Kaziklaniyoruz

kazıklanıyoruz ben bile farketmistim :D
ama bazı alanlarda sdc ve bu alanlara motosiklet d dahil

ülkemizde cok sey avrupadan daha ucuz hatta coook ucuz
isvicrede 80fr olan sony ericsson kulaklıgın orjinali 20-25 ytl burda
genel olarak giyim vs daha ucuz arastırma yapın önce ltfn

kazıklanıyoruz ben bile farketmistim :D
ama bazı alanlarda sdc ve bu alanlara motosiklet d dahil

ülkemizde cok sey avrupadan daha ucuz hatta coook ucuz
isvicrede 80fr olan sony ericsson kulaklıgın orjinali 20-25 ytl burda
genel olarak giyim vs daha ucuz arastırma yapın önce ltfn

cansu biz neden bahsediyoruz sen neden , mesajın biraz konu dışı olmuş sanki :)

biz sıfır motora binerken verdiğimiz paranın % 56'sı vergi olan bi siyasetden bahsediyoruz....

ya nasıl alabiliyorsun yurt dışındaki fiyata bi anlatsan :)
.

montum alpinestars dyno-t online sitesinde 170 dolar+ulaşım, 300 ytl ye aldım
kask lazer veritgo yurtdışında 140 euro (almanya), 220 ytl ye almıştım şuan ülkemizde 135 euro :wiinkk:
pantolon revit online alışveriş sitelerinde (yurtdışındaki) 100 pound+ulaşım, 300 ytl ye aldım..

umarım açıklayıcı olmuştur. birçok mağaza özellikle nakit alışverişte güzel indirimler yapıyor. Yurtdışının en güzel artısı en başta belirttiğim gibi kampanyalar, stoklarını bitirmek için 100 euroluk ürünü 50 euro ya indirebiliyorlar bu durumdada beden sıkıntısı çekiosun, çoğu zaman XXL, XXS bedenler kampanyada oluyor.

arkadaşlar çok güzel yazmışsınız nediyeyim ehli kerim düşünebilirsiniz ama malesef türkiye de ki motor sporları hatta tabiri deyiminde sporun dalları olan dağcılık sualtı kayak golf tenis okçuluk sörf yelken vs... tüm bu dallar içinde kaldığından bir parçası haliyle herbir ekipmanıyla pahalı satılacaktır dikiş ipliğine varana kadar size % 300 giydirirler bu malzemeleri...

Kazıklanmak hoş bi ifade değil :farao: Butür kelimeleri Türkçe literatürden kaldırmak lazım bana göre..ben buna aldatılıyoruz (herkez için geçerli değil) diyeceğim.

Yurdum tüccarının tek bir ticari politikası vardır"bulduğuna geçir" diyebiliriz. Bir çok şeyin temeli olmadan çarpık bir şekilde geliştiği bu coğrafyada sizce şaşılır bir şey midir? Bizi kazıklayan sırf özel sektör değil, bu ipin bir ucuda devlettedir. Örn: motosiklet için uygulanan ÖTV....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar