motorumun (YBR) krak biyalarını degiştırdım (resimli)

Gaziantep İl Temsilcisi
evet arkadaşlar motorumun krak bilyalarini degiştırdım motorum 17 bin km olmasına ragmen bilyalardan gelen ses uzerine degiştırmek zorunda kaldım daha önce kullanan arkadaş biraz dengesiz kullanmiş herhalde

motoru dagıtmazdan önce fotograf makınesı olmadıgı ıcın düzerken cekilen fotolar

s7300924qg1.jpg

s7300926mr8.jpg

bunlar degişen bilyalar

s7300931yy1.jpg

s7300932mq7.jpg

15qv8.jpg

16aj8.jpg

17sn4.jpg

18ms0.jpg

ve motor hazir sira şaseye atmaya geldi

111mh0.jpg

111mh0.jpg

112oj0.jpg

113pv3.jpg

ve herşey tamam artık ucma zamanı

114na7.jpg

115sq0.jpg

evet arkadaşlar elimden tamirat işi geldigi icin tamıratını ben yaptim sakın sız kendi motorunuzu yapmaya calişmayın birakın usta yapsın

eline saglık güzel dagıtmışsın ve toplamışsında:p

paylaşım için sagol:rendeer:

Son düzenleme:
eline sağlık kardeşim de neden değiştirdin yararı nasıl oldu mu

aydınlatırsan sevinirim.

valla usta elinesağlık ama 17000 de bilyaları bitirmişse exzantirik zincirini de değişseydin keşke ama tabi senin bileceğin bir şey

eline sağlık pırıl pırıl duruyo motorun,:) ben bugün 1000 km bakımına gittim, adam 2 tur attı motorla garanti belgesine bi kaşe vurdu tamam dedi. hiçbir şeyi yok motorun, 4-5000 km oldumu bi double-up atarız kullanırsın dedi..!!?
e dedim şanzıman yağı (motorum 2 zamanlı) ona da gerek yok iyi şu an dedi:silent: :silent:

insan elinden böyle işlerinde gelipte yapabilmesi çok zevkli

waalllaa eline sağlık; fotoğraflar için teşekkürler bunları birde ybr topipiğine atarsan inan çok iyi olur ordaki diğer arkadaşlar görüp bilgilenirler. Bide şimdiki performansı nasıl değişiklik oldumu. Son olarakda bilyalardan veya motordan böle bi arıza geldiğini tam olarak nasıl anlarız.

Gaziantep İl Temsilcisi
eline saglık çok dagıtmışsın ve toplamışsında:p

paylaşım için sagol:rendeer:

sende sagol elint

aydemir isimmi soyad mı benimde soyadım aydemır bu arada motor deli yani

evet soyadım aydemir motoemin

eline sağlık kardeşim de neden değiştirdin yararı nasıl oldu mu

aydınlatırsan sevinirim.

bilyalardan ses geliyordu fazlada gelmiyordu ama ben biraz kıl oldugum icin degiştırdim şimdi ses yok iyi oldu

valla usta elinesağlık ama 17000 de bilyaları bitirmişse exzantirik zincirini de değişseydin keşke ama tabi senin bileceğin bir şey

exzantirik zincirini de degiştirdim zaten

insan elinden böyle işlerinde gelipte yapabilmesi çok zevkli

evet dogru zaten benim işim bu arkadaşim ben işimi zaten seviyorum ne kadar zor olsada

vay toprağım çok güzel olmuş resimlerde ortamda daha başka resim varsa koyda vatandaş bilgilensin sayende işinde titiz olduğunda belli oluyo bu arada.eline ve emeğine sağlık....

usta bu nasıl bir sesti.titrememi yoksa kırık parça varmış gibimi ses çıkarıyordu.

Çok güzel dağıtıyorum motoru ama toplayamıyorum ben :p

Eline sağlık dostum.

eline sağlık bu işleri kendin yapınca ayrı bir zevki oluyo bu meretin:mrgreen: abicim bende daha düne kadar mz le uğraşıyodum şanzımanı iki kere dağıttık topladık şimdi çok yumşak oldu vites geçişleri.
helal olsun abicim:cat:

eline sağlık ali abi genede motor seni 2 sene götürürdü nede olsa o bir ybr o bir japon ama şimdi ömürlük olmuş allah kaza bela vermesin kolay gele

ııyı olmus kendın yapman ama cok ugrasmısa benzıon

benımkıde ole ama akraba degılızdır umarım

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali abi eline koluna motorunun tekerine sağlık gerçekten güzel bi çalışma olmuş ben olsam inan yapamazdım yani helal olsun sana çalışmalarında sana başarılar diliyorum abi gerçekten bu konularda çok titizsin fotoğraflı anlatım ise çok hoş olmuş

Eski Motorculardan Kim Kaldı Abi Ya:queen: :queen: :queen:

Vida, parça artmamış abi gördüğüm kadarıyla. Ustalık zayıf sende :mrgreen: Şaka bir tarafa eline sağlık. insanın motorundaki bi sorunu kendi emeğiyle ortadan kaldırması güzel olsa gerek.

evet abi niye parça artırmadın bakalım :) fotograflar çok açıklayıcı olmuş.Sayende motorun içinide görmüş olduk.eline sağlık ustam:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elıne saglık abıcım....bende cok severım tamır işlerını....
cavamın debrıyaj balatalarını kendım değiştirmiştim...hiç kımseden yardım almadan ve ılk defa söktum ve taktım....10 numara oldu yanı.....severım tamır işlerını.....

benım ilk cavamın krank yan bılyelerindende ses gelıodu....ugrasmadan elımden cıkarıverıdm....ama söksem senınkınden kolay olacagına emınım....

ayrıca abıcım

krak değil....krank
biya değil....bilye :p :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar