[MT MUĞLA] 8 Nisan 2007 Selimiye-Bozburun Gezimiz

Süper Moderatör (BBRR)
evet malesef ben motorumla katılamasamda bozburunda ki düğünde MT muğlayı sobeledim .. no limit rakı ve yiyecek vardı bu yüzden ben bu hafta düğüne katıldım .. hoş arkadaşlara akşama düğünde buluşalım dedim ama .. neyse Muğle MT ilk buluşmadan bu güne çok yol katetti gibi ..hepinizi öpüyorum ..

eywah bi rakı bi yemeğe gittik desene be barış abi:p bi dahakine gel bu hafta sarıgerme fethiye planımız var müsaitsen tabiki.

eywah bi rakı bi yemeğe gittik desene be barış abi:p bi dahakine gel bu hafta sarıgerme fethiye planımız var müsaitsen tabiki.

bi rakı, bi yemek olur mu şahin. çok rakı, çok yemek:queen: :queen: gözlerinin içi gülüyordu zaten barışın :queen: :queen: keşke kalsaymışız. eğlenceli olmuş anlaşılan :)

mes

Bbrr şükür kavuşturana:queen: yoksun ortalarda.Özlettin kendini:rendeer:

gelecek gelecek :p
hatta işlere yetişemezsem bende çırak olarak yardımda buluncam ona :p
dimi mes abi

Şahin kardeş bu haftasonu senin son katılımınmı olacak üzme bizi eğer öyleyse şartları zorlayıp mutlaka geliriz:cyclopsan :rendeer: bizde zaten köyceğizi görmek istiyorduk

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

teşekkürler ümmet abicim.

vatanoğlu bensiz nerelere gidiyorsun:salut: bekleseydinde birlikte gitseydik.nisan 20 civarı

şahin askere gittiğinde yerini bana mesajla bildirirsin inş.heryeri geziyom belki askerlik yaptığın yerden geçerim 5-10 dk da olsa uğrarım.:bounce:

tabikide ümmet abi baktın ege turunda karşılaşırız.nisan 23 den sonra çıkabiliriz.sende rotan hakkında bilgi veririsen ve ege civarında olursan görüşürüz

Şahin kardeş bu haftasonu senin son katılımınmı olacak üzme bizi eğer öyleyse şartları zorlayıp mutlaka geliriz:cyclopsan :rendeer: bizde zaten köyceğizi görmek istiyorduk

evet ahmet abi bu hafta benim son organizasyonum olacak:salut: :salut: .bundan sonra bayrak sizde:rendeer: bensiz fazla dolaşmayın izne ayrılıyorum artık

Son düzenleme:

mes

işi kopardınız valla...en kral yönetmenler sizin yanınızda nal toplayacaklar.Harikasınız.Çok tşkklr:):rendeer: :queen:

yakında muğla civarı belgeseli çekeeğiz tv lerde yayınlanacak.sizleri ünlü yapacağız artık:p

Son düzenleme:
arkadaşlar yavaşın biraz öyle kolay değil yap koy birde bekliyorsun youtube a yüklensin diye şimdi birtane daha hazır ama biz dışarı çıkacağız ancak akşama olur.eh nede olsa acemiyiz.bu seferkini ben hazırladım (meloş) onu ahmet hazırlamıştı.ahmet tenise gitti birazdan gelir YOUTUBE koyarız:queen: :queen: :queen: ayrıca beğenileriniz için teşekkürler motive olduk artık kim tutar bizi:rendeer: :rendeer: ::thanks: ::haapppy: ::biggrinn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar