Arkadaşlar çarşaflarla ilgili araştırmalara devam ediyorum. Çeşitli firmalardan fiyat araştırması yaptım. Bugün gelen mail verilen rakamlar içerisinde ve çarşafların özellikleri bakımından bana en mantıklı gelen oldu. Sizinle paylaşmak istedim...:cat:
Bu arada jameika34 arkadaşımız Sirkecideki çeşitli firmalardan teklifler aldı. Sizlere gün içerisinde iletecektir bu bilgileri. Kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim...:rendeer:
Kimden: Bekir BOYALIKLI <
[email protected]>
Gönderilme Tarihi: 25 Nisan 2007 Çarşamba 11:09:35
Kime: hande arıkan <
[email protected]>
Konu: Re: lastikli çarşaf
| | | Gelen Kutusu
--------------------------------------------------------------------------------
Ek: lastikli.jpg (0.02 MB)
Merhaba Hande Hn,
Once ilginize ve boyle hayirli bir ise onculuk ettiginiz icin tebrik ve tesekkurlerimi sunarim.
Stoklarımızdaki lastikli çarşaflarımız 100x200 cm olup jarse kumastan imal edilmektedir.
Kivirma payi 30 cm ve komple lastiklidir.
Cesitli duz renkler mevcuttur.
Bizim de bu iste tuzumuz bulunmasini arzu ettigimizden sadece maliyet bedeli olarak 3 TL dan size veya vereceginiz adrese gonderebiliriz.
Saygilarimla.
Bekir BOYALIKLI
MSN :
[email protected]
MAIL :
[email protected]
TEL : 0542 237 22 82
Banka Hesap bilgileri :
Garanti Bankasi Gemlik Subesi
Rumeysa BOYALIKLI 6690023 nolu hesap
Veya Posta Ceki Hesabi :
Rumeysa BOYALIKLI
5384593 nolu posta ceki hesabı
----- Original Message ----- From: "hande arıkan" <
[email protected]>
To: <
[email protected]>
Sent: Tuesday, April 24, 2007 12:28 PM
Subject: lastikli çarşaf
İyi günler,
İstanbul Hasan Tan Çocuk Yuvasına bağışlamak üzere 100 adet lastikli tek kişilik çarşafa ihtiyacımız bulunmaktadır. Çeşitli firmalardan fiyat araştırması yapmaktayız. Çocuk yuvasına bağışlamak için alınacak bu çarşaflar için sizden de fiyat istemekteyiz. Ayrıca korgo ödemesi tarafımızdan yapılmak kaydı ile yurt adresine alım gerçekleştiğinde çarşafları gönderme şansınız olur mu ? Bu konularda bilgi aktarımında bulunmanızı rica ederim.
Saygılarımla
Hande Arıkan