motorumun (YBR) krak biyalarını degiştırdım (resimli)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elıne saglık abıcım....bende cok severım tamır işlerını....
cavamın debrıyaj balatalarını kendım değiştirmiştim...hiç kımseden yardım almadan ve ılk defa söktum ve taktım....10 numara oldu yanı.....severım tamır işlerını.....

benım ilk cavamın krank yan bılyelerindende ses gelıodu....ugrasmadan elımden cıkarıverıdm....ama söksem senınkınden kolay olacagına emınım....

ayrıca abıcım

krak değil....krank
biya değil....bilye :p :mrgreen:

Abi sende millete türkçe öğretiyorsun ama seninde geri kalır tarafın yok değil hani:queen: :queen: :queen:

Cavamın demişsin:Java'mın olacaktı doğrusu...

cıkarıverıdm demişsin:Çıkarıverdim olacaktı doğrusu...

Sadece 2 tane örnek verdim senin mesajını okuyan arkadaşlar zaten türkçe katili olduğunu anlayacaklardır...
:queen: 5-6 defa yapmışsın aynı hata'yı kendinden haberin yok be birader ::koop:: :thumleft: ::koop:: Hiç gülesim yoktu biliyormusun allah müstakını versin emi...:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Abi sende millete türkçe öğretiyorsun ama seninde geri kalır tarafın yok değil hani:queen: :queen: :queen:

Sadece 2 tane örnek verdim senin mesajını okuyan arkadaşlar zaten türkçe katili olduğunu anlıyacaklardır:queen: 5-6 defa yapmışsın aynı hata'yı kendinden haberin yok be birader ::koop:: :thumleft: ::koop:: Hiç gülesim yoktu biliyormusun allah müstakını versin emi...:queen: :queen: :queen:

2. hatayı kabul edıyomda...:cherry:
1. hata değil...agız alıskanlıgı...yoksa ben cavanın jawa oldugunu senden bın kat daha ıyı bılıyom...:bounce:

allah senın müstakını versın...ulen şu müstakıda bi yazamadım getti heriiiii :queen: :queen: 5-6 kere sıldım sıldım yazdım.... :queen: :queen:

Sadece 2 tane örnek verdim senin mesajını okuyan arkadaşlar zaten türkçe katili olduğunu anlıyacaklardır:queen: 5-6 defa yapmışsın aynı hata'yı kendinden haberin yok be birader ::koop:: :thumleft: ::koop:: Hiç gülesim yoktu biliyormusun allah müstakını versin emi...:queen: :queen: :queen:

ayrıca abıcım

anlıyacaklardır değil....... ANLAYACAKLARDIR..... :bounce: :bounce:
bana diyene bak :p :p

tekrar ayırca abıcım....
hata özel isim değil...nıye kesme işaretiyle ayırıyorsun..... :farao:

allah bidaha müstakını versıın.... :queen:

Son düzenleme:
Allah ikinizinde müstehakını versin hepiciniz yangış yazisiniz. ::)

Bu arada ybr nin motorunu dağıtım ve düzülmesinde benimde baya bir emeğim geçti. Arkadaşlar sizlere tafsiyem eğer motor hakkında bilginiz yoksa kesinlikle vidalarına dahi elinizi vurmayın :) motor kapaklarını kaç defa açtığımızı bile hatırlamıyorum. YBR yi ybrbusa yaptık artık :)

Son düzenleme:
Yeniçeride değişti ama bi topic açıp anlatmadı...:)
Bizde olanını bulduk...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar