Kuzey Yunanistan gezisi için yol arkadaşları

Merhaba arkadaşlar,

Kız arkadaşımla beraber kısa (5 günlük) bir Kuzey Yunanistan gezisine çıkmayı planlıyoruz haziran başında. Böyle gezilerin en az iki motosikletle daha keyifli ve güvenli olacağını düşündüğümüzden bize katılacak, yoldaşlık edecek arkadaşlar arıyoruz. Kawa ER-5'im var (bu arada onun için çıkma rüzgar siperliği ve top case de arıyorum, aklınızda olsun). Böyle bir geziye ilgisi olanlar bana ulasşırsa sevinirim.

Selamlar,
Ogun

Merhaba arkadaşlar,

Kız arkadaşımla beraber kısa (5 günlük) bir Kuzey Yunanistan gezisine çıkmayı planlıyoruz haziran başında. Böyle gezilerin en az iki motosikletle daha keyifli ve güvenli olacağını düşündüğümüzden bize katılacak, yoldaşlık edecek arkadaşlar arıyoruz. Kawa ER-5'im var (bu arada onun için çıkma rüzgar siperliği ve top case de arıyorum, aklınızda olsun). Böyle bir geziye ilgisi olanlar bana ulasşırsa sevinirim.

Selamlar,
Ogun

slm ogün,
ben ve eşim 16 Haziran sabahı İtalya turuna çıkmayı planlıyoruz. Rotamızda Kavala (2 gece) ve Selanik (2 gece) var. Bizim turumuz 1 ay süreceği için tarih değiştirmemiz çok zor. Tarih uyarsa beraber yola çıkılabilir.
Biz İstanbul Mecidiyeköy'deyiz.
Saygılar,

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süper bişey bu da motosikletle dışarı cıkmak için neler gerekli bunlarhakkındada bilgi verirseniz süper olur

bizim cc müsade etse gelirdik galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar