[MT MUĞLA] 8 Nisan 2007 Selimiye-Bozburun Gezimiz

ablam eline sağlık resimler pek güzel çıkmış eh insanlar güzel olunca resimlerde güzel oluyor

tebrikler harika olmuş buayda oralarda yerbulunamıyorsa yazın insanların vayhaline

dün video çekimi yaptık ELİNT msnde beni eklersin.bizimde çorbaa tuzumuz olsan.ma klip için daha orjinal bir şeyler düşünüyorsak 2 hafta sonra bodrauma gitme ihtimalimizde var.daha ii ir çekim yapılabilir

profilimde mail adresim var. msn sürekli açık istedigin zaman ekleyip gönderebilirsin...
görüşmek üzere....

herkese teşekkürler cok guzel bi geziydi.... diger mt gruplarından yazan arkadaslarımızada burdan kucak dolusu sevgilermizi yolluyoruzz...

Muğla MT güzel bir gezi ile gene karşımızda. O köpeciğe bayıldım. Manzarlar çok güzel. Deniz gibisi yok. Adana MT'den selamlar.

Görüşmek üzere.

havalar güzel, deniz güzel arkadaşlar güzel
daha ne olsun :pr: :pr: :pr:
sürünmeye devam artık birsonraki geziye umarım olur
sağlıklı mutlu ve motorlu kalan :cat:

şahinin dikkat çekmek için kendini paraladıgı dakikalar :p:p
selimiye061my9hc6esprilrt7.jpg

lordcum takma kafana ... bidahaki geziye inşallah .....

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...

Muğla MT güzel bir gezi ile gene karşımızda. O köpeciğe bayıldım. Manzarlar çok güzel. Deniz gibisi yok. Adana MT'den selamlar.
Görüşmek üzere.
Hasan Abi çok teşekkürler.eylemlerimiz devam edecek.muğla mt den selamlar.

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...

çok teşekkürler memduh.umarım bir gün adana ve muğla lı motosiklet.net üyeleri buluşacak.

cok güzel resimler,bravo arkadaşlar.bodrum tayfasını bugün uğurladık.görüşmek üzere:rendeer:

ya lordum şu kafanı duvara vurup durma vallahi içim parçalanıyor:cherry:

Son düzenleme:
mükemmel bi etkinlik, ALLAH birliğinizi ve neşenizi bozmasın arkadaşlar...:rendeer:

mes

herkese selam...Marmaristen biraz önce döndük.Daha soyunmadan ekran başına geçtim...Sakar da sıkı bi yagmur yedik ama tekerler yine döndü anasını satiim heyyt be:) Resimler için biraz bekliyceksiniz.Şu yorgunluğumuzu bi üzerimizden atalım.Siz bi araya toparlaşın :) atıcam resimleri:queen: :queen:

hhehehe mehmet amca acılısı yapıyor:cat: ...o ne derse o olur ...:cat:
mes abi beklioz hala napıon yoksa hemen balon işinemi koyuldunn...:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar