Arkadaşlar;
Aslında konu biraz "Çin malı motor" almak veya "Çinde üretilen motor" ise, üzgünüm, Yamaha YBR125 bile Çinde üretiliyor. Şimdi, Çinden gelen her mala tü-kaka diyeceksek, Türkiye'yi bırakın dünyada Çin'de üretim yapmayan firma yok. Ancak, sorun kalitesiz malın alımı ile ilgili sorunlarsa, o zaman Firmaları kendileri, garanti süreçlerini uygulamaları, mallarına sahip çıkmaları, sorunları anında gidermeleri gibi hususları tartışmamız ve "X" markası iyi "Y" markası kötü şeklinde bir polemiğe girmemiz gerekir.
Bri motor almak istiyorum (diyelim). Amacım, sabah 6km ötedeki okula, 4km'si otoban olan bir yoldan ulaşmak. Tecrübem sıfıra yakın. Ekonomik bir marka arıyorum. Motordan zerre anlamıyorum. Bakımlarından anlamıyorum. Ancak motora ihtiyacım var ve 1500 YTL gibi bir bütçem var.
Şimdi bu fiyata 2. el farklı markalar alabilirm. Ancak, garanti süreci iyi işleyen bir markanın yerine 2. el bir makina alarak, tüm dertleriyle uğraşma ihtimalini herkes göze alamaz. Herkes, bir motora 5000YTL verip, sadece günde 12km yapma lüksünüde kabullenmek zorunda değildir.
Çin motorlarını savunmak, onların mükemmel olduğunu söylemek ne kadar "imkansızsa" da çin malı motorları alanları "yanlış yapmak"la suçlamak o kadar manasızdır. Burada tartışılması gereken, Türkiye neden çin mallarının istilasından önce, "ülkemizde hesaplı, Türk insanın ihtiyacını karşılayan, yedek parçası bulunan, iyi servisli bir marka yok" diye tartışmadı.
Türkiye'de 15-20 milyar arasında "0" km Fiat-Renault grubu araçlar var. Peki neden insanlar, kalitesi dünyaca kanıtlanmış, 2-5 yaş arası BMW, Mercedes, Volvo almaz? Çünkü herkesin maldan beklentisi farklıdır. Bir maldan beklediğini karşılıyorsa, o mal Çinli yada ugandalı farketmez benim için iyi bir maldır.
Türkiye'de maalesef, çin mallarına önce getirenler sahip çıkmıyor. Onlar kendi malların kötülüyor. Ayrıca, bilgisiz, tecrübesiz servis elemanları, gerek montajda, gerekse servis sürecinde motorların olduğundan daha kalitesiz görülmesine neden oluyor. Bunları göz ardı edemeyiz.