[Manisa - MT]

tuncer'den fırçayı yedik görüyormusunuz :p

arkadaşlar pzar günü hızırellez pikniği yapılacaktır AKHİSAR/Zeytinliova kasabası piknik alanında binlerce insan baharın gelişini piknik yaparak ve eğlenerek kutlayacak.büyük ihtimal bizde orada olacağız, gelip güzel bi gün geçirmek isteyen arkadaşlara duyurulur !!!

Moderatör (forrap)
Yok abi aman ne fırçası:pNe haddimize fırça atmak:)
Pazar günü bende başka bir yerde piknik yapıyor olacağım.Tutturdular piknik piknik hıdırellezden sonra felan filan.Ben inanmam o tür şeylere ama 10 kişilik baskılı bir gurup inanınca bende mecburen inanmak zorunda kalıyorum:p
Size iyi eğlenceler...

tuncer vallahi bizim burada onbinler inanıyor,bir gece öncesi sokaklarda ateşler yakılıp üzerinden atlıyor millet.

sonuçta bi gelenek...tamamen tarafıyım yaşatılmasının ve yaşanmasının insanları bir araya getirmek için çok geçerli bi sebep
ancak ben yaşlandım biliyorsun kafam kaldırmıyor:mrgreen: karaburuna kaçmayı planlıyorum bu günden biraz balık tutarımbiraz denize girerim birazda denizi dinlerim.yaşlılık işte ne yapacaksın:p

Arkadaşlar aramıza kuzenim ceyz'de katılmıştır tanışma bölümünde ilgi alakanızı eksik etmeyiniz:) Kendisi İzmir'in en iyi bayan pilotlarındandır kanımca:)

Moderatör (forrap)
Yerini ayırttık rots,bundan sonra gelmemezlik kabul etmiyoruz ona göre :)
Başlığada yazdım,tekrar hoşgeldi...

grubumuzun(manisa-izmir ayrı tutmuyorum) hem kalitesi hem de sayısı artıyor...:)

PİKNİK Mİİİİİİ!!!!:salut:
nöbetçiyim:salut:

sevgili lodos şimdiden doğum gününü kutlayayım. NİCE MUTLU YILLARA EŞİNLE ÇOCUĞUNLA :rendeer:

Son düzenleme:
teşekkür ederim şule :) senin de şu nöbetler hep haftasonuna mı denk geliyor ? sevdiklerini yanlarından ayırmıyorlar anlaşılan ,kolay gelsin işin zor vallahi...

serkan abi herzaman beklerim abi,sizleride bekleriz buralara.konaklama işini kafanıza takmayın benim evde döşek bol koyun koyuna yatarız :)

kardeşim söz bigün hususi geleceğim ama iş için dahi yolum düşerse aramadan uğramadan geçmem :) tabi sende ...

müdür karaburunamı gidiyosun??
bende haftasonu motorla biraz yol yapğıcam,,cumartesiden çıkcam,,pazar döncem..
olmazsa uğrayım karaburuna,,
koordinatları ver yeterli...

Oncelikle Forrap kardesime birinci sayfaya yeni resmleri(icinde ben de olan) ekledigi icin tesekur ederim,

rots kuzeni ceyz e hosgeldin diyorummmm....

ve dogum gununden kacan adam Lodos a da iyi ki dogdun diyorum...

Mecit e de tavvvv oluyorum.... cok artis yaaawww....

abi bi ara dertleşelim :) evi damı satıp kutuplara yerleşeceğim.:queen:

akşam üzeri yanındayım nescafeler senden :rendeer:

serkan abıı sen akhısara gelıyosunn ben okuldaa derste oluyorumm

telefona bi bakıyorumm kemal gell haydaa okuldan nasıl kacacagımı düşünürken hocaa dersıı bıtırıyoo tam akhıssara gelıyomm senı arıyomm kemal abıcım ben yoldayımm bi dahıkı seferr

abi bi daha gelırsennn erkenn gell olmamıı :mrgreen: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar