çin Mali Motor Alacaklarin Dikkatine !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkes herhalde bilgi sahibi oldu :)
çin malı almak isteyen alsın, almak istemeyen almasın. takım tutar gibi işi holiganlığa döküp karşıt davranışların manası yok. :)
bu kadar basit.

bende honda var muratta jinlun ,Okadar memnunki anlatamam.Benim motorum aldıımdan beri bakımda .Motor ve yürüyen de bişi yok allahıma bin şükürde .Yok krenaj yok sinyal o bu .Valla kaç para harccadım.Onun parçaları hem ucuz hemde hiç bişi olmuo motora.

bende honda var muratta jinlun ,Okadar memnunki anlatamam.Benim motorum aldıımdan beri bakımda .Motor ve yürüyen de bişi yok allahıma bin şükürde .Yok krenaj yok sinyal o bu .Valla kaç para harccadım.Onun parçaları hem ucuz hemde hiç bişi olmuo motora.

eee motoruna acemi arkadaşın park halinde binerse grenajmi kalır:queen:

sakın çin malı motor almayın !!!

bu vb. önyargılı başlıklar yüzünden, satıp, başka motor almak istediğinizde satamıyorsunuz.
sırf bu yüzden almayın... :bounce:

motorunuza milyonlarca çamur atılmış oluyor. bilen de, bilmeyen de konuşuyor.
motorlara gelince, düzgün kullanımda taş gibiler... :bounce:

[.

Şu işe bak zamanında cin malıyla aynı paraya aldıgı motorla ahkem kesmeye başladı millet :mad: Yok çinlimiş de bilmemne :mad:
Bir senedir yolda giderken selamlaştıgım kurye arkdaşta kt125 var hala aynı motorla devam ediyor.Seyhan150 sürenide var.
Mahalleden arkadaşımda Kt sini bizden once almıştı kaza falan yaptı ama hala gidiyor motor o işkenceci cocugun ellerinde.
Bu marka çılgınlıgıda canımı sıkmaya başladı

İyi ki de almışım , motosikletin motosiklet e binmenin kafa ve ruh rahatlığı ile yol yapmanın zevkini yeni anladım .Kalite neymiş onu gördüm anladım.Çin malı ile kaybettiğim 1,5 yıl a hala yanarım.
Şu an da para biriktiriyorum ,(Allah bir zorluk vermezse) ve nasipse cbf 500 cc alacam .
Allah herkese gönlündeki arslanı nasip etsin.

Son düzenleme:
bendede mondia 125 agk vardı 1 yıl bindim 5500km de sattım bindiğim yanıma kar ama titremelerim için sözüm yok 3km gidiyorsun 5km titriyorsun

piyade
İşallah cbf5oo nasip olur:wiinkk:
Herkesin istedigi motora sahip olması,hiçkimsenin çinli almak zorunda kalmaması dilegiyle:cat:

Son düzenleme:
ben arkadaşa katılıyorum ama alan arkadaşlarada alma demem herkesin kafası çalışıo çok şükür ben mesela bu ay sonu Allah'ın izniyle gidicem japon alıcam artık ama bende 3 yıl çine bindim sağı solu koptu kırıldı ama çok şükür yolda bırakmadı şimdi imkanım oldu bende şimdi japona binicem herşey zamanla arkadaşlar motor motordur ya takmayın kafanıza

arkadaşlar ne bu hiddet celel yahu adam size nacizane fikirlerini anlatıyor isteyen çinliye isteyen japona isteyende istediğine binsin :)

sene 80 asgari ücret 4500
pejo aldım 42,00 2,el
sene 89 maaş 290 ,000
1800,000 liraya mobilet
sene 93 maaş 3 milyon gibi
jawa aldım 2 el 22 milyon
eeee şimdi ne oluyorda çine kabahat buluyoruz
helal olsun adamlara
bizim ülkemizin hurdasıyla motor yaparak ekonomiye kazandırıyorlar
bize 1 liraya mal ettigini 3-5 e satarak üstüne üslük abd ye borç veriyorlar.
kıskanmayalım millet
girdi pahalı , dolar bilmem kaç hikayeleriyle bugune kadar olanlar belli
tembelligimize doymayalım.dahası bizi tembel üretmeyen sadece borçla yaşanacagını ögretenlere çini örnek almalarını hatırlatalım
çocuklugumdan hatırlarım 80 liret bizim 1 liramızdı
onlar dahi çin üzerinden markalarını satıyorlar
ben çine biniyorum japonlar kıskansın.

allah bu konu çıktı yine ...............
hadi hadi kötüleyin çinlileri ben yatmadanda savunma yapiim........

japon yansın haline
pahalı tuttum pazarı kaçırdım diye
bizler se kendi aramızda çin-japon kıskançlıgı yaratalım
millet radarda ceza 70+%10 yani son hız 77

Akıl verceğine para verde japon motorsikletlerine binelim arkadaş

arkadaşım sana para değil akıl verebilirim , Akıl doğru kullanılırsa para dan daha değerlidir.
İlk motosikletimi almak için 1,5 sene para biriktirdim ve aldım şu an da ki motosikletim için gereken yarı para yı yine 1 sene para biriktirerek aldım şu an da cbf 500 için para biriktiriyorum hiç acelem yok,ilk tecrübem den sonra;
Çin malı na binecek ve kullacak kadar cesur ve ZENGİN DEĞİLİM,

Son düzenleme:
arkadaşım sana para değil akıl verebilirim , Akıl doğru kullanılırsa para dan daha değerlidir.
İlk motosikletimi almak için 1,5 sene para biriktirdim ve aldım şu an da ki motosikletim için gereken yarı para yı yine 1 sene para biriktirerek aldım şu an da cbf 500 için para biriktiriyorum hiç acelem yok,ilk tecrübem den sonra;
Çin malı na binecek ve kullacak kadar cesur ve ZENGİN DEĞİLİM,

:cat: çok doğru bende aynı durumdayım. su anda 4-5 binim var ama bekliyorum cbf 500 için. canını seven çin malı almasın. bu motorlar bence hiçbir kalite ve güvenlik kaygısı gözetilmeden üretiliyor. ayrıca param yok mecburen alıyorum yorumlarınada katılmıyorum. geçen gün ramzeyin krosunu sordum 3.600 ytl demezmi. o paraya cbf 150 var arkadaşlar. bence fiyatlarıda ucuz falan değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim çocukluğumuzda tahtadan oyuncak yapılırdı onlarla oynardık. böyle toysrus ve oyuncak yerleri yoktu. olan oyuncaklar için de geceleri rüya görürdük. Ben kumandalı araba sevdalısıydım ve çocukluğum bu sevda ile geçti. Ve çocukluğumda sahip olamadım ::saad::

Şimdi bakıyorum, çin malı oyuncaklar 500 bin 1 milyon liradan satılıyor ve çocuklar oyun oynuyorlar. Kırıyor döküyorlar ama oyuncakla oynayabiliyorlar.

Bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi ?

bizim çocukluğumuzda tahtadan oyuncak yapılırdı onlarla oynardık. böyle toysrus ve oyuncak yerleri yoktu. olan oyuncaklar için de geceleri rüya görürdük. Ben kumandalı araba sevdalısıydım ve çocukluğum bu sevda ile geçti. Ve çocukluğumda sahip olamadım ::saad::

Şimdi bakıyorum, çin malı oyuncaklar 500 bin 1 milyon liradan satılıyor ve çocuklar oyun oynuyorlar. Kırıyor döküyorlar ama oyuncakla oynayabiliyorlar.

Bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi ?

o sözünü ettiğin oyuncaklar hurda ve kanserojen toksit taşıyan ham madde ve boya larla imal ediliyorlar , o oyuncakları Avrupa ve abd ülkelerine sokmuyorlar gelecek nesilleri düşündükleri için ....
malesef bu tip oyuncakları bizim ülkemiz gibi insan hayatının en ucuz sosyal bilincin en zayıf olduğu yerlere postalayıp zenginleşiyorlar,insanlar da seviniyorlar işte.

Bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi ? :cat:

harikasın +100000

sen bence kesin japon motoru bayisisin yada başka bi kin besliyosun...
bu konular defalarca tartışıldı herkes parasını neye verdiğinin farkında..

evet çin motorları kalitesiz,bunu biliyor herkes ama sıradan bi scooter ı otomobil fiyatına satarlarken, bi sinyal lambasına 100 milyon fiyat biçerlerken servis ücretleri otomobillerinkinden bile pahalıyken ve daha bir sürü şey...bunları yaparken tüketici hakkı nerdeymiş pahalı motorların ...millet sadece rüyasında görüyordu motosiklete binmeyi ,güzel bi scooter görünce bile heycanlanıyorduk okadar azdı ki... büyük şirketlerde, nasıl olsa alacak olan oluyor 2 milyar maliyetli motoru satalım 20 milyara diyordu...

bence zamanla piyasa kendini bulacak pahalı motorların fiyatı düşerken çin motorlarıda kaliteyi yakalamaya başlıyacak...

aynı şey japonların piyasaya ilk girdiğindede olmuştu....çin mallarına yapılan muamele yapılıyordu ama zamanla dengelendi...

ilk okuduğumda ofiste müthiş kahkahaya boğuldum... huehueheu yine güleceğim valla
"sen bence kesin japon motoru bayisisin yada başka bi kin besliyosun..."
hahahahaha:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
arkadaşlar parası olan kawasaki alsın ben çin malı alıyorum emi...
sen Mehmet Bey'in oğlusun ben Mehmet amcanın oğluyum...

o sözünü ettiğin oyuncaklar hurda ve kanserojen toksit taşıyan ham madde ve boya larla imal ediliyorlar , o oyuncakları Avrupa ve abd ülkelerine sokmuyorlar gelecek nesilleri düşündükleri için ....
malesef bu tip oyuncakları bizim ülkemiz gibi insan hayatının en ucuz sosyal bilincin en zayıf olduğu yerlere postalayıp zenginleşiyorlar,insanlar da seviniyorlar işte.

Bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi ? :cat:
bana bikaç milyar çıkma yapta kaliteli oyuncaklara bineyim o zaman olurmu akıla gerek yok paraya war::ranntign

Arkadaşlar Lütfen kendi sağlınız için bu mallardan uzak durun." Ben aldım hiçbir sorun yok" diyenlere kulak asmayın.Motoru ucuza alırsınız.Sonra tamir ve servis ücretleri ile kaliteli motor fiyatına gelir.Bunu idda ediyorum.Ayrıca bu motorların servisleri hiç boş durmuyor.Bu motorları aldıktan sonra Sinir Sağlığınız kesinlikle bozulacak.Bu ilk 10 gündede olabilir 6 ay sonrada.Garantisi var tüketici hakkı var diye sevinmeyin.Servise bir kez girdikten sonra tüketici hakkı falan yok.Geri iade almazlar,kanunlar onlardan yana ! 2.el satsanız yarı fiyatın altında! Yani her yönden penaltı.UCUZ DİYE SEVİNMEYİN !!! YİNE ÖNEMLİ BİR KONU : ÇİN MALI MOTOR BAŞKA İYİ BİLİNEN BİR MARKANIN ÇİNDE ÜRETİLMESİ BAŞKA.MARKADAN+SERVİSTEN SAKIN ŞAŞMAYIN !!!!!!

ne kadar ekmek okadar köfte :bounce: :bounce: :bounce:
yuvarlak odun ekmeği götür sana ona göre köfte versinler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar