Admine Teşekkürlerimi Iletiyorum Ilk Defa Katildiğim Grupla Sürüşte Altindaki Makinaya Rağmen Grubu Bekleyip Olabildiğince Toparlamaya çaliştiği Için Tebrik Ediyorum Kukalardanda Ucuz Atlattik Yani Ne Oldu Diye Bana Bakarken Sende Gidiyordun Selamlar
Cenk Sende Benİ AramiŞsin Ama Ben Yolda OlduĞum İÇİn DuymamiŞim Telİ Ya Kusura BakmagÖrÜŞÜrÜz
resimleri yüklemeye başladım.birazdan sanırım koyarım foruma...
Sevgili adminimiz benimle çıktığı yolculuklardan antremanlı arkadakini beklemeye,ama ben de tekrar tebrik ediyorum kendisini:queen:
Dalga geçmeyelim lütfen,gitmiyo benim motor.120 den yukarı çıkmıyooooooooooooor:
Beklemeye devam ediyoruz Savaş ::lac::
::139::![]()
kesinlikle süper bir anı kaldı bana,
bu arada acaba bahsettiğin arkadaş ben miyim?
yer değişikliği kısmını anlayamadım da o bakımdan sordum?
resimleri yüklemeye başladım.birazdan sanırım koyarım foruma...
güzel bir gündü herkese teşekkürler katılımdan dolayı ayrıca savaş arkadaşım yer değişikliği için tekrar teşekkürler :cherry:
Benimki de 100 den yukarı çıkmıyo ona bakarsan :mrgreen: Ben Falcon la geziyorum, sende Fazer la gez :mrgreen: :queen: :queen:
Beklemeye devam ediyoruz Savaş ::lac::
::139::![]()
yaw çocuklar yapmayın.iş yerindeki bilgisayar süper bilgisayar benim.yani süper yavaş.o yüzden bir türlü yükleyemedim resimleri ama yol videosunu hazırlayabildim.o bile 3 saat sürdü inanın.evde ise pestil gibi oluyorum, üşengeçliğim tutuyor.düşünün saat kaç olmuş ben daha bilgisayarı yeni açtım.valla şu an yorumsuz bir şekilde yüklemeye çalışıcam resimleri.yarın işten de videoyu hallederim.daha sırada yarışın görüntüleri var.off yaaa.
tamam tamam kızmayın..ale:
selçuk o arkadaş ben değilim.isim benzerliği...![]()
foruma baktım senin msjını gördüm aha dedim resimler ama malesef gene hüsranr:
r:
r:
r:
r:
r: