kaskım kırıldı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask melez cıktı:mrgreen:

ne farkeder sonucta kırılan bi aparat var sirkecide bulabilir sanırım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

O kask ne yazık ki ne shoi ne de airoh ne de cox bizim de ara sıra kullandığımız çin çon kasklardan isim benzerliği olan bir kask (ben de incelemiştim) ama bir masadan düşürmeyle kırıldıysa senin kafandayken neyini korudu düşünmek lazım. Bu arada bizim cubana denedi cox kaskı bi iki ay önce hiç korkma myheart kardeşim :queen: kask kafasını çarpmasına rağmen korudu onu ve bir iki ufak çizikten başka birşey olmadı. zaten bütün kasklar özel testlerle deneniyor ve uygunluğu test edilmeden (ce belgesi ) piyasaya sunulamıyor.

birinci fuarda almışlardı motoran yönetimi 315 ytl ozaman standdaydım onların söylediğini yazdım yanılmış olabilirim.
tolgacığım senin dediğin gibide çin çan çon değil ama abartmışsın biraz o söylediklerinin fiatları 150 ytl geçmiyo bi düşün istersen sana gösterdiğimde süper demiştin iyice inceledikten sonra yanılmıyorsam.

kask melez cıktı:mrgreen:
alla senin:mrgreen: arkadaş'lar ümmet abimiz bizim gönül dostu 'yollarımızın sevdalısı'duayen bir abimiz o hep yollarda bizler gibi pc başında veya araştırmaya soruşturmaya çok açık bir durumu yok! o gezgin ,o sevdalı , o aşık' bizlerde ama o hep yollarda !!!
sizler beni anladınız !seni seviyoruz ümmet abi yolun açık olsun! bir gün senin yanına geleceğim' yıllarca kendimi yollara vurmaya' bekle beni az kaldı.......:rendeer: rabbim korusun

zaten konu kaskın markası değil motoaran yetkilisi markanın üzerine kendi logolarını yapıstırmıs önemli olan aparatı nerden bulur ümmet abi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bişey kanıtlamak içinde yazmadım sadece yardım istedim nerden halladebilirim diye .başlık amacını aştı çok üzgünüm.marka falan umurumda değil.sadece tamiri nasıl olur beni ilgilendiren o. olmazsa böylede kullanabilirim yazda geldi gözlüğüde işime yarıyor zaten.yorumlarınız için çok teşekkür ederim.hepinize sevgiler.

ümmet abi bu kadar yol yapmıs kask dayanmadı anlasılan
herhalde ümmet abiyede yardımcı olamadık

desperadost ümmet perkitan'a kimsenin birşey dediği yok zaten. Onu hep takdir ediyoruz ve biraz da gıpta ediyoruz onun gibi motosikletle Turkiye turu yapamadığımız için. Araştırmaya soruşturmaya da gerek var. Sonuçta kask bu, en önemli yerimiz koruyor. Shoei markasının adı geçmiş, hiç kimseye mantıklı gelmedi shoei'nin masadan düşünce kırıldığı, nitekim kask shoei değil. Art niyet arama yani araştırma yaptık diye :cat:

edy

markası bilinirse yedek parça bulunup bulunmadığını öğrenebiliriz. ama genelde kaskların kırılan parçalarını bulmak çok zor. hangi marka ise tamir edilip edilemeyeceğini o firmaya telefon açıp öğrenebilirz. bu sebeplerden dolayı markası önemli.

o halde kaskın üzerindeki logoyu cıkartması lazım ümmet abinin bi bakıp geliyim

birinci fuarda almışlardı motoran yönetimi 315 ytl ozaman standdaydım onların söylediğini yazdım yanılmış olabilirim.
tolgacığım senin dediğin gibide çin çan çon değil ama abartmışsın biraz o söylediklerinin fiatları 150 ytl geçmiyo bi düşün istersen sana gösterdiğimde süper demiştin iyice inceledikten sonra yanılmıyorsam.

Sevgili Ümmet abi benim kask da aynı seninkine benziyordu hatırlarsan ben sadece benziyordu dedim canım :cat: belki gözlük aparatı falan polarizeyse fiyat farkı ondandır diye düşündüm ben onu :silent:

ben fotoğrafta herhangi bir kırık görmedim galiba sadece cam ile çene kısmının hareketini sağlayan vida düşmüş gibi geldi :rendeer: sanırım uygun metrikte bir hareketli etekli bir somunile çözebilirsin civatacılarda uygunu vardır.

:rendeer: :rendeer: Yolun açık olsun tekerin düz bassın :rendeer: :rendeer:
:cat: Çanakkaleden sevgiler :cat:

Sirkeci'ye bakın derim ben mutlaka vardır buna uygun bir şeyler. Olmazsa faturası duruyorsa kaskın aldığınız yere götürün.

ne kaskmış arkadaş shoei ile başladı bi arkadaş son noktayı koyuo nolan dedi sonucta çin malına benzer bi şekilde biticek galiba filmin sonu.
kırılan kasktan hayır gelmez yeni bir tane nolan shoei yada onun gibi bişi alsınlar sana ümmet abi motoran yetkilileri de eline cebine atsın ama değil mi? motor işi ucuza gelmez.

desperadost ümmet perkitan'a kimsenin birşey dediği yok zaten. Onu hep takdir ediyoruz ve biraz da gıpta ediyoruz onun gibi motosikletle Turkiye turu yapamadığımız için. Araştırmaya soruşturmaya da gerek var. Sonuçta kask bu, en önemli yerimiz koruyor. Shoei markasının adı geçmiş, hiç kimseye mantıklı gelmedi shoei'nin masadan düşünce kırıldığı, nitekim kask shoei değil. Art niyet arama yani araştırma yaptık diye :cat:
art niyet arama'mı sadece komik:mrgreen::bounce:

Ümmet ağabey nasıl olur da Shoei masadan düşer kırılır?İmkansız...Çin mallarını düşünemiyorum bile:(

Yahu Ümmet, ben taktım bu kaskının markasına.
Boyuna bağlama kilidinin orada markası yazması lazım. Bir bakıversene.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok neşeliyim arkadaşlar kaskım yapıldı sirkecide yıldız ticaretten serkan ve metin bey ellerinden geleni esirgemediler.başka kasktan söküp benim işimi hallettiler.kendilerine teşekkür ederim.bu arada kaskı onlardan almıştım lütfü kırdarda 1.fuarda markası aıroh miş.

Son düzenleme:
evet bu alsam ümmet abiyi gördüm oldukça neseliydi attıgı kahkahalardan yer sallandı motor devrildi:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar