bende söyledim abime ama dedi yazarken hızlı yazmaya çalıştığımız için böyle yanlışlar oluyor dedi haklı buldum yoksa senden bende iyi biliyor.:cat:ayrıca abıcım
krak değil....krank
biya değil....bilye:mrgreen:
bende söyledim abime ama dedi yazarken hızlı yazmaya çalıştığımız için böyle yanlışlar oluyor dedi haklı buldum yoksa senden bende iyi biliyor.:cat:ayrıca abıcım
krak değil....krank
elıne saglık abıcım....bende cok severım tamır işlerını....
cavamın debrıyaj balatalarını kendım değiştirmiştim...hiç kımseden yardım almadan ve ılk defa söktum ve taktım....10 numara oldu yanı.....severım tamır işlerını.....
benım ilk cavamın krank yan bılyelerindende ses gelıodu....ugrasmadan elımden cıkarıverıdm....ama söksem senınkınden kolay olacagına emınım....
ayrıca abıcım
krak değil....krank
Abi sende millete türkçe öğretiyorsun ama seninde geri kalır tarafın yok değil hani:queen: :queen: :queen:
Cavamın demişsin:Java'mın olacaktı doğrusu...
cıkarıverıdm demişsin:Çıkarıverdim olacaktı doğrusu...
Sadece 2 tane örnek verdim senin mesajını okuyan arkadaşlar zaten türkçe katili olduğunu anlıyacaklardır:queen: 5-6 defa yapmışsın aynı hata'yı kendinden haberin yok be birader ::koop:: :thumleft: ::koop:: Hiç gülesim yoktu biliyormusun allah müstakını versin emi...:queen: :queen: :queen:
Abi sende millete türkçe öğretiyorsun ama seninde geri kalır tarafın yok değil hani:queen: :queen: :queen:
Sadece 2 tane örnek verdim senin mesajını okuyan arkadaşlar zaten türkçe katili olduğunu anlıyacaklardır:queen: 5-6 defa yapmışsın aynı hata'yı kendinden haberin yok be birader ::koop:: :thumleft: ::koop:: Hiç gülesim yoktu biliyormusun allah müstakını versin emi...:queen: :queen: :queen:
Allah ikinizinde müstehakını versin hepiciniz yangış yazisiniz. :![]()