[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Sen niye yurtdışına tüyüyosun bakkıyim:cherry: ?

Aman ya hepinizmi aynı zamana sıkışmışsınız kaardişim:cherry: Özge'de dün doğmuş.Dur onada burcuna bakıp favori çiçeği neyse bi dahaki kahvaltıda alayım bari.Bi tek bana bişey dememiş:)

bidahaki kahvaltıyı bu c.tesi yapalımmı üsküdarda biyerde nedersiniz.doğu turundan önce bana iyi gelir.

bidahaki kahvaltıyı bu c.tesi yapalımmı üsküdarda biyerde nedersiniz.doğu turundan önce bana iyi gelir.

Canım abim,ben organizasyon işinde acayip vasatımdır.Çok iyi görev adamı olmama rağmen,ön ayak konusunda yerlerde sürünüyorum.Bi arkadaşımız -mesela Hande- liderlik ederse yapalım kahvaltıyı:) Bide cumartesi çalışan arkadaşlar çoğunlukta,pazar desek biz buna nasıl olur?

:p

erdem'cim çok teşekkür ederim:)

ewt üstüme gelmeyinn:cherry: :cherry:

ben ne dersem onu yapın

1) tencereyi sen salla:wiinkk:
2)abla sana mısır yok:queen:
3)ogün abi ne istersem onu çal:mrgreen:
4)soner abi sende bana bira ısmarla:cherry:
5)funda abi kzını benim için öp:)
6)eskici annen kek yaparsa bana mutlaka ayır:rendeer:
7)kaiser dişimi çekerken bi daha acıtmaa:bounce:
8)özkan ablama uludağ gazoz alma bana al:pr:
9)akbulut abi KAYIP MOTOR MEMOOyu bana ver:p :p

Kafam yarıldı.:mrgreen:

::baaas:: ::stretche

Bu arada kusura bakma kırmızı biraz geç kaldım galiba doğum günün kutlu olsun:p

Yağmur yağmazsa bide güneş açmazsa veya bulut olmazsa bende gelirim:queen:

Valla ben o dondurucu soğukta Kıyıköyde çadırda kaldıktan sonra Çengelköy'de bulutmuş,rüzgarmış vız gelir tırıs gider :)

canlarım, ciğerlerim.... az evvel Green Park Kartepe'den Berrin Hanım beni ziyarete geldi... müsaid olursa ziyaret günü kendisi de bizimle beraber gelerek hem katılımıyla bize destek verecek hemde çocuklara kurabiyelerin dağıtımı sırasında yardımcı olacaklar....:cat: :rendeer: :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Canım abim,ben organizasyon işinde acayip vasatımdır.Çok iyi görev adamı olmama rağmen,ön ayak konusunda yerlerde sürünüyorum.Bi arkadaşımız -mesela Hande- liderlik ederse yapalım kahvaltıyı:) Bide cumartesi çalışan arkadaşlar çoğunlukta,pazar desek biz buna nasıl olur?

oğuzcum c.tesi öğlen yola çıkıyorum,işi olmayan vakti olan varsa diye düşündüm sanırım çoğumuzun işi var.sorun değil dönünce olur ben üsküdarda takılırım 10 a kadar sonra yolumuza.

Arkadaşlar şimdi yuvamızla tekrar görüştüm. Geçen sefer yaptığımız destekler için teşekkür ettiler. Mümkünse bu sefer bizden tek kişilik bazalar için lastikli çarşaf talebinde bulundular. Odalar 8 kişilik ve her odaya takım olarak çarşaf serdikleri için pembe- turuncu ve mavi - yeşil tonlarında 8 ve katları olmak üzere çarşafa ihtiyaçları var. Bu konuyu nasıl halledebileceğimizi konuşursak iyi olur. Fikirlerinizi, önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz :rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hande aranan çarşafların boyutu ne olacak acaba?

Sen niye yurtdışına tüyüyosun bakkıyim:cherry: ?

Aman ya hepinizmi aynı zamana sıkışmışsınız kaardişim:cherry: Özge'de dün doğmuş.Dur onada burcuna bakıp favori çiçeği neyse bi dahaki kahvaltıda alayım bari.Bi tek bana bişey dememiş:)

Çünkü sonbaharda evleniyorum...Evleneceğim kişi yabancı.
İŞTE BUNA SÜPRİZ YAPMAK DENİR:queen:

Hakkaten nooolmuş burda? Kimse uğramaz olmuş başlığa. Neredesiniz arkadaşlar?:cyclopsan

Arkadaşlar bir kaç gün siteye uzun süreli giremedim. Bakıyorum benim gibi bir çok arkadaşımda siteye girip bu başlıkla ilgilenmemiş:salut: :salut:
Uzun gibi gözüksede aslında 2 haftadan az zamanımız kaldı yurt ziyaretimize ve yapmamız gereken daha çok şey var...
Darıcaya gidildi moto gp heyecanı bitti ( ben gidemedim :pr: :pr: ) artık bu başlığa biraz daha ilgi göstermenin zamanı geldi...

Çok sevdiğim bir şarkı olmasına rağmen, dün televizyonda dinleyene kadar aklımdan çıkmıştı . Sezen Aksu'dan dinlerken aklıma yurdaki çocuklar geldi. Sizinle de paylaşmak istedim...:cat:

ÇOCUK

Bir yerlerde bir çocuk doğdu
Sancısını içimde duyuyorum
Kim bilir kimin çocuğusun
Gözlerinde güneşi görüyorum
Gözlerinde hayat pırıl pırıl
Ellerinde ümitlerimiz var
Dünyanın tüm pisliklerine
Sıkılmış o minik yumruklar
Güzel bebek buram buram
İnsan sevgisi kokuyorsun
Bir küçük dünya gibi varlığın