[Manisa - MT]

[mototalha) kardesım talhaaa hoş geldınn aramızaa pazar günü gıdıyoruzz deme

serkan abı sana bi motorcu getırdıımm kafasından cbr cıkmıyorr abıı nabıcakk arkadas bılmıyorumm iyicee bozulduu :queen: :queen:

amin amin gurkay abii tesekur ederımm gezılere daha sonra alışalımm şu meretee

Son düzenleme:
saol kardeşim linkinpark hoşbulduk pazar beraberiz herkese selamlar artık yarın görmek istiyorum cbr ı

yaaa arkadaslar, Pazar gunu Havranli abilerle, KOZAK YAYLASINA gitmeyi dusunuyoruz... mangalda sucuk, bol muhabbet, virajli dag yollari... sizden gelen olursa kesin yapacagiz...
BERGAMA DAN 10 KM FALAN... BASIN GELIN...

sabah şekerlerinizz hayrolaa
cuma gününüzz mübarekk olaa
iyigünler dilerım manisa mt

kemal keyfin yerinde bakıyorum :) herkese hayırlı cumalar arkadaşlar... akşamüstü gelebilirim AKHİSAR'a, bi görelim senin şu canavarı dimi kemal

haberleşirsek şayet bende çıkarım toplanırız kemalin motorun ciğerini açarız:queen: olmadı benim arkama bağlar 150 falan yaptırırız abicim kemal üzülme pazara kadar açarız onu sende rahatlan girersin drag yarışlarına pazar günü:queen:

hadiiiii obaaaaaaaaaaaaaaaaaa:queen: :queen: :queen:

gürkay;623671' Alıntı:
haberleşirsek şayet bende çıkarım toplanırız kemalin motorun ciğerini açarız:queen: olmadı benim arkama bağlar 150 falan yaptırırız abicim kemal üzülme pazara kadar açarız onu sende rahatlan girersin drag yarışlarına pazar günü:queen:

hadiiiii obaaaaaaaaaaaaaaaaaa:queen: :queen: :queen:

tamam gürkayy abıı bağlayamm ayıpsınn acalımm su makınayıı 1000km den sonraa

abılerım motorr geldıı bayıdee duruyoo cumartesı alıcamm ama plakaa cıkmamısss offffffffff[\b]

arkadaşlar 08/08/2007 pazar günü saat 11:00 gibi bergamaya dostlar ile buluşmaya gideceğiz mangal partisi varmış kıramadım sercan'ı gelmek isteyen olursa benim ile irtibata geçsin beraber gideriz :)

arkadaşlar 08/08/2007 pazar günü saat 11:00 gibi bergamaya dostlar ile buluşmaya gideceğiz mangal partisi varmış kıramadım sercan'ı gelmek isteyen olursa benim ile irtibata geçsin beraber gideriz :)

bahaneye bak, kiramadim Sercan'i diyor, desene canim sucuk cekti ondan gidiyom diye:queen:

saka bi yana, sen beni ne zaman yanliz biraktin ki...:cat: :rendeer:

hadiiiiiiiiiiiiii Manissssssssssssaaaaaaaaaaaaa uyanin yaaaawwwwwwwwwww...

sercan abi gelemedımm kusura bakmaa :D motoruu aldıkk bırazz gezeyım dedımm plakasızz :D

amin abi

sercaann abi en kısa zaman de gelıyom senın yanı na :D

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR BUGÜN ÇOCUK ESİRGEMENİN MANİSADAKİ YURDUNA GİTTİM..
KEMAL BABA(YURT MÜDÜRÜMÜZ,,UFAKLIKLAR ÖYLE DİYOR :) ) İLE GÖRÜŞTÜM..KENDİSİ GAYET BEYFENDİ BİRİ,,KENDİSİNE ONLARI ZİYARET EDECEĞİMİZİ İLETTİM..

29 NİSAN GÜNÜ SAAT 14.00 da ufaklıkları ziyaret edicez..

konu ile ayrıntılı topik bu gece açılacaktır..

bilgilerinize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar