Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende kesin geliyorum. gelmemek ayıp olurda benim tek merak ettiğim o günün hava durumuna baktınız mı? eger bugünkü gibi olcaksa aman diyeyim

@By_zen
bekleriz efendim
havadurumu mevzusu ise wundergrounda göre cumartesi günü 31 derece pazar günü ise 34 derece az bulutlu

meteor.org a göre ise cumartesi 24 pazar 27 derece. Hava şimdilik çok iyi olucak gibi gözüküyor
bilgilerinize...

abi 34 derece diyo wunderground hakkaten delirmişşşşşşşşşşşş !
Umut yanlış yazdın sandım ama wunderground'u açınca acayip şaşırdım. Tshirtleri giyin yanıcaz galba :)
Bi yanlışlık olmasın bunda ?

ii gunner.

6 MAYIS 2006 Pazar İnceğiz Gezisi GÜNCEL KATILIM LİSTESİ :

Siyahus & Mrs.Siyahus,
Darkform,
Umutpoy,
Barbarian ve 10 numara ekibi :) Seçkin , Efe ,Berfu ,Pelin , Aslı , Emrah , Akın, Burak ,Ayşe
Naciçino,
Derwish,
Talla ,
Sewil,
İsmail ,
Bahtiyarefe ,
LatifPolat,
Siyah,
by_zen,
Pröfösör ,
Redline ekibi,
Burakxx , Öğleden sonra
Onour , (kesin değil)
Dreamdark , (kesin değil)

20 motoruda geçtik :)

Son düzenleme:
Ben gelemiycem sanırım arkadaşlar..:salut:
Kaça kadar takılcaksınız bilmiyorum ama, pazar günü saat 15:00'e kadar kanalda olucam maalesef.. Belki gezi dönüşü fln toplanırsanız biyerde (kahve dünyası fln..), oraya gelirim sizi görmeye.. Nası içimde kaldı yaw:pale:

Ben gelemiycem sanırım arkadaşlar..:salut:
Kaça kadar takılcaksınız bilmiyorum ama, pazar günü saat 15:00'e kadar kanalda olucam maalesef.. Belki gezi dönüşü fln toplanırsanız biyerde (kahve dünyası fln..), oraya gelirim sizi görmeye.. Nası içimde kaldı yaw:pale:

gezi dönüşü yorgun artık herkes kendini eve atar Emrecim , malum mesafe uzun :) hayırlısı olsun ne diyelim.

bende dershanede ilk 2 derse girip kçıcam valla ne kotu bi grup öss yi kazanamazsam siz sorumlusunuz :)

Ehliyeti Olan Konusuyor Tabi..saka Saka Gezin Bizim Yerimizede ..insallah Haziranda Ehliyeti Alinca Arazniza Katilmak Isterim Bende..simdiden Iyi Eglenceler Hepinize...

@ dreamdark.
15:00'da kanaldan marşa bassan o makineyle 15:15, bilemendin 15:20'de inceğizdesin. Mangal sonrası çay faslına yetişirsin. Bende mangaldan bi ekmek arası ayırır seni beklerim :cat:

@ chirkincocuk
hic acele etme abicim daha bol bol gezeriz yaz geldi nasıl olsa :) Riske gerek yok

ii gunner.

bende bir terslik olmazsa pazar sabahı oradayım yalnız buluşma yeri konusunda bir sorum olucak: Asya dan avrupa ya geçerken sağ tarafda otobüs durakları mevcut orada mı toplanıcağız

bende bir terslik olmazsa pazar sabahı oradayım yalnız buluşma yeri konusunda bir sorum olucak: Asya dan avrupa ya geçerken sağ tarafda otobüs durakları mevcut orada mı toplanıcağız

Otobus durağını gecergecmez sağda büyük bir boş alan var orada buluşacağız umutcum.

@darkform
harbi mi yaw:silent: wer gazı werrrrr:cherry:
bi tarif et bakiim nası gelcem maslak'tan oraya:p

yarın sabah saat 9 da baltalimanı grubu olarak yola çıkıyoruz kardeşim hakanda geliyor oda kendi motoruyla iştigal edicek ehue

Siyahus & Mrs.Siyahus,
Darkform,
Umutpoy,
Barbarian ve 10 numara ekibi Seçkin , Efe ,Berfu ,Pelin , Aslı , Emrah , Akın, Ayşe
Naciçino,
Derwish,
Talla ,
Sewil,
İsmail ,
Bahtiyarefe ,
LatifPolat,
Siyah,
by_zen,
Pröfösör ,
Redline ekibi,(sercan , mehmet , orhan, serkan)
Burakxx , Öğleden sonra
Onour , (kesin değil)
Dreamdark , (kesin değil)
poledius (hakan)

20 motoruda geçtik

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezi dönüşü ilk ben yazayım. Yav görünüşte hiç bir şey yapmadık ama ben çok yorulmuşum. Çok güzeldi gezi. Çok eğlendim. Ama yakan topta eski performansım kalmamış. Yoksa ben onlara toz attırırdım.
Latif ve Ayhanla tanıştık. Çok memnun oldum. Bu arada İsmail neden gelmedin.

Birgün yırtacaz darkformum moderatorum. O zaman da onlar pişman olacak. Yeter ki biz içimizi ferah tutalım.

Saygılar selamlar..

Herkez sağ-salim döndümüüüüüüüüüü ?

Yavru bahtiyar işallah diyorum. Selam ederim abicim. Sınavda her ikinizede başarılar.

Walla nefis gezi oldu ve en kalabalık gezimizdi yanılmıyosam. Başta Mehmet ve Orhan kardeşlerim olmak üzere Redline ekibine ayrıca teşekkürler. Ah Orhanım çok eziyet çekti çokkkk... Serkanı'da gider ayak biraz kızdırdık ama olsun alırım ben onun gönlünü. Etler'de nefisti. Nefis etlerdenmidir nedir, bir arkadaşımız gazi oldu ve midesi fena halde bozuldu. Tekrar çok çok geçmiş olsun. Ama herşeyden öte Latif'de ordaydı ! saygı duyuyorum ve susuyorum. Bu geziden sağlam fotolar post edileceğine eminim. Gelen herkeze çok teşekkürler. En kötü günümüz böyle olsun. Sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr !!!

ii gunner.

Son düzenleme:
kgs'nin önüne pusuya yatan polis bey amcada olmasaydı benim açımdan dört dörtlük bi gezi olcaktı. onun dışında gayet şahane bir geziydi motorun rodajı modajıda kalmadı artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar