Bir arkadaşım da R6 var, 10 dk lığına bile binmiyorum..Bir yere gideceğimiz zaman ise benim arkama bindiriyorum... :bounce: :bounce:
neden binmessin dishy. yoksa kızlar ss den hoşlanmazmı r6 dan felan:silent:
Bir arkadaşım da R6 var, 10 dk lığına bile binmiyorum..Bir yere gideceğimiz zaman ise benim arkama bindiriyorum... :bounce: :bounce:
@Tanju
Mono kapak motoru tek kişilik yapmak dışında bir işe yaramaz. Tamamen gösteriş. Arka seleyi çıkartıp, mono kapağı takarsın. Böylece sürücü dışında biri oturamaz, yolda motora binmek isteyen hatunları arkaya atamazsın![]()
30.000 YTL ye yakın fiyatı olan bir motora kaskosuz binen yoktur herhalde, hal böyleyken kaza yapıp kaskodan yararlanınca sorun kalmıyor. Önemli olan motoru satın alabilmek. Türkiye'de Honda kendi sınıfının en ucuz motoru. Aradaki fiyat farkından çok daha aza da kasko yaptırırsan yine karlı oluyorsun.Parça adeti arttıkça aradaki fiyatta farkıda artıyor.
Honda 2 sene mekanik garanti veriyor. 2 sene içerisinde herhangi mekanik bir arızaya para alınmıyor. Görkem arkadaşımızın motoruyla başı belada, Türkiye'de işler yurtdışındaki gibi yürümüyor. Herşey tanıdıkla, eş dostla yürüyor. Aksi durumu yaşayan olursa Honda Japonya'ya bir mail atsın, o zaman çok kısa zamanda çözerler probleminizi.peki kasko yaptırdık motoru, ama motorun kendisi ile alakalı bir arıza çıktı diyelim, ozaman servis ve parça ücretleri nasıl.