GT650R mı 600F mi?

arkadaslar acil yaardım istiyorum. Fuarda HYOSUNG 650 fiyat ı 13250 aldım fakat acaba dıyorum honda 2006 600 f mi daha iyi olur . işin icinden çikamıyorum. yardımcı olun

honda HER KONUDA hyosungdan iyi dir. ben ce honda al. başka diyecek bişey bulamıyorum. yine son karar senin tabi

sen honda al honda:cat:

arkadasım ama 2. olmasından dolayı korkum var ne yapacagımı bılemıyorum hyosung sıfır ama honda farkı var aynı para ama 2. el

Her kafadan illaki bir ses çıkacak fakat kalite konusunda hondadan kalır yanı yoktur diyorum. Her konuda üstün olduğunu iddaa eden arkadaşlarım lütfen birer örnek versinler ki neymiş bu ayıran özellikler herkes için bir paylaşım olsun. Kısa ve tatminkar olmayan öznel yorumlar spekülasyon konumunda .

İki motoru karşılaştırman bile hata. Tecrüben yoksa (bu iki motoru akrşılaştırdığın için yok zaten belli) Hyosung al.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kalite konusunda aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum, ama bu motorlar çok ta aynı kategoriye sokulmaz.
hyosung 650 cc, 2 silindir, 74hp olup çok fazla agresif olmayan bir alet.
honda cbr 600f ise 600 cc, 4 silindir, 98 veya 109 hp (model yılına bağlı sanırım), daha agresif bir makina.
her ikisi de cüsseli motorlar, kullanımları zor, tecrüben yeterli değilse ikisine de yanaşma bence.
eğer büyük makina tecrüben fazla değilse bir de kawasaki er6-n gibi nispeten daha sakin, ince yapılı bir makina da alınabilir. fiyatı da 14 bin ytl civarıydı sanırım.
ayrıca bu işleri pek aceleye getirmemek lazım.

Tecrübeni, kapasiteni gözardı ederek cevaplıyorum; Honda.
Hem o paraya temiz bir 600F alırsın.
Şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşlar bu iki motoru nasıl kıyaslayıp da "Honda al" diyorsunuz anlamıyorum :silent:

Hiç özelliklerine baktınız mı acaba?

kalite konusunda aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum, ama bu motorlar çok ta aynı kategoriye sokulmaz.
hyosung 650 cc, 2 silindir, 74hp olup çok fazla agresif olmayan bir alet.
honda cbr 600f ise 600 cc, 4 silindir, 98 veya 109 hp (model yılına bağlı sanırım), daha agresif bir makina.
her ikisi de cüsseli motorlar, kullanımları zor, tecrüben yeterli değilse ikisine de yanaşma bence.
eğer büyük makina tecrüben fazla değilse bir de kawasaki er6-n gibi nispeten daha sakin, ince yapılı bir makina da alınabilir. fiyatı da 14 bin ytl civarıydı sanırım.
ayrıca bu işleri pek aceleye getirmemek lazım.

En güzel cevabı arkadaşımız vermiş. Söylememize rağmen çok zeki arkadaşlarım yine keyfi kısa cevaplar vermişler :) Neyse katılıyorum tigermbz.

bencede honda al kalite olarak daha iyidir bence ve genel site ahalisine göre yinede karar senin hyosung da çok güzel makina hakkını yememek lazım ama ben honda derim şimdiden hayırlı olsun

Her ne kadar teknik özellikleri farklıda olsa arkadaşımızın mantıklı ve fiyat üzerine kıyas yaptığını düşünüyorum.Kullanım konusundaki tecrübesi ise kendi bileceği iş :cat:

şimdiki motorum yamaha yzf 750 r oldukça cüsseli motor ma biraz eski bir motor olduğu için yenilemek istiyorum tecrübemi anlamanız için soylüyorum
işte bir motordan sonra hyosung biraz basit kalıyor gibi bide korkum 2. el almak ne olacağı belli olmaz sorun yasamak istemiyorum

ya kandırdım sizi :)
para 2 gun içinde elime gececek gecikti ve miktarda düştü:( şimdi araştırma yapıyorum hala

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gereği düşünüldü...Üyeyi yanlış yönlendirmekten ve gerçek olmayan beyanatlardan 3 gün ban yemenize.....:queen: :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yzf 750r 125 hp lik bir makina.
ozaman seçtiğin bu 2 motor da sana hafif gelecektir.
bunların içinden alıştığın tarza daha yakın olan cbr600f dir.
fakat kawasaki z750 serisi 2. elde çok daha ideal gibi geliyor bana.

ben ss sevdiğim için hiç güzel gözükmedi gözüme kawasaki z 750
şimdi sahibinden.com dan ilanlara baktım yarın arıycam hyosung tan vazgeçtim gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar