komik hikayem..

motorumu yaklaşık 2 aydır yatırıyorum. en son yolda kalmıştım. arızayı bulamadım ve motoru kamyonet e yukleyıp evımın garajına getırdım koydum. bugun şu motoru bı kurcalayayım derken gördüm ki, benzınım yokmuş. benzin koydum 1-2 kez marşa bastım çalıştı. hayatım boyunca unutamayacagım anılarımdan bırısını yaşamış oldum. motorumla yaklaşık evımden 15 km uzakta yolda kalıp , hıc deposuna bakmamış olmak, sonrada eve taksıye atlayıp gelmek ve mınıbusu alıp motoru almaya gıtmek meger ne delılıkmış. depoya baksaymışım ya :) ustunden 2 ay gectı. bende motora arızalı muamelesı yapıyordum. benzın koydum tık 3 . marşta çalıştı. ey benım akılsız başım :pr: :queen:

NOT: benzın şamandıram çalışmadıgı ıcın benzını takıp edemıyordum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhahahhaahhaa
Cidden bombaymış bu allahtan servise götürmedin:mrgreen:

Bi bidon benzin de kendin için alsaydın keşke. Kibriti çaktın mı bitti işte :cherry:

Harika :)
Bu bana Çeşme'de şahit olduğum olayı anımsattı.

Muhabir olduğum için Offshore yarışları Çeşme ayağına gittim. Yarış günü Selin Yardımcı'nın bulunduğu tekne turu tamamlayamadı. Arıza yaptığı bilgisi aktarıldı. Offshore yarışı izleyen arkadaşlar bilirler. Yarış esnasında sahile uğrayıp benzin alır tekneler ve yarışa devam ederler. Meğer bizimkiler benzin almayı unutmuşlar. Yarışın ortasında benzinsiz kaldılar ve basına arıza yaptı olarak yansıtıldı tabiiki :):)

NOT: benzın şamandıram çalışmadıgı ıcın benzını takıp edemıyordum :)[/QUOTE]

Geçmiş olsun.Fakat bende aynı olayı yaşamıştım benzin şamandıram bozuktu ve motor seyir halinde iken stop etti.Şamandıram arızalı olduğu için ilk bakatığı yer depom du vede düşündüğüm gibi benzin bitmişti.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper bi olay bu neyseki tamirciye götürmemişsin

ama ne güldük olayın sonunda yaaa. :) şimdi motor saat gibi. saat gibi çinli nasıl oluyorsa :p

Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
ozkansava, İHTİYAR

Dikkat İHTİYAR geliyo :mrgreen:

Acil stop düğmesini kapalı unutup da motor çalışmıyor diye tamirciye giden biri anlatırken duymuştum.

3 - 4 km motoru iterek götürmüş.
Neşeli bir şey mi bilemiyeceğim ama, anlatırken kahkahalarla gülüyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar