- Konu Yazar
kamptan once bizim bi cadır vb seyler ayarlamamız lazım. Kredi kartımız var alırız inş... Demi Alcohol![]()
Bizim de aynı. Yavaştan toparlayın. 19 Mayıs haftası yapabiliriz :cat:
kamptan once bizim bi cadır vb seyler ayarlamamız lazım. Kredi kartımız var alırız inş... Demi Alcohol![]()
Biz öncülüğünüz için teşekkür ederiz, ilk defa 125 gördüm sayende :queen: :queen: :queen:Çok güzeldi gerçekten,inşallah en kısa zamanda yenisini yaparız.. Beyler hepinize teşekkür ediyorum özellikle yol arkadaşlarım erginbay,gökay,özgür ve tuncer'e! Ben de üç beş resim çektim,eklerim az sonra..
Biri kamplı gezi mi dediii :queen: :queen: :queen:Sırada kamp var. Çamlıdere'de kamp alanı bulun; cumartesi gece, pazar öğlene kadar kamp olayına girişelim Ankara-Bolu ortak :cat:
Biz öncülüğünüz için teşekkür ederiz, ilk defa 125 gördüm sayende :queen: :queen: :queen:
Biz öncülüğünüz için teşekkür ederiz, ilk defa 125 gördüm sayende :queen: :queen: :queen:
Bu arada guruba ilk defa katılan arkadaslardan bazılari cok pasif kaldi (biz cok katilanlarin bitmek bilmeyen geyiklerinden olsa gerek )
chimeraby hemen kaynasti guruba dahada kopmaz kanimca =)
elimdeki bütün resimleri yayınladım arkadaşlar konunun 21. msjına bakabilirsiniz....
durun espri yapacağım ....... mersi boluahahahah süperim ben ya :mrgreen:
Aynı resmi 13 kere koymuşun....![]()
![]()
![]()
Güzel resimler...Eline sağlık....