[MT Ankara ve MT Bolu] 22 Nisan Beypazarı Gezisi Raporu

Merhaba arkadaşlar,
Ankara MT nin hazırlayıp Pro nun sunduğu gezi süperdi.Herkese teşekkürler.
Ben de nezdinizde gezinin programının ( Beypazarının içindeki konaklama yerlerinin) bu kadar mükemmel işlemesi için her şeyi düşünmüş olan Beypazarlı arkadaşımız Melih Ayan'a teşekkür etmek istiyorum.Bu kadar çok motorlunun gidip de konaklayacağı yerler ayarlanmasaymış bayapı eziyet olurmuş.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler melih :cat:
ne parkta ne yemekte tıkır tıkır dı maşalla, 44 kişi olmamıza rağmen :)

:pr: :pr: :pr: çoooook güzel:pr: :pr: :pr:
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tavşan atlet gibi hissettim kendimi :p Var mı çıkmadığı hızlara çıkmak isteyen? :bounce:

Walla ne yalan söliim ben de pasif kalmanın kıyısından döndüm :) Bak az sonra kask taksan da saçının bozulmadığını ispatlayan bi foto koycam :)

abı ben varım..cıkamadıgım hızlara cıkmak ıstıom....senın motor dayanırmıkı benım cıkmak ıstedıgım hıza :p

yok mu benı arkasına alacak...280-300 yapacak bı babayıgıt :bounce:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
çıkamadığım hızlara hala çıkamıyorum :p kısırdöngücülük mü oynuyorsunuz :p
gezi başlığında geyik tü size , shakulliiiiiin :cherry:

eweet arkadaşlar harika bir geziydi:)her ne kadar myheart gibi birinin artçısı olsamda:):)ilk gezimdi o yüzden her yerim tutuldu ama bundan sonraki gezilere daha olumlu bakıyorum (her şeye rağmen)...

yurube myheart alalim endurolari artik cikalim uzun uzun yollara =)

Hele ben bi güzel bi falcon bulayım da o zaman cosalım ya güzelce...:rendeer:

Ama seneye artık bu sene olmas...

teşekkürler melih :cat:
ne parkta ne yemekte tıkır tıkır dı maşalla, 44 kişi olmamıza rağmen :)

Yemekler cok geç gedmedim sizce :silent:

eweet arkadaşlar harika bir geziydi:)her ne kadar myheart gibi birinin artçısı olsamda:):)ilk gezimdi o yüzden her yerim tutuldu ama bundan sonraki gezilere daha olumlu bakıyorum (her şeye rağmen)...

Bende sorun yok hayatım Sorun sende :p Bundan sonra güzel geziler bizi bekliyo soylıyım haberin olsun... Sende içindeki canavarı cıkarttın artık ben gibi bişi oldun...:rendeer:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yemekler cok geç gedmedim sizce :silent:

evet gec geldi ama , biz aile ile beypazarına gittiğimizde de (inözü tarafında falan ) yarım saatten once geldiğini hatırlamıyorum , beypazarından kaynaklanıyor yani

"Motorsuz kalmaktansa SS binmeyi tercih ederim"
Prometheus :p

kendini nasılda yag gibi üste cıkartıo yaw :p

evet gec geldi ama , biz aile ile beypazarına gittiğimizde de (inözü tarafında falan ) yarım saatten once geldiğini hatırlamıyorum , beypazarından kaynaklanıyor yani

hımm siz eskiden tecrubelisiniz o yuzden erken geldi dediniz anladım anladım :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:

ben cozdum olayi beypazarinda zaman yavas ilerliyor :mrgreen:

Off ya. Su geziye gelmeyi ne kadar da cok istiyordum :pale: . Gezinizin guzel gecmesine cok sevindim. :cat:

Güzel bir gezi olmuş, inşallah ileriki tarihlerde bende katılmak isterim

Beypazarı gezisinin organizasyonunda katkısı olan başta pro ve özellikle Beypazarı MT'den dostlara teşekkürler. Elinize kolunuza sağlık.

heryerim tutulmuş valla düz yürüyemiyorum,gece uyurken sanki yatak titriyo gibiydi:queen: :queen: evren abi:cat:

aslında akşam ben kendimi mukemmel hissediyodum ama bugun 11 e kadar uyumusum ya :p Allahtan benım motorda titreşim onleyici var o yuzden titreşim sorun olmuyor ama benı donus yolundakı rüzgar bitirdi... :cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
heryerim tutulmuş valla düz yürüyemiyorum,gece uyurken sanki yatak titriyo gibiydi:queen: :queen: evren abi:cat:

yeğen sen benim motorda titreşim var mı demeye getiriyosun :p :mrgreen: gökayın önümüzdeki halini hatırlamanı salık veririm :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar