ya ben maske alacaktım salak gibi unuttum yar:
r:
ahaha butun dainese de bana uygun mont yoktu, ayakkabi da ayni sekilde 43 ne begendiysem yoktu, aldik bisiler tabi ama alternatiflerden hep, bir de arai ler hein gericke de 800eu idi mototoas da daha ucuzdu mantigim almadi mevzuyu :silent:
Onlar Arai lerin en son cikan ozel modelleri oldugu icin. Fark ettiysen mototasta olan modeller degildi onlar. tabi yine de hicbirsekilde degmez. Arai'de mototastan daha ucuzunu ben daha gormedim cunku mototas getiriyor hepsini.
atilladanmı bahsediyorsun dostumbi de MT gömleği almaya çalışıyodu, götürememiş heralde:mrgreen:
Alarmlı disk kilidi sadece XENA marka vardı. kısa tip 100 lira, uzun tip 140 lira.
Aldım, eve gelince baktım:
MADE İN CHİNA.r:
r:
r: Alman malı sanıyordum.
Türkiye'de göreceğimden umutlu olmadığım bir kalite anlayışı. Çok teşekkürler LBC, pantolonumu sizden alacağıma emin olabilirsiniz. :cat:Fuarda LBC standından yanları fermuarlı komple açılır pantalon alan arkadaşlar,
Fuarda siz değerli motosiklet kullanıcılarının beğenisine sunulan LBC markalı yanlardan fermuarlı pantalon modelinde üretim hatası saptanmıştır.
Elden adresimize,yada Mng kargo ile göndermeniz halinde üründeki hata giderilerek kargo masrafı tarafımıza ait olmak üzere ürndeki özür giderilerek tarafınıza teslim edilecektir.
Mağduriyetinizden dolayı çok özür dileriz,anlayışınıza sığınıyoruz.
bu bir reklam mesajı değildir.moderatör arkadaşlardan mağdur olan kişilere
yardımcı olmak adına bu mesajı silmemelerini rica ediyorum.(bu konu ile ilgili açmak istediğim topik yayınlanmadı çünki)