bakalım nasıl olacak?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olumlu olup olmaması önemli degil

adam gibi deseler arkadas biz makineyi getirdik evet
ama olmadı bunun sorunları var cözemiyoruz deseler
bişey demicem

hala yokusa suruyolar ona bozuluyorum yoksa makinede gidende umurumda degil hevesimis kacıyor sadece allahtan diğer ufaklık varda
(çelik boatıan 125 cc) biraz yol yapıoruz

demek bize deer152 ateşi üzerinde sucuk partisi görünüyo tüm mt davetli bi kangal sucuk bide şişi kapın gelin :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

istediğiniz ates olsun yakarız laf agızdan cıkar

keşke benide uyaran birisi olsaydı ama olmadı özgür sana alllah sabır versin ne deyim işte benimkide lüleburgazda serviste yatıyor sen bir kucak para ver tam sezonunda gelmiş motorsuz kal zaten bende satmaya karar verdim ama bakalım satabilirsek o da

Kirklareli MT'de boq atma diyosun,burda ayri otuyosun yok oyle is:) :)
simdi ozgurun neden bu kadar fanatik bir kanuni dusmani oldugunu anladim :queen: :queen:

bende2005nisanın da bi akılsızlık edip kanuni hussar aldım 110km bindim aldığım yere 700ytl zararla geri verdim allahım neydi o yawww sıkmadığım civatası somunu kalmadı yawwwww:queen: :queen: :queen: :queen:

valla arkadaşım sende peygamber sabrı varmış ben olsam o motoru tv çağırıp naklen yayın yakardım

valla arkadaşım sende peygamber sabrı varmış ben olsam o motoru tv çağırıp naklen yayın yakardım

zaten az kaldı millet yuh artık demesin diye

1060.00 ytl ödeyip komple motor yaptırdıktan sonra bunun sadece 1000km gidip bozuldugunu söylesem ne olur acaba

ne diyelim. bu servislere Allah düşürmesin ama eksikte etmesin :silent:
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

medya azanslarını çağırıp kameralar önünde deer152 ateşinde sucuk pişirmek vaay bee hiç aklıma gelmezdi bu arada özgür dediyse kesin yakar yandı o motor yandııı

ver çoşkuyu ver çoşkuyu//ammada sabır varmış özgür sendede servise bak ya parayı al ondan sonra rapor tut fabrikaya gönder bir sürü reklam parası verip reklamlarını tv'de çevirecegine adam gibi servislerle çalışsınlar yaptıkları malın arkasında dursunlar telefonlarınada adam gibi adam koysunlar şimdi bende kızdım,para kolay kazanılmıyor:pr:

az önce servisi aradım satıs sonrası yetkilisi dün aksamdan için teslim edecegini söylemişti(inanan kim)

servis motor gelmedi dedi fabrikayı aradım diyolog aynen söyle

-satıs sonrasıyla görüşecektim
-kim arıyordu
-deer152 nin sahibiyim dün teslim edilecegini söylemiştiniz
-ya öylemi bibakıyım motor burdamıydı
-işimiz var sizinle tabiki motor fabrikada satıs sonrası yetkilisi yokmu
-bi dakkika baglıyım
-bagla bakalım
-sey yerinde yok kendisi ben sizi ararım
-aramassınız ama neyse bekliyorum

Dostum tek bişi söylicem sakın sana tamir edilmiş halde vermek istediklerinde alma motoru. sen aynen şunları söyle; zamanında bu motoru alırken verdigim para ve motora harcadığım parayı istiyorum diye dilekçe yaz.

İyi sabırlı çıkmışsın ben bu kadar dayanamazdım yasal mevkilere direk başvururdum.

aslında para okadarda umurumda degil
yada motorun düzelmesi

önemli olan herkesin basladıgı işi bitirmesidir

kim olursa olsun bi motosikleti yada baska bir şeyi getirip bu ülkede satıyorsa ve buna 2 yılda garnti süresini veriyorsa sattıktan sonra ortadan kaybolmasın
arkasında dursun yapamıyorum desin eyvallah

sabrın sonu selamettir dedik bekliyoruz acelemiz yok hele bi çalıstıgını görelimde bakalım dediği gibi sorunu cözebilecekmi fabrika

Walla hocam para bok ise sen bilin. ama yasal prosedürü izlemeni tavsiye ederim.

meteliğe kursun atar durumdayız ama kanuniden sıfır bi makine aldık diyelim ne olacak aynı sorunlar cıkmayacakmı dert sahibi olacagımıza yakıp stres atarız daha iyi

suan itibariyle motosiklet gelmiş fabrikadan km saati oldu diyorlar ama motor calısır durumda degil acaba nasıl test ettiler bi gidip bakıyım

Son düzenleme:

KNN

0005510ag6.jpg

0005514vx1.jpg

0005513st7.jpg

0005512uf5.jpg

0005511qi1.jpg

Söz konusu motor servisin firmamıza başvurusu üzerine Km saati çalıştırIlamadığı için merkez servisimize alınmıştır. Motosiklet teslim alındığında resimlerde görüldüğü üzere çoğu plastik aksamı kırık, egzostu kopuk, Motor yağdan yoksun ve susuz kaldığı için hararet yapmış bir halde idi. tüketici ile yapılan görüşmede tüketici KM saatini yapın diğer yerlerini ben yaptırıp satacağım demiştir. Motor KM saatindeki sorun giderilerek söz konusu servise gönderilmiştir. Bahsi geçen servisle yapılan görüşmede servis, müşterinin kendileri ile tartıştığını ve ağza alınmayacak küfürler sarf ettiğini belirtmiştir.Servis kendisine ağza alınmayacak küfürler eden müşterimize hizmet vermek istememektedir.
Bu forumlarda kişisel problemini firmaya mal ederek ortaya atan ve bu şekilde çözüm bulmaya çalışan kişilere doğrudan hak vermek yerine sorgulayarak ve doğru söyleyip söylemediğini anlayarak cevap yazılması gerekir. Nitekim problemin nedeninin firma değil müşteri olduğu anlaşılana kadar birçok kişi önyargıya kapılacak veya ileride arama motorlarından yaptığı araştırmalarda karşılarına çıkacak. Bu ‘’çamuru at izi kalsın’’ anlayışına istemeyerek de olsa yağ sürmektir. Kanaatimce şunu sorgulamamız gerekiyor. Açılan forumların yayını öncesi site yönetiminin teknik problem yaşan kişinin yazdıklarının doğru olup olmadığını firma ile görüşerek sorgulaması gerekmez mi ? Bu forumda sevmediğim bir bayi, servis, firma hakkında bir forum açsam ve ithamlarda bulunsam eminim ki yazdığımın doğru olup olmadığını bilmeden bir çok kişi bana hak verecek veya ‘’haklısın, hakkını araman lazım, vay sen nasıl bunu yaptırırsın’’ gibi yorumlar yazacak. Şu örnekle bitirmek istiyorum; bir gazetenin kamuyu doğru bilgilendirme sorumluluğu vardır, gazetesinde herhangi bir okuyucusunun asılsız iddiasını sorgulamadan ve karşı taraftan bilgi almadan yayınlar mı ? Site yöneticilerinin de bu değerlendirmeyi yapacağını umuyorum. Bu durum her firma, bayi ve servis için geçerlidir.Saygılarımla.

Volkan ŞANBAY
Yedek Parça Pazarlama Müd.Yardımcısı.
Kuralkan Motorlu Araçlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar