Fuardaki Avantajlı Ürünler ve Aldıklarınız (Motoshow 07 )

ahaha butun dainese de bana uygun mont yoktu, ayakkabi da ayni sekilde 43 ne begendiysem yoktu, aldik bisiler tabi ama alternatiflerden hep, bir de arai ler hein gericke de 800eu idi mototoas da daha ucuzdu mantigim almadi mevzuyu :silent:

Alarmlı disk kilidi sadece XENA marka vardı. kısa tip 100 lira, uzun tip 140 lira.
Aldım, eve gelince baktım:
MADE İN CHİNA. :pr: :pr: :pr: Alman malı sanıyordum.

2move Cumartesi günü Özen motor dan aldım, benim aldığım cx-1v modeli.Kask xr-1000, cx-1 ler olmuyor o kaska. Benimkinin siyah vizörüne de 50 euro dediler. Aynalı olana 75 dediler, pazarlıkla 65 e aldım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahaha butun dainese de bana uygun mont yoktu, ayakkabi da ayni sekilde 43 ne begendiysem yoktu, aldik bisiler tabi ama alternatiflerden hep, bir de arai ler hein gericke de 800eu idi mototoas da daha ucuzdu mantigim almadi mevzuyu :silent:

Onlar Arai lerin en son cikan ozel modelleri oldugu icin. Fark ettiysen mototasta olan modeller degildi onlar. tabi yine de hicbirsekilde degmez. Arai'de mototastan daha ucuzunu ben daha gormedim cunku mototas getiriyor hepsini.

Onlar Arai lerin en son cikan ozel modelleri oldugu icin. Fark ettiysen mototasta olan modeller degildi onlar. tabi yine de hicbirsekilde degmez. Arai'de mototastan daha ucuzunu ben daha gormedim cunku mototas getiriyor hepsini.

allahtan ucuz satiyorlar ha :cherry: mototasin olayini anlamadim rx-7 bakacam 3 deseni kalmis ellerinde, onlardan da aralarinda bi tanesi "m"" beden, getirmis satilmistir diyeceksiniz, ben de size ucundan azicik getirmisler ince hesaba girmisler derim...

Alarmlı disk kilidi sadece XENA marka vardı. kısa tip 100 lira, uzun tip 140 lira.
Aldım, eve gelince baktım:
MADE İN CHİNA. :pr: :pr: :pr: Alman malı sanıyordum.

Bende aldım. Gerci cin malının iyiside var kötüsüde. İnşallah iyisidir.
Alarm taktıracaktım aküyü bitirir dediler. Bende kafaya koymuştum fuarda aldım. Şimdilik işe yarıyor. Birisine gittiğimde cama yakınsam alarm sesini duyarım diye tahmin ediyorum. Coluk cocuk motoru kurcalarsa alarm calar kacar diye düşünüyorum. Başka getiren ithalatcıda yok sanırım.

En kötü disk kilidi görevini görür.:p

SİDİ deri bot iyimidir kötümüdür. Yukarıda resmi olan değil.

Birde korlasta yazlık ROBOKOP gibi sadece fileli koruma vardı. onu aldım.

Disk kilidi 50 ytl :p Şaka .

suomy kask vandal modeli 430 eurodan nakıt 500ytl. tam boy bellık skype ıtalyan 100 ytl.depo ustu canta 90 ytl.

Fuarda LBC standından yanları fermuarlı komple açılır pantalon alan arkadaşlar,

Fuarda siz değerli motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunulan LBC markalı yanlardan fermuarlı pantalon modelinde üretim hatası saptanmıştır.
Elden adresimize,yada Mng kargo ile göndermeniz halinde üründeki hata giderilerek kargo masrafı tarafımıza ait olmak üzere ürndeki özür giderilerek tarafınıza teslim edilecektir.

Mağduriyetinizden dolayı çok özür dileriz,anlayışınıza sığınıyoruz.

Son düzenleme:
Çok şey aldım ama en uygunu 80ytl 'ye korumalı pantolon oldu.

Revit'in Liteon model montunu NBC motordan 370 TLye aldım, orada görev yapan dayı beni dövecekti, ucuz kurtardım. :queen:
Mont: http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43907

Fuarda LBC standından yanları fermuarlı komple açılır pantalon alan arkadaşlar,

Fuarda siz değerli motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunulan LBC markalı yanlardan fermuarlı pantalon modelinde üretim hatası saptanmıştır.
Elden adresimize,yada Mng kargo ile göndermeniz halinde üründeki hata giderilerek kargo masrafı tarafımıza ait olmak üzere ürndeki özür giderilerek tarafınıza teslim edilecektir.

Mağduriyetinizden dolayı çok özür dileriz,anlayışınıza sığınıyoruz.

bu bir reklam mesajı değildir.moderatör arkadaşlardan mağdur olan kişilere
yardımcı olmak adına bu mesajı silmemelerini rica ediyorum.(bu konu ile ilgili açmak istediğim topik yayınlanmadı çünki)
Türkiye'de göreceğimden umutlu olmadığım bir kalite anlayışı. Çok teşekkürler LBC, pantolonumu sizden alacağıma emin olabilirsiniz. :cat:
Bir de naçizane tavsiyem. Marka olmak zor iştir, web sitenize biraz özen gösterirseniz Türkiye genelinde müşteri profiliniz genişleyecektir. İyi çalışmalar dilerim. :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar