[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti

Arkadaşlar yurdun bahçesi için süslemelere ihtiyacımız var. Tanıdık bir yer bilen ya da bu işle uğraşan varsa haber versin lütfen. Perşembe günü süslemeler için alışveriş yapacağım. Hiç değilse tanıdık bildik yerden alalım :wiinkk:

Hande ben orda olmaya çalışacağım,ama motosikletle gelme ihtimalim yüksek olduğundan,süs malzemesi alsam nasıl ulaştırırım başka yollarla oraya??

Hande ben orda olmaya çalışacağım,ama motosikletle gelme ihtimalim yüksek olduğundan,süs malzemesi alsam nasıl ulaştırırım başka yollarla oraya??

Damla, eğer uygun olursan bir ya da iki gün öncesinden ben senden teslim alırım süslemeleri :cat:

edy

bende perşembe günü avrupa tarafına gideceğim bir iş için , işlerim erken biterse bende gidip süslere bakabilirim.

Arkadaşlar sipariş ettiğimiz 50 adet mavi ve 50 adet pembe çarşaflar yola çıktı.:cat: Kısmet olursa yarın elime geçecek. Tam dört koli çarşaf :p Umarım arabaya sığdırabilirim.

Süslemeler de bir şekilde hallolacak ve sizlerin katılımı ile eminim yine çok güzel bir gün yaşayacağız çocuklarımızla::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:

Okuyorum bütün mesajları:wiinkk: arada sırada da olsa burdayım arkadaşlar.Anladınız siz onu:)

arkadaşlar duyarlılığınıza ve emeklerinize hayranım...
maaşallah diyeyim de bozulmasın!süpersiniiiiiiiiiiiiiiiiz!:rendeer:

arkadaşlar peki ben 3 koli meyve suyunu nasıl getireceğim:):) karşıya??

Avrupa yakasından gelecek bir arkadaş paylaşabilir mi yükü? Ne kadarını alabilirseniz kardır.... Yardımcı olabilecek arkadaşlar bilgi versin lütfen..

ÇOK ÖNEMLİ...

Sevgili MT üyeleri... Hasan Tan Yuvasının Kurucu Müdür vekili Sayın SEMA GÜNAY az evvel beni telefonla aradı. 12 Mayıs 2007 Cumartesi günü VALİDEBAĞ ÖĞRETMENEVİ-KOŞUYOLU nda Yuvanın Kermesi varmış bana fax yoluyla bir adet davetiye gönderdi ve gelebilecek herkesi kesmeslerine beklediğini ifade etti.. Ama müsait olmadığı için kermese katılamayacak olan arkadaşlar isterlerse 1 YTL karşılığında Pazar günü davetiye alabilecekler bu da bi tür yardım ve dernek makbuzu ile teslim alacağız davetiyeleri.. 6 Mayıs Pazar günü ziyarete katılacak olan arkadaşlardan davetiye alarak destek veririm diyenler lütfen bana özelden ADET BAZINDA BİLGİ yazarsa bende SEMA hanıma adet bildireceğim.. Hadi mesajlarınızı bekliyorum... :cherry: ::pembe:: ::sos:: ::melek02:

Son düzenleme:
Delipoyraz kardeş, özel mesaj gönderemedim sana. Bir hesap falan varmı davetiye alabilmek için? Cumartesi gidemeyebiliriz ama kermesi kaçırmayalım:wiinkk:

Delipoyraz kardeş, özel mesaj gönderemedim sana. Bir hesap falan varmı davetiye alabilmek için? Cumartesi gidemeyebiliriz ama kermesi kaçırmayalım:wiinkk:

Ne yazıkki biletler için hesap no yok.. Ama kermese biletsiz gidebilirsiniz bu biletlerin esas amacı isteyen kişilerin kermese gelemeselerde bi destek olmaları adına.... bilet alıpta gidebilirsiniz bilet almadan da 12 Mayıs günü kermesin yapılacağı Validebağ a gidebilirsiniz... Bu tüm MT için geçerlidir..

Mesaj kutusunu boşalttım...

yuva gezimize bir gün kaldıı:)
her zamanki gibi yarın sabah herkesi kahvaltıya (menemen'e:queen: )
saat 11,00 de beylerbeyi ÇINARALTINA bekliyoruzz :rendeer:

Bizim hazırlıklar tamamdır arkadaşlar:)
Yarın kaç kişi olacağız acaba. Sabah 11 de Çınaraltında görüşmek üzereee:queen:

Evet arkadaşlar. Büyük gün geldi çattı :p
Yarın sabah saat 11 de Çengelköy Çınaraltında harika menemenlerle kahvaltımızı edip ardından yuvamızda bahçe partisi yapacağız :wiinkk: :wiinkk:

ARKADAŞLAR YARIN BAHÇE PARTİMİZDE ÇALMAK İÇİN YANINIZDA CD GETİRMENİZİ RİCA EDERİİİİİM :cat:

Soner menemen kolayda cd işini ne yapacağızzz :pr: :pr:
Valla bendekileri getirirsem çocuklar isyan eder :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar