caydırıcı olması muhtemel.

motosikletle çöp toplayanlar bile kaskını tam takıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bildiğim kadarıyla kaskı yarım takanlarada para cezası uygulanıyor kuryecilere kesilen cezalar arasında buda var

geçen gün sabah gördüm polis varedero motorla gidiyo ülen dedim polis olsaydım keşke ohh adamın keyfine diycek valla,altında motor 1000 cc önünde yol ohhh valla bende polis olsaydım acımazdım,hele benim kankama adam sahilde giderken yunuslara adres soruyo hemde kask kolunda takılı,poliste sen ilk önce kaskını tak sonra ikiyiz metre ilerden sola dön dedi,bende şaştım valla.

dishy,devlet işi bilmiyor.beni trafik polisi yapsalar milli gelir 2 ye katlanır:queen:

yalan hepsi yaa merhametli adam hiç bişi yapmaz o kadar çok garibim varki ne cezası ya arkadaşlar

ben trafik polisi olsam akşama kadar trafikte gezer ne kadar motorculara gıcıklık yapan 4 tekerliler varsa hepsine dünya ceza keserdim.....bu şekilde 6 ay bi uygulama yapsan bak bakalım bidaha trafikte motorcuya artislik yapan kalıyomu...:)

polis olmak her zaman dışarıdan görüldüğü gibi 1200gs'lere varaderolara binip keyif çatmak değildir... hiçbir polis keyfine motoru alıp sahil turu atamaz. ben kışın beşiktaş kavşağında bmw'siyle sağanak altında bekleyen polisi de bilirim...
Şimdi yaz geliyor , o ünüformayla , o kaskla saatlerce güneşin altında beklemek istermiydiniz , bir de altınızda 1200'lük bir motorun ısısını düşünün. Ben polis olmak yerine kumsalda uzanmış soğuk içkimi içmeyi tercih ederdim. Polislerin işi kolay değil saygı duymak gerek...

hey yurdum insanı herkes bir telden çalıyor..
ben de polis olmak isterdim ama sadece motor kullanmak için.........

:cherry: :cherry: :cat: :rendeer: :wiinkk: :cat:

Ülen polis dediniz bugün araba ile ceza yedik,töbe töbeee hiç sevmiyom bu polisleri yavv dogdugumdan beri hemde küçükkende beni kovalamıştı,kafasına konserve kapagı atmıştım ben nefes nefese bıraktı ama kaçmayı başarmıştım,bugunde ters yerden döndüm agacın arkasına durmuş pusu kurup beni bekliyo tam döndüm dikiliverdi karşıma,(geyikk yaa) akşam akşam sinirimi bozdu,cezayı yazdı verdi bana bende ödeyenin... deyip kırıştırdım kagıdı baktıı öylee..:bounce:

kısacası arkadaşlar ben polis olmak istemem..:cherry:

Trafik düzenine kafayı takmıs özel sirkette calısan bi adam olsaydım (cencored)

Bikac dairem var, arabam var iyi bi marka,sekilli, corbaya bayılırım, günün uygun olan her saati bi lokantaya ugrar iskembedir, pacadır, gönlümce icerim, sağlıklı hem. Mahallede Bi kac esnaf beni cok sever, her gün farklı seyler ikram ederler sagolsunlar, yolda gördüğüm iki tekerli kuryelere,pizzacılara "uyanıga bak en önce geciyor, gec arkaya keserim cezanı simdi bi ay essek gibi calıssan ödeyemessin" diye diklenirim ara ara kafam estikce, huzur icinde olurum buna ragmen..

Yada kenarda motosiklet basında otururken gördüğü kuryenin yanına gelen ve "kardes havalar soguk kaskını takmayı ihmal etme bence" diyen, abide adamlardan bi tanesi olurdum.
Denk gelisine artık..

Ben motorculara direkt ceza keserdim... Niye ;

Cünkü cogu zübbe motorda kask takmıyo...
Eksozları delip milleti rahatsız ediyorlar...
Motorda akrobası harekeler yaparak kendilerini bi şey yapıyo sanıyolar..
Kızlar Gülüyo yaptıklarına Ama adamların kafaları calısmıyo kı saçma hareketlerine güldükleri bile anlayamıyolar...

En onemliside O tip takımlardan öturu aklı basında bizim gibi motosiklet kullanan arkadaşlarıda Cevrede Millet Kötü Gözle bakmasına sebep oluyorlar...

14 dakka sonra dogcaksın, iyiki dogdun simdiden ilk ben kutladım

Ben motorculara direkt ceza keserdim... Niye ;

Cünkü cogu zübbe motorda kask takmıyo...
Eksozları delip milleti rahatsız ediyorlar...
Motorda akrobası harekeler yaparak kendilerini bi şey yapıyo sanıyolar..
Kızlar Gülüyo yaptıklarına Ama adamların kafaları calısmıyo kı saçma hareketlerine güldükleri bile anlayamıyolar...

En onemliside O tip takımlardan öturu aklı basında bizim gibi motosiklet kullanan arkadaşlarıda Cevrede Millet Kötü Gözle bakmasına sebep oluyorlar...

11 dakka sonra dogcaksın, iyiki dogdun simdiden ilk ben kutladım

Kim ben mi?..Yok be 37 sene olmuş doğalı......:queen: :queen:

Yok hocam karıstı biraz, benim hatam :)

Son düzenleme:
ben de kutlayayım bare , iyiki doğdun myheart :mrgreen: 7 dakika :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar