Profesyonel olmak yetmiyor, kask şart!!!
Büyükler hep söyler '' Motoruna Bile Güvenme!!! ''
![]()
![]()
![]()
![]()
Motoruna bile güvenme :mrgreen: :mrgreen:
Profesyonel olmak yetmiyor, kask şart!!!
Büyükler hep söyler '' Motoruna Bile Güvenme!!! ''
![]()
![]()
![]()
![]()
peki tekteker yapan insanlara ne gözle bakıyorsunuz? genelde hep kötü gözle bakarlar.
dışardan insanlar motorculara hangi gözle bakarsa diğer motorcular da tektekercilere o gözle bakar.
ben pek tanımam tek teker yapanları neden hep kötü gözle bakarlar?
egitimi nerden kimden alıcaz bende isterim?:bounce:
1000'lik makinadan sonra 600'lük makina da bana bisiklet gibi geliyor. İşte o zaman senelerdir bindiğin 600cc motorun bu kadar performansı düşük olmasına çok şaşırıyorsun. Ben senelerdir bununla mı hızlı gittiğimi sanıyordum diyorsun resmen. Ama 600cc nin zevkini hala başka motora değişmem! 600F çok iyi ve rahat bir motordur, 3,5 sene 600F Sport kullandım, doğru bir seçim yapmışsın.Ben resmen motora yeniden başlamış gibi oldum ilk bir hafta performansa inanamadım!
Eeee Erdem'ciğim, bazıları daha ilk motor seçiminde doğru markayı bulabiliyor. Dolayısıyla ikinci motor seçimi de aynı marka oluyor. Gel sana da Honda alalım :mrgreen: Bakarsın ben de seneye Yamaha'ya geçerim. Honda'dan sonra bana en yakın marka Yamaha!hoşgeldin wassago, bir hondacı daha mı yeter yaaa yokmu memlekette hondadan başka motora binen
EDY YAMAHA YOK DİYOSUN AMA CVP VER MEDİNİZ SORUMA Bİ :mrgreen: . R6 ALSAM 24 MİLYAR SIFIR NASIL OLUR SİP SİYAHINDAN![]()
@wassago2000
1000'lik makinadan sonra 600'lük makina da bana bisiklet gibi geliyor. İşte o zaman senelerdir bindiğin 600cc motorun bu kadar performansı düşük olmasına çok şaşırıyorsun. Ben senelerdir bununla mı hızlı gittiğimi sanıyordum diyorsun resmen. Ama 600cc nin zevkini hala başka motora değişmem! 600F çok iyi ve rahat bir motordur, 3,5 sene 600F Sport kullandım, doğru bir seçim yapmışsın.
@edy
Eeee Erdem'ciğim, bazıları daha ilk motor seçiminde doğru markayı bulabiliyor. Dolayısıyla ikinci motor seçimi de aynı marka oluyor. Gel sana da Honda alalım :mrgreen: Bakarsın ben de seneye Yamaha'ya geçerim. Honda'dan sonra bana en yakın marka Yamaha!
Arkadaşlar selam ben yaklaşık 1.5 yıldır okuyorum yazılarınızı yorumlarınızı. Özellikle kullanım teorileri ve daha sayamayacağım pek çok noktada bana çok yardımınız dokundu (önden bir selam edeyim dedim)
Aranızda olmak keyifli arkadaşlar.
hoşgeldin wassago, bir hondacı daha mıyeter yaaa yokmu memlekette hondadan başka motora binen
şaka bir yana supersportcular her geçen gün çoğalıyor, bu honda olur başka olur farketmez. yaş konusuna gelirsek merak etme hepimiz burda 18 yaşındayız en azından öyle hissediyoruz. hepimizin öğrenecek okadar çok şeyi varki. sende bizimle yaşadıklarını, tecrübelerini paylaşırsan bizde sende bişeyler öğreniriz.
EDY YAMAHA YOK DİYOSUN AMA CVP VER MEDİNİZ SORUMA Bİ :mrgreen: . R6 ALSAM 24 MİLYAR SIFIR NASIL OLUR SİP SİYAHINDAN![]()
1000'lik makinadan sonra 600'lük makina da bana bisiklet gibi geliyor. İşte o zaman senelerdir bindiğin 600cc motorun bu kadar performansı düşük olmasına çok şaşırıyorsun. Ben senelerdir bununla mı hızlı gittiğimi sanıyordum diyorsun resmen. Ama 600cc nin zevkini hala başka motora değişmem! 600F çok iyi ve rahat bir motordur, 3,5 sene 600F Sport kullandım, doğru bir seçim yapmışsın.
Eeee Erdem'ciğim, bazıları daha ilk motor seçiminde doğru markayı bulabiliyor. Dolayısıyla ikinci motor seçimi de aynı marka oluyor. Gel sana da Honda alalım :mrgreen: Bakarsın ben de seneye Yamaha'ya geçerim. Honda'dan sonra bana en yakın marka Yamaha!
Merhaba arkadaşlar
bende geldim aslında geliyorum desem iyi olurbu yaz ortasında Honda CBR 600 RR almayı düşünüyorum birde hondanın fiyatları düşürdüğünü görünce iyice netleşti
edy'e kafama takılan bir kaç soru sordum saolsun yardımcı oldu çok teşekkür ederim...
motorumu alıyım bütün gezilerinize katılıcağım kesin o anları iple çekiyorum
görüşmek üzere
thanks edy yoksa 2005 felanmu alsam ya hep 0 zarar ediyo.
thanks edy yoksa 2005 felanmu alsam ya hep 0 zarar ediyo.
hoşgeldin wassago, bir hondacı daha mıyeter yaaa yokmu memlekette hondadan başka motora binen
![]()