O kask ne yazık ki ne shoi ne de airoh ne de cox bizim de ara sıra kullandığımız çin çon kasklardan isim benzerliği olan bir kask (ben de incelemiştim) ama bir masadan düşürmeyle kırıldıysa senin kafandayken neyini korudu düşünmek lazım. Bu arada bizim cubana denedi cox kaskı bi iki ay önce hiç korkma myheart kardeşim :queen: kask kafasını çarpmasına rağmen korudu onu ve bir iki ufak çizikten başka birşey olmadı. zaten bütün kasklar özel testlerle deneniyor ve uygunluğu test edilmeden (ce belgesi ) piyasaya sunulamıyor.
alla senin:mrgreen: arkadaş'lar ümmet abimiz bizim gönül dostu 'yollarımızın sevdalısı'duayen bir abimiz o hep yollarda bizler gibi pc başında veya araştırmaya soruşturmaya çok açık bir durumu yok! o gezgin ,o sevdalı , o aşık' bizlerde ama o hep yollarda !!!kask melez cıktı:mrgreen:
birinci fuarda almışlardı motoran yönetimi 315 ytl ozaman standdaydım onların söylediğini yazdım yanılmış olabilirim.
tolgacığım senin dediğin gibide çin çan çon değil ama abartmışsın biraz o söylediklerinin fiatları 150 ytl geçmiyo bi düşün istersen sana gösterdiğimde süper demiştin iyice inceledikten sonra yanılmıyorsam.
art niyet arama'mı sadece komik:mrgreen::bounce:desperadost ümmet perkitan'a kimsenin birşey dediği yok zaten. Onu hep takdir ediyoruz ve biraz da gıpta ediyoruz onun gibi motosikletle Turkiye turu yapamadığımız için. Araştırmaya soruşturmaya da gerek var. Sonuçta kask bu, en önemli yerimiz koruyor. Shoei markasının adı geçmiş, hiç kimseye mantıklı gelmedi shoei'nin masadan düşünce kırıldığı, nitekim kask shoei değil. Art niyet arama yani araştırma yaptık diye :cat:
evet bu alsam ümmet abiyi gördüm oldukça neseliydi attıgı kahkahalardan yer sallandı motor devrildi:mrgreen: