CİHAN, motorun çok güzel ALLAH kazasız belasız kullanmak nasip etsin kardeşim :cat:
Hayırlı olsun Cihan.
Fakat yazıyı öyle bir yazmışsın ki.
Evlenmek motor almaktan daha kolay gibi bir sonuç çıkıyor.![]()
Bi daha gözden geçir istersen.
Gittim evlendim.
Sonra düşündüm düşündüm. Motor almaya karar verdim.
Bakkaldan ekmek alır gibi evlenilmez abicim ama yazı öyle anlaşılıyor. :mrgreen:
Şaka yapıyorum sakın alınma...
Eşine ve sana mutluluklar dilerim... :rendeer:
Allah bir yastıkta kocatsın....
aynen öyle metehan abicim görücü usulü olup tam 6 kıza baktım ve nişanlandım olay bundan ibaret bizde de böyle,sevip de evlenenlere saygım sonsuz ama bizim ailede sülalede böyle.dostum olay şöylemi...bizi ananelerimizde var olan önce nikahı kıyıp dünya evine düğünden sonra giricen dimi...yani sadece imza atıldı galiba...
cbf hayırlı olsun...o kadar istedinki...yani yakışır...sonunda muradına erdin...rodajdasın ama yinede Tekirdağda motoru ıslatırız artık...köfteler sendennn...:queen: şaka len...zaten giren girmiş...birde sırtına yük bindirmeyelim...80 i geçmicez kanka...topiği takip ediyon dimi...
tekrardan hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin...
Cihan dostum yeni motorun öncelikle hayırlı olsun, nihayet bir motor almana ve iyi,sağlam, güven hissi veren bir motor almana cok sevindim. Senın adına gerçekten yüzüm güldü.
Yanlız birkaç bişi söylemek istiyorum;
Honda fiyatlarda indirim yapmış diyor herkes ( SS ve ST makinelerde göremedim indirimi ama cbf150 400ytl kadar düşmüş) bu indirimlerden yararlanabildinmi?
Şansa bakki tamda yağmurlu günemi denk geldin motoru almak için?üzüntü verici.
Evlendim diyorsun? olm bu nebiçim evlilik yaw? sadece nikah mı yaptırdın yoksa gerçekten evlilik düğün falanmı? iyide karının yanına gitsene ne motorlarla ugraşıyorsun?Mutluluklar diliyorum.
yav bizim Tekirdağ gezisini mındar etmeye çalışıyolar ama nafile tabi...güzel bir gün olacak...