Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

saol umut çok güzel resimler :rendeer: video var diye duymuştum sanırım redline ekibi çekmiş ama göremıyorum

asıl video seçkinde ama eli ağır adamın ne zaman yukler bilmiyorum ehuehu
umut resimler bu kadar mı 70 tane felan yolladım yukle yukle baba ehuehu

Elinize sağlık Umut ve Oytun .

Dün feribotta bi tane eski zen kullanıcıyla tanıştım Tuna adında :) sonraki gezilerde onuda aramızda görürüz inşallah.

Çarşamba günü motorumu sattım arkadaşlar . Eren adında bir arkadaşa devrettim , oda tam bizim kafadan tanışırsanız cok seveceğiniz bir kişi :)
Dünde 2.el bir Regal aldım , haberi benden duyun sonra yok arkamızdan iş çevirmişsin yok bilmemne falan demeyin. Ayrıca kluple bağlantımı kesmeye çalışacak her türlü baskı , zulüm , tecrit gibi uygulamaları olağanüstü bir aymazlıkla göz ardı edip kafagöz dalarım, Allah yarattı demem ona göre .

ne olursa olsun çinden vazgeçmem diyosun yani :)
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman nasip olsun

Siyahus,

Hayırlı olsun, zaten piknikte de konuşmuştuk. Artık gezilerde sıkılırsın da sen bizimle gitmekten::crying:: ::crying::

Siyahus,

Hayırlı olsun, zaten piknikte de konuşmuştuk. Artık gezilerde sıkılırsın da sen bizimle gitmekten::crying:: ::crying::

Teşekkür ederim Pröfösör ve latif. Ne sıkılcam yaw ben emremiyim(Dreamdark) kardeşim. Daha ne mangallar yapıcaz :) ama tabi daha rahat gelicem artık ama siz rahat edemiceksiniz . Önceki sahibi insafsız nası açtırmışsa egzostları giderken yer gök inliyor kardeşim herkes dönüp bakıyo bombamı düştü diye . Bütün araba alarmları çalıyo valla. Gürültüden dolayı beni aranıza almayabilirsiniz :queen: ama takılırım peşinize affetmem.

@siyahus
hayırlı uğurlu olsun abicim güle güle bin yeni motoruna kazasız belasız inş. artık gezilerde öncünün kim olacağı şimdiden belli :)

amanınnn bana da taş atmış yine:p
walla çok sewindim hasanım, güle güle kullan kazasız belasız inşallah :)
darısı darkformun başına

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyu okuyanlar
2 üye
derwish,siyahus
kutlamıyorum... bekle öyle melül melül :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar