3. kattaki düğün salonuna motosikletiyle geldi

not : alıntıdır

3. kattaki düğün salonuna motosikletiyle geldi

Konya'da hız tutkunu damat, gelinle birlikte düğününün yapılacağı salona yarış motosikletiyle girerek davetlileri selamladı.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde 34 yaşındaki Mustafa Kutun, düğününün yapıldığı salona yarış motosikletiyle girdi. Eşi Okşan Yücel'i (27) arkasına oturtarak salona giren damat, kendisini bekleyen davetlilere şaşkınlık yaşattı. Pistte motosikletiyle birlikte tur atarak davetliler selamlayan gelin ve damat, daha sonra müzik eşliğinde oyun oynayarak eğlendi.
3 katlı salona 6 arkadaşıyla motosikletini çıkarttığını anlatan Mustafa Kutun, düğününe motor üzerinde eşiyle birlikte gelme hayalini gerçekleştirmenin sevincini yaşadığını söyledi. Kutun, "Motorla düğün salonuna geleceğimizden davetlilerin haberi yoktu. Eşime böyle bir şey yapacağımı söylediğimde o da şaşırdı. Ama güzel bir şey olacağını düşündüğü için kabul etti" dedi

:queen: haber sitesinde gördüm paylaşmak istedim :queen:

baksana benden manyaklarda varmış gerçekten :queen: motorcu dediğin ahada böyle olur :cat:

Değişik bişey olmuş.Ama ben motoru 3.cü kata çıkartmayı göze alamazdım heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
damat o motoru 3.kata çıkardıysan akşama derman kalmaz sende :)

evet ya ne kadar hareketli ve deli bi eş. çok ideal :p
ne güzel ahhh ahhhh ne güzel :cherry:
paylaşım için teşekkürler :cat:

Son derece komik ve gereksiz bence.. Şov yapmaktan öteye geçebilecek bir hareket değil..

PS: Bir de şu ajansların muhabirlerinin cahil cühela yazılarına bayılıyorum. "Konya'da hız tutkunu damat, gelinle birlikte düğününün yapılacağı salona yarış motosikletiyle girerek davetlileri selamladı." Yarış motoru :p , davetlileri selamlamak falan.. Hep aynı basma kalıp sözler ve cümleler..Hız tutkunu genç, hay allahım ya.. "Pistte motosikletiyle birlikte tur atarak davetliler selamlayan gelin ve damat, daha sonra müzik eşliğinde oyun oynayarak eğlendi." Pistte tur atmak nedir yahu, hayal bile edemiyorum öyle bir sahne.. Habire zaten bir selamlama halidir gidiyor heralde, her cümlede birilerini selamlıyor bu "genç".. Sonra da halay çekmişlerdir ne güzel yakışmıştır :p

Son düzenleme:
işte tam olarak olay budur:mrgreen:

İşte motor tutkusu sınır tanımıyor.Ahmet paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

Son derece komik ve gereksiz bence.. Şov yapmaktan öteye geçebilecek bir hareket değil..

PS: Bir de şu ajansların muhabirlerinin cahil cühela yazılarına bayılıyorum. "Konya'da hız tutkunu damat, gelinle birlikte düğününün yapılacağı salona yarış motosikletiyle girerek davetlileri selamladı." Yarış motoru :p , davetlileri selamlamak falan.. Hep aynı basma kalıp sözler ve cümleler..Hız tutkunu genç, hay allahım ya.. "Pistte motosikletiyle birlikte tur atarak davetliler selamlayan gelin ve damat, daha sonra müzik eşliğinde oyun oynayarak eğlendi." Pistte tur atmak nedir yahu, hayal bile edemiyorum öyle bir sahne.. Habire zaten bir selamlama halidir gidiyor heralde, her cümlede birilerini selamlıyor bu "genç".. Sonra da halay çekmişlerdir ne güzel yakışmıştır :p

ben yazmadım bu haberi sitede ne gördüysem onu paylaşmak istedim sadece tabi herkes beğenmek zorunda değil :cat: ..... saygı duyarım :cat:

İşte motor tutkusu sınır tanımıyor.Ahmet paylaşım için teşekkürler.:rendeer:

eyvallah abim :cat:

ahmedim, hocam aman diyim yanlış anladın. Senin yazmadığının farkıdayım elbette. Sana hiçbir sözüm yok. Ben bunu yazan haber ajansındaki muhabir için söyledim. Yanlış anlama olmuş :)

o gelinlik bir sıkışsaydı arka tekere o zaman görürdü damat hız tutkusunu:queen:

Motora yazık yaa, gelin ve damat ilgilendirmiyor da motora yazık :mrgreen: :mrgreen:

valahi enteresan abi neden ayak üstü bi salon bulumamıs ki

ben motoru taşırlarken içlerinden ne diyorlardı acaba damata bakıpta....:cherry:

şok şok şok: Halayın başını motorla çeken damat faciaya sebep oldu. :p

way be...helal olsun...bunu da gördük...paylaşım için sağol...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar