lodos cok sagol dostum..tesekkur ederım
Ben Kadir.Bu forumda ilk mesajım ancak bikaç aydır forumu takip ediyorum.Henuz motosikletime kavuşamadığımdandır belki bu çekingenliğim
Ancak bugun çocuk yuvasına yatpığınız ziyaretle ilgili fotoları görünce gözlerim doldu.En azından bu örnek davranış için teşekkür etmek istedim sizlere.
Merhaba arkadaşlar...
Dün için tekrar tekrar teşekkürler herkese.
Başlığın ilk sayfasını biraz düzenledim,Manisa MT brandasıyla birlikte olan fotoğraflarda Manisa MT yazısı gözükmemiş.Bende en net olanlarını koydum.Farklı ve daha net fotolar gelirse isteğinize göre değiştiririz fotoğrafları.
Umarım beğenmişsinizdir
Görüşmek üzere...
özkan USLU;653842' Alıntı:selam arkadaşlar yeni üye oldum akhisardan Özkan ben görüşmek üzere
selam arkadaşlar yeni üye oldum akhisardan Özkan ben görüşmek üzere
Manisa MT geçen zaman içerisinde oldukça büyük ve düzeyli bir grup olmayı başarmıştır.
Merhaba arkadaşlar...
Dün için tekrar tekrar teşekkürler herkese.
Başlığın ilk sayfasını biraz düzenledim,Manisa MT brandasıyla birlikte olan fotoğraflarda Manisa MT yazısı gözükmemiş.Bende en net olanlarını koydum.Farklı ve daha net fotolar gelirse isteğinize göre değiştiririz fotoğrafları.
Umarım beğenmişsinizdir
Görüşmek üzere...
sevgili Forrap ve Lodos ilk sayfadaki resimlerde ben olmadigim icin kiskanclik krizlerine girdigimden dolayi artik size küstüm...
150 tane resim cekmisim 5 tanesinde var yada yokum...