[MT Ankara ve MT Bolu] 22 Nisan Beypazarı Gezisi Raporu

Çok güzeldi gerçekten,inşallah en kısa zamanda yenisini yaparız.. Beyler hepinize teşekkür ediyorum özellikle yol arkadaşlarım erginbay,gökay,özgür ve tuncer'e! Ben de üç beş resim çektim,eklerim az sonra..
Biz öncülüğünüz için teşekkür ederiz, ilk defa 125 gördüm sayende :queen: :queen: :queen:

Sırada kamp var. Çamlıdere'de kamp alanı bulun; cumartesi gece, pazar öğlene kadar kamp olayına girişelim Ankara-Bolu ortak :cat:
Biri kamplı gezi mi dediii :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Bu arada guruba ilk defa katılan arkadaslardan bazılari cok pasif kaldi (biz cok katilanlarin bitmek bilmeyen geyiklerinden olsa gerek )

chimeraby hemen kaynasti guruba dahada kopmaz kanimca =)

myhearth nerde resimler bekle bekle tukendim...

Biz öncülüğünüz için teşekkür ederiz, ilk defa 125 gördüm sayende :queen: :queen: :queen:

Tavşan atlet gibi hissettim kendimi :p Var mı çıkmadığı hızlara çıkmak isteyen? :bounce:

Bu arada guruba ilk defa katılan arkadaslardan bazılari cok pasif kaldi (biz cok katilanlarin bitmek bilmeyen geyiklerinden olsa gerek )

chimeraby hemen kaynasti guruba dahada kopmaz kanimca =)

Walla ne yalan söliim ben de pasif kalmanın kıyısından döndüm :) Bak az sonra kask taksan da saçının bozulmadığını ispatlayan bi foto koycam :)

elimdeki bütün resimleri yayınladım arkadaşlar konunun 21. msjına bakabilirsiniz....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
durun espri yapacağım ....... mersi bolu :p ahahahah süperim ben ya :mrgreen:

dscn3826qu4.jpg

dscn3827wy5.jpg

dscn3828wx1.jpg

Son düzenleme:
Çimer Abi, fotoğrafları düzenledim ben; düzelttiğim kodlara bir göz at da bundan sonra ona göre yükle :cherry:

Bu arada burdan caya104'e çantama TRANSALP'inde yer verdiği için çok teşekkür ediyorum. Sayesinde çantamın Transalp tecrübesi benden fazla oldu :mrgreen:

donusteki o rüzgarı hiç unutmayacagım. Bi tane kamyon solladım az daha oluyoduk yaw... Ne o ole rüzgar... utanmasa motoru yerden kesecekti üstünde 150 kg yük + 125 de motor = 275 ama rüzgar banamısın demiyodu yaw :p

Onur sen düzeltirken aynı fotoyu tekrar koymuşsun ben de düzelteyim derken tekrar bozdum :) Moderatör yapar üye bozar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar