6 mayıs tekirdağ gezisi tüm fotoğrafları

buralara geldikleri için hepsine çok teşekkür ederim,gelemeyen herkesi bekleriz müsait olduğumuz sürece.
hepinize saygılar................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel olmus faruk görüşemedik bi türlü senle baska zaman inşallah

inşallah tekirdag mt ye yazmıstım ama gördünmü bilmiyorum

gördüm,elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum.

Motosikletim olsaydı büyük ihtimalle aranızdaydım.İnş. bir dahaki sefere.

maşallah baya iyi gezmişsiniz resimlerde çok güzel özgür başkan (deer_152)önderliğinde artık bir tekirdag yolu gözüktü paylaşımınız için saolun

ooo manzara super guzel bir gezi olmus paylasim icin tesekkurler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
harika fotoğraflar. kazasız belasız güzel bir sürüş olmuş.
inşaAllah herkes uçmakdere yolunu beğenmiştir. Hele o ağaçlı yolda motor kullanmak, uçurumdan uçsuz bucaksız marmara denizini seyretmek gibisi yoktur...

Keşke bende orda olabilseydim :pr:

süper resimler elinize saglık:rendeer:
fakat metehanın bazı resimleri varki gülmekten koptum

ör:
bu resimde tam olarak ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş degilim. o yüz ifadesi ne öylee:queen:

:queen:

süper resimler elinize saglık:rendeer:
fakat metehanın bazı resimleri varki gülmekten koptum

ör:
bu resimde tam olarak ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş degilim. o yüz ifadesi ne öylee:queen:

yaw yarma işte toplarlak aralarında büyük abisi gibi durmuş hepsinin , tam bir minik kuş....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yaw yarma işte toplarlak aralarında büyük abisi gibi durmuş hepsinin , tam bir minik kuş....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

adam acayip kilo almış bir resmi var onu eklemek istemiyorum sonra yanlış anlaşılacak.:p

yukardan aşagıya dogru bak her yönden kilo aldıgını gösteren bir resim var. eminim farkedeceksin:mrgreen:

mete_han abi yaza cibifinla bizim orayada bekliyom kesin :)
gezi guzel olmus,beni burda resmen kudurtuyonuzz :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Panda yavrusu ne minik kuşu....Nasıl minik nasıl kuş....Olsa olsa devekuşu olur...

Dimi Fürek ciğim.....:p :p

Resimleri dün gece yükleyecektim ama biraz yorulmuşum,faruk resimleri yükledigin için saol.bir kaç tanede ben ekliyim.
gerçekten süper bir gün geçirdim herşeyin herkeze teşekkürler,faruk bizi agırladıgın için çok saolasın.

özer bak bu motor tam senlik ama almadan önce arkadan gidene ve üzstünde oturana sor nasıl motor diye bana soracak olursan ben sesinden şikayetciyim neden se arkasında gitmek istemedim motorla çünkü öyle bir sesi varki valla hala sesi kulaklarımda,allah kazasız günlerde kullanmak nasipo etsin arkdaşımıza ama havası var be kardeş tekirdagda gövde gösterisi yaptık valla önce 500 lük suzuki faruk arkasında gtr 250 ses o biçimdi herkez bize baktı,dimi metehan abiii...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
34 BPG 77 plakalı araç kimin?....Plakasını karartmış...Pardon aklaştırmış...Hiç okunmuyor da hani?.....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar