[MT Ankara ve MT Bolu] 22 Nisan Beypazarı Gezisi Raporu

ben de 8,30 da çıktım istanbula gittim. avrupa yakasındaki fuarımızı da gezdikten sonra, baktık saat 14.00, moto gp de 15,00 de.:) dedik biz yetişiriz gp ye bastık gaza ama nafile köprü gişeleri bitirdi bizi. adeta durduk kaldık orda. tabi yarışı da kaçırdık:salut: sonra dolap beygiri gibi 1-2 tur attıktan sonra zor da olsa ablamın evini bulduk. yeğenimi gördüğümde artık ne beypazarını ne de moto gp yi düşünüyordum. hepsi bir anda silindi aklımdan:) :) :)

ablam sağolsun iyi baktı bize ve düştük yola geldik boluya... ama şimdi beypazarı diye diye iç geçiriyorum:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
dscn3828wx1.jpg
[/QUOTE]

Burda bi gariplik var.....Sarı motoru biyerden ısırıyom ama?......:silent: :silent: :p

Ayıp ayıp,bakın bu prometheus var ya bu prometheus,bi gün öncesinden bas bas bağırdı gişelerde bilet almayın diye.. Gezi günü sözünü dinledik almadık.. Ama gişelerde iş para ödemeye gelince bi baktık ki bilet almak zorunluymuş.. Bilin bakalım kimde bilet vardı? Bilet almayın diyen prometheus'ta :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ayıp ayıp,bakın bu prometheus var ya bu prometheus,bi gün öncesinden bas bas bağırdı gişelerde bilet almayın diye.. Gezi günü sözünü dinledik almadık.. Ama gişelerde iş para ödemeye gelince bi baktık ki bilet almak zorunluymuş.. Bilin bakalım kimde bilet vardı? Bilet almayın diyen prometheus'ta :)

Dövseydiniz hepiniz bir olup.....Falakaya yatırsaydınız....:queen: :queen: :queen:

pro nun cok saklamaya calıstıgı motor o alp abicim... :queen: (Yalandan Endurocu Pro :p )

Son düzenleme:
Tamam ulen, benim motorum. Alper Abi söylemese kimse çakmayacaktı hala :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam ulen, benim motorum. Alper Abi söylemese kimse çakmayacaktı hala :cherry:

Valla ben demedim....İftira atmayın bi kerem......:pr: May hört dedi.....

Hem neden saklıyon ki artık Rayjay bile manken olmuşken senin saklaman olmaz ama dimi....:queen: :queen: :queen: :queen:

Dur daha görmedi fotoğraflarını rayjay :mrgreen:

Bu arada nankör Çimer Abi, o kadar güzel bir rotadan götürdüm sizi, bol virajlı manzaralı daha ne istiyorsunuz :p

valla cok harika bi gezi oldu.. Cok da güzel vakit geçirdik... Gidenlerin yanı bizlerin ellerine motorlarına saglık... En kısa zamanda yenı gezilerde Bululmak dilegiyle bu gecelik iyi aksamlar size... Hoşçakalın...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla cok harika bi gezi oldu.. Cok da güzel vakit geçirdik... Gidenlerin yanı bizlerin ellerine motorlarına saglık... En kısa zamanda yenı gezilerde Bululmak dilegiyle bu gecelik iyi aksamlar size... Hoşçakalın...

Yoldan geldiniz hadi yatın artık....Pro sende.....Sabaha kadar duruyon...Napıyosan ?....:p :p

valla o kadar yol teptik donuste olgun vaziyetteydim ama su anda tekrar beypazarına kadar gidebilirim. Kendimi hiç yorgun hissetmiyorum... Dün gecede 2 de yattım 7 de kalktım. 5 Saat uyku yetiomus demekki bana :p

yurube myheart alalim endurolari artik cikalim uzun uzun yollara =)

la scrop, harbiden dönüş yolunda çok eylendim abicim...
ve hiç yorulmadım desem yeridir...
hehehe alphan korktu la senden sürekli 1 mt geriden geliyon diye...
süper di gezi motorun neler yapabilceğini görmüş olduk ehheheh...
bu arada eski sahibide inanamadı çıktığımız hıza...(bunu gururlanmak için söylemiyom, çok eğlendiğimiz için söylüyom)

bide akşam çıkış gişelerinde tahminimce yemediğimiz kadar küfür yemişizdir...
otobüs şoföre ve muavin dumura uğradı nooluyo lan diyerekten ehehheh...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar