komik hikayem..

Gülmiyeyim ben çünkü benim şamandırada Allah'lık:cherry: Yarın bigün gezinin ortasında olur,yazımda kanıt niteliği taşımasın:cherry:

valla benımkıde pek neşeli değildi yaşarken. ama hatırıma geldikçe gülüyorum.. motoru mınıbuse yuklerken akşam vakti biri geldi hırsız muamelesi yaptı hemde. hayırdır birader tarzında.. :) ama ona da sevınmedim desem yalan olur. insanımız bilinçlenmiş. en azından soruyor sorguluyor kimsin nesin diye. muhtemelen minibusumun plakasını da yazmıştır kenara. olurda çalıntı haberı gelirse diye :) ama hoş bişey bence sorulması. bi gun (umarım olmaz) motorum çalınacak olursa belki kurtaran cumle olur : hayırdır birader.. :wiinkk:

iyi bari bi benzinle atlaşmışsın. 2 ay makinasız kalmışsın ama neyse :p
3 gün önce yolda kaldığım da allahtan ben anlamıştım benzinimin bittiğini :queen:

siyahlimuzin de nasıl bir kullanıcı adıdır kardeşim motosiklet forumunda :p Siyah Goldwing falan olsa neyse :p

Bir de yan ayağı açık unutup motor marş basmıyor diyenler çıkıyor arada, isim verip rencide etmek istemiyorum :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bide bujı kablosunu bujıye takmayıpta motor calısmıo dıyenler var....:cherry: :cherry:

bide muslugu kapatıp park edıyolar motoru...sonra calıstırıyorlar...karburatördekı benzın bıtene kadar gıdıolar...sonrada motor bozuldu dıyolar....bende ısmını vermeyecemmmm....pro abımın dedıgınden olmasın....:cherry:

Son düzenleme:
ne yani arada bi benzini biten asya mı yazsaydım kullanıcı adıma :p
ya benim makinanın arkasında kasası var. ondan uzun gözüküo. limuzin gibi mübarek :cherry:
bi de rengi siyah. ondan siyah limuzin yane. yoksa iki tekerciyiz. merak etmeyin :cat:
cankan arkadaşım kusura bakma. topiğinde pro abiye açıklama yapasım geldi ::thanks:
ama bundan sonra 2 kere başıma geldiği gibi bir daha benzinim biterse seni hatırlayacağım :wiinkk:

Lütfen... Pro Abi değil Pro Dayı :p :cherry:

Kullanım kılavuzlarının sonunda saçma sapan şeyler yazardı. Örneğin:

Sorun: Bilgisayarım çalışmıyor
Cevap: Fişlerinin takılı olduğundan, bilgisayara elektrik geldiğinden ve düğmesnini basılı olduğundan emin olun.

Bunları görünce hep "ne kadar saçma" derdim ama bazen çok karmaşık düşünmemek lazım.

zaten hayat karışık değil mi :silent:
ay ne diorum ben yaw :cherry:
benzinden hayata geldik :p
neyse anlaştık:wiinkk:
bundan sonra nerede karşılaşırsak karşılaşalım sen benim pro dayımsın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar