bu sefer manisa'da olsun diye düşünüyoruz , sen ne dersin ?
:
en son akhisarda olmuştu iyi olur
hem çocuk esirgeme olayınıda konuşalım
mecit araştıracaktı diye hatrlıyorum
bu sefer manisa'da olsun diye düşünüyoruz , sen ne dersin ?
hadi leyyyynnnnn:mrgreen: senin dugunde montaj olmasin sakın:queen:bi selam vereyim dedim dostlara. Mecit o resim phptpshop muş baktırttım inanmayın sercana. hava sıcaklığı da 20 değil 16 C mış kandırıyor yani.
yaza kadar bekle, bombayi patlaticam ama cekemeyenler var goruyosun, sakata gelmeyelim:mrgreen:sercan abi naptın sen yaar:
r:
r: üstü açık hem de :salut:
Yüklenmeyin Sercan kardeşime... tamam belki donan yerleri fotoğrafta görünmüyor olabilir ama altındaki de canavar gibi Z4 yani...:queen:
Neyse Manisa, görüşelim...
arkadaslar ben daha once bu organizasyonlarda bulundum, onemli olan ziyaret degil, bu ziyareti belli aralıklarla duzenli olarak yapmaktir cunku cocuklar kendileriyle ilgilenen insanlari bir daha gormek isterler ve bi daha goremezlerse guvensizlik duygusu olusur ve genclik yillarina gelene kadar iclerinde sadece kırgınlık ve guvensizlik kalir... bu konuda cok hassas davranilmalidir diye dusunuyorum...
örnek MANİSA-MT logoların renkli çıktıları elimde artık toplantıda getireceğim. tişörtlerin ve şapkaların üzerine hangisini basacağımıza karar vereceğiz.![]()