Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

yani motor cc si haricinde...küçük bir detay...dijital ekranınız hepinizin aynı...yanlışmıyım...

Metecim çok küçük detaylar elbette var göze çarpmayan, mesela yağ hararet göstergesi 650 lerde var 250 lerde yok, 4 lü flaşörde keza 650 de var 250 de yok :)

ikisinide kullandınmı gerçekten çok büyük farklılıkları olduğunu anlıyorsun her ne kadar şekil şemal aynıda dursa. Benim daha çok ilgimi çeken 250 'lik hyo ile GS500 'ün şase benzerlikleri oluyor, 650 'likte kullanmamış Hyo bu şaseyi ve güçlendirilmiş farklı bir yapı var.

GS500 - Comet250
gal-suzuki-gs500-1.jpg

GT250B.jpg

komtan abi bu ledli stoplar 2007 de olsaydı fenamı olurdu...Hyosung efsanesi devam etmezmiydi sence...

Ledli stoplar açıkcası benim hoşuma gitmedi, ama alt kuyruğu kesip atmak isteyene alternatif gördüğüm için paylaştım, bu tarz işler satış sonrasında daha güzel gibi geliyor bana herkes zevkine göre istediği uygulamayı yapar.

http://www.places2ride.com/images/ducati.gif

birde ön kafa Ducatiden esinlenme gibi...artık yürümasyon diyebiliriz...zaten bütün motorlar birbirine benziyor...önemli olan sağlamlığı...dijital ekran kalitesi 2007 lerde dahada yükseltilebilirdi...

gt 650 s getirmiyolar...

comet 125 ve 125 r yok...yani diyeceğim şu...Global motor Dolmabahçedeki çaydan sonra işleri sallamaya başladı...:mrgreen:

bunlarda olabilirdi mesela...69 aaurocuk bu...

olcay sana bundan alammı la...120 öro olur...oda sana kıyak...agaya beleş...

Son düzenleme:
Arkadaşlar niye olaya ters ten bakıyorsunuz bende bir GV 650 kullanıcısı olarak hiçte kıskanmıyorum. Hatta aynı göstergelerin 250' lerde bulunması beni mutlu bile ediyor. Tam tersine 250 liklere değerverdiklerini göstermiyormu. Bece hem güzel olmuş hemde yakışıyor. Hatta GV 650 de devir saati olsaydı bence daha şık olurdu.

konuyla pek alakalı değil ama bende hyosung 250 comet aldım arkadaşlar.aranızda olmaktan mutluyum:) listeye benide ekleyin:D

Fuar' dan ilk fotoğraflar, yeni kasa R 'lar ve yeni MS3, fuar kaçmaz, canlı canlı görün derim :)

dsc01171dg4.jpg

dsc01170ap5.jpg

dsc01164nh5.jpg

dsc01168iv9.jpg

dsc01167ha6.jpg

dsc01166cr3.jpg

Son düzenleme:
dijital ekran kalitesi 2007 lerde dahada yükseltilebilirdi...
gt 650 s getirmiyolar...comet 125 ve 125 r yok...yani diyeceğim şu...Global motor Dolmabahçedeki çaydan sonra işleri sallamaya başladı...:mrgreen:

Comet 125 veya 125 R ları getirmmelerinin sebebi fiyatını 250 lik modellere yakın olma olasılığı olabilir bence. Şimdi GTR 125 i satabilirse 5.500 ytl ye piyasaya bomba gibi düşer , cıbırlık 125 satışları dibe vurur.

Demekki + 5.500 mal etme veya satma durumları var ki getirmiyorlar...:silent:

650 S getirmeleleri ise büyük bir yanlış.......

Bana kalırsa da 650 R ile , 250 R arasında bazı farklılıklar olabilirdi.
Şöyle bir düşündüğümüzde 650 lik olanın farklılıkları olarak ;

• 650 R egzostları koltuk altına alınabilir veya çift olarak yanlara konulabilirdi.
  • Aynalar gövde renginde olabilirdi
  • Gösterge tablosunda değişiklik olabilirdi. çift analog gösterge veya. Şöyle ortada büyük bir devir saati , beyaz zemin kaplaması , kırmızı ışıklandıma , yanında adam gibi dijital bir hız göstergesi ( Cbr 600 veya Gsxr tarzında ) hatta vites göstergesi orta yukarıya......

• Şeffaf ledli stop lambası , beyaz renkli sinyal camları

• Ön rüzgar girişlerinin motor renginde olması

Daha bir çok fikir olabilir tabi ki.....

Bence 650 ve 250 arasındaki fark dış görünüş olarak 5 $ maliyetli iki tane stıcker dan ibaret olmamalı......:farao:

Çünkü iki motor arasında sağlam bi fiyat farkı var. :cat:

Bunlarda almanyadaki 650 S ve 650R ın satış fiyatları...

gt650_serie.jpg

Bu da gelmeyen 125 R 3995 Euro

zoomed2.jpg

Son düzenleme:
abicim resimler güzel sağolasın..

fakat 125 likle 250 lik arasında ciddi bir fiyat farkı olmalı.. 4000 euro 73000 tl mi ne yapıo yaklaşık.. e 1 daha atar 250 lik alırım..

ben mi yanlış hesapladım

Çok doğru hesapladın bir yanlış yok....

Bu fiyatlar türkiyeye gelince daha da uçuyor. vergisi algısı bi kamyon para..:pr:

Onun için 125 R türkiyeye gelmiyor maalesef.... :salut:

Görünüşe göre gelse 6500 - 7000 arasında bir fiyata satılır. daha doğrusu satılmaz çünkü bu fiyata o motoru alan olmaz. Üstüne bir iki bi şey daha ekleyip 250 cc olanı alınır....

ancak 5000 - 6000 arası bir fiyat olsun , bu alet karaborsaya düşer yok satar piyasada....

Honda da kudurur cıbırlar elde kaldı diye....:p :p :p

Bİr de bu yeni scooter in aynaları nerede diye bakınırken. Motorun grenajının iki kenarında da simetrik olarak aynı yerlere konuşlanmış kapaklar var. Acaba o kapakların içerisinde aynalar olmasın. kapaklar kalkınca aynalar ortaya çıkarmış....:queen:

hatta bu kapaklar elektrik motoru ile çalışıp kontak açılınca kendisi kalkarmış...
:queen: :queen: :queen:

Vayyy Hyooo Vayyyyy...

bomba olurdu valla....:bounce:

Son düzenleme:
Gt250'min ufak bir sorunu var. Merak ettim acaba daha önce aynı sorunla karşılaşan var mı?
Motor boşta ve çalışmıyor iken hareket ettirince şanzımandan bir şıkırtı sesi geliyor. Çalışırken de boşta hafif bir vuruntu ve ses yapıyor. Debriyaj sıkılı iken ya da vitesde hiçbir ses yok.
Motorum kıştan dolayı birkaç ay yattı, en son kullandığımda(Aralık sonu) böyle bir problem yoktu. Sizce neden olabilir, ne yapılması gerekir?
Not: Cumartesi servise gidecek zaten ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bu arada motorum toplam 1050 km'de.

BU ARADA bu gün köprüde 2 *3 yerde motorları durdular sadece ruhsatlara baktılar... ehliyete bakmadılar..

ARKADAŞLAR BU GUNLERDE muayenesi bitmiş arkadaşları dikakt etsinler .. benden söylemesi

Arkadaşlar geçen akşam cadde deki mc donalds ın onunde bir kaç hyoyu yanyana gördüm de orada olanlardan bu foruma yazan arkadaşım varsa tanışalım bir ara uyarsa.

Selam arkadaşlar. Uzundur pasif bir izleyici oldum. Aranıza katılmak için bir Hyosung GV 250 aldım. Ankara dan aldım. Bu gün eskişehire geldim. yaklaşık 300 km yaptım. 280 km yi 35YTL lik benzinle...işte böyle.. :)

Süper Moderatör (BBRR)
dün ikinci bir olay daha yaşadım malzeme kalitesi hakkında bilenler vardır daha önce gidonu söktürmüş içinden konik rulman çıkınca hem açan usta hem ben şok olmuştuk konik rulman diğer rulmanlara göre çok daha uzun ömürlü ama pahalı bu yüzden pek kullanılmıyo ama hyosung rx125 gibi en alt modelinde kullanmış bu sistemi.. dün aldığımdan beri ilk defa
ön far ampulüm yandı gittim değiştirmeye açtık bide ne görelim alaman malı orji philips far var .. usta aynı zamanda burgman yetkili servisi şaşıordı bu ampulleri burgmanlarda kullanıyolar 55 ytl dedi ..xenon falan değil bildiğimiz sarı ışık veren standart ampul ama işte en kalitelisi bir çok xenon dan pahalı zaten 6 yıldır benim gibi far devamlı açık kullanna birine sorun yaratmadı..her fırsatta görünüşü çok güzel ama malzemem kalitesi honda yamaha gibi değildir diyen arkadaşlara kapak olur ...

BBRR abicim içimize bir daha su serptin çok saol. Dediğin gibi hepsine kapak olsun:queen: Zaten onlar çekemiklerinden böyle konuşuyorlar. Bir gün herkes hyosung çu olacak.
Bir de Globalin artık tek renk gtr getirmeyeceğini duydum artık tekrenk sahipleri bu eşsiz motorun sahibi olamanın tadıdını daha bir çıkarırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar