[Manisa - MT]

herkese cok slm... sevgilerle....

hoşgeldin kardeşim ailemize ...

Lodos aranıza katılmak güzel tüm dostlara ve dostça davrananlara selam olsun....
Sevgiyle kalın.

amanda amannn kimler gelmiş topiğimize :) dostum yuvana hoşgeldin :cat:

sevgili Forrap ve Lodos ilk sayfadaki resimlerde ben olmadigim icin kiskanclik krizlerine girdigimden dolayi artik size küstüm...

150 tane resim cekmisim 5 tanesinde var yada yokum...

kardeşim küslük bizim kitapta yazmıyo! sen bizim media'dan sorumlu bakanımızsın :)

dostum ,kardeşim tuncer adam gibi adamsın ! siz geldiniz ,deyin ki şu olacak MT-MANİSA yanınızda...en kısa zamanda görüşmek dileği ile dostlar :cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar pazar günü lodos kardeşimizin doğum günü :rendeer: zeytinliovaya baskın yapsak mı?:queen:
bizlere pasta hazırlar herhalde!

tarık naptın sen kardeşim yakarsın beni...:queen:

sakın haa yurtdışına çıkıyorum ben bu haftasonu yaşgünümü kutlamaya müsait değilim yani:cherry:

Forrap isteyenin bir yüzü yapmayanın iki yüzü demişler demi ama :)
Lodos kaçabilirsin ama saklanamzsın üstadım...

eee vericen o zaman makinayı başkasına alıcan ön saflarda yerini
:queen: :queen: :queen:

Sercan (Uglychild) ilk sayfadaki fotoğraflarda neden yoksun bi düşün bakalım:pİçinde olduğun fotoğraflarda hep kafanı sokmuşsun objektife:pYa sen ya gurup gözükecekti bende onları seçtim :pŞaka maka diğer fotolar gelsin bir ayar yapacağız zaten tekrar:wiinkk: Küsme bize:)

bana ne:mrgreen: sen moderator degilmisin? montaj falan yap bisey yap anlamam, demek hep kafami sokmusum yoksa beni begenmiyormusun:p

tarık naptın sen kardeşim yakarsın beni...:queen:
sakın haa yurtdışına çıkıyorum ben bu haftasonu yaşgünümü kutlamaya müsait değilim yani:cherry:

Lodos yurtdisi haa, tamam iste, ben de yine bahane ariyodum yurtdisina cikmaya, nerde kutlayacagiz...

Serkan abi bence sen pastaneyi kapat git hemen anlaş bir yerlerle baksana kalabalık olacak. Bu pazar olmazsa geldiğinde yiyecez o pastayı bilesin. Er ya da geç

abi pasta size feda olsun ne olacak altı üstü bi aylık maaş gider :queen: kazanmadık deriz olur biter :p

bu arada biri yaşgünümümü kutladı ! teşekkürler arkadaşlar :cherry: (artık 33 yaşındayım :pr: :silent: )

bu arada tatil için biraz kafa dinlemek için ıraq'a gidiyorum lütfen rahatsız etmeyin :queen:

Serkancım doğum günün kutlu olsun nice yıllara kardeşim kordonda sana bişeyler ısmarlamak şart oldu artık :) anladın sen onu...

ROTS aklımda vallahi ilk fırsatta çalacağım kapını havalarda güzel gidiyor, biraz deniz manzarasında midye tava da yeriz :)

arkadaşlar teşekkür ederim ayrıca sormayın orta yaş sendromu içerisindeyim allak bullak oldum :mrgreen:

Serkancım doğum günün kutlu olsun nice yıllara kardeşim kordonda sana bişeyler ısmarlamak şart oldu artık :) anladın sen onu...

nasıl yani rots? ben de isterim valla. ha bu arada serkan haftasonu ırağa, ben de rusya'ya gideceğim. serkanın doğum gününü haftaya kutlarız artık. hep beraber. serkancığım, şimdiden doğum günün kutlu olsun.

Lodos aranıza katılmak güzel tüm dostlara ve dostça davrananlara selam olsun....
Sevgiyle kalın.

farkındalığı bizler değil, aramıza katılan klas insanlar yaratıyor. sizleri tanımak gurur verici. manisa mt yi farkeden tüm dostlara selam olsun...

ROTS aklımda vallahi ilk fırsatta çalacağım kapını havalarda güzel gidiyor, biraz deniz manzarasında midye tava da yeriz :)

arkadaşlar teşekkür ederim ayrıca sormayın orta yaş sendromu içerisindeyim allak bullak oldum :mrgreen:

orta yaş sendromu mu??? he he he. ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum serkan. geçer dostum geçer.

Son düzenleme:
abi bi ara dertleşelim :) evi damı satıp kutuplara yerleşeceğim.:queen:

akşam üzeri yanındayım nescafeler senden :rendeer:

nasıl yani rots? ben de isterim valla. ha bu arada serkan haftasonu ırağa, ben de rusya'ya gideceğim. serkanın doğum gününü haftaya kutlarız artık. hep beraber. serkancığım, şimdiden doğum günün kutlu olsun.

farkındalığı bizler değil, aramıza katılan klas insanlar yaratıyor. sizleri tanımak gurur verici. manisa mt yi farkeden tüm dostlara selam olsun...

orta yaş sendromu mu??? he he he. ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum serkan. geçer dostum geçer.

Üstad lafımı olur balık ve ahtapotlar benden kendi ellerimle tutar kendi ellerimle yaparım ama geri "meşrubatlar" sizden :)Altınoluktan yüklü döncem merak etmeyin herkese yeter balıklar:)Yeri ve zamanı söyleyin yeter.

Valla ben 30 da sabitledim kendimi dahada kutlama falan yok.Hep 30 başka yok :)

şener ne diyosun sen ... aranma :cherry: MANİSA-MT dedinmi balık-rakı bir anılır :cherry: tarih belirleyelim mesela 19/20 mayıs olur sen dediklerini getir.hemen bi organizasyon ayarlarız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar